Ben Nerde Yanlış Yaptım

offf beni anlayan yok burda
sıkıldım anlamıyor musun
namuslu bi kız oldugumdan evlilik dışı cimayı sevmiyorum yoksa tabiki helalim olan adamla yaşamak isterim

Ben seni anlıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi sen helalinle cima ederken yıllarca işlenmemiş kırsal organın kendini kilitleyecek. Sen çekeceksin sonra kahrını. Ne bileyim duvara falan sürt bari. Mastürbasyon pis bir şey değil, soğuk havada hareket etmeden önce arabayı çalıştırıp ısınmasını bekliyoruz ya öyle düşün. Araba ısıtmak gibi. Yoksa donar kalır öyle olduğu yerde.

Ben seni anlıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi sen helalinle cima ederken yıllarca işlenmemiş kırsal organın kendini kilitleyecek. Sen çekeceksin sonra kahrını. Ne bileyim duvara falan sürt bari. Mastürbasyon pis bir şey değil, soğuk arabada hareket etmeden önce arabayı çalıştırıp ısınmasını bekliyoruz ya öyle düşün. Araba ısıtmak gibi. Yoksa donar kalır öyle olduğu yerde.
Kaldıramazsan kaldırıyor dimi?

meraktan çatlayın müstahak size
Yav umutsuz kendini ne kadar büyük goruyorsun. Niye catlayayim ya, ekrani kapattigim an yoksun sen? Anlatmazsan anlatmazsin yani, geceleri yastigima sarilip aglamam. En fazla kimbilir ne yaptilar yine kadina der gecerim :KK70:

Ben seni anlıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi sen helalinle cima ederken yıllarca işlenmemiş kırsal organın kendini kilitleyecek. Sen çekeceksin sonra kahrını. Ne bileyim duvara falan sürt bari. Mastürbasyon pis bir şey değil, soğuk arabada hareket etmeden önce arabayı çalıştırıp ısınmasını bekliyoruz ya öyle düşün. Araba ısıtmak gibi. Yoksa donar kalır öyle olduğu yerde.
samimiyetine güvenip söylediklerini dikkate alacam
umarım yanıltmazsın beni kız

X