- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.121
yapmadım bakireyim dedik yaDaha önce yaptın mı belki seversin?
denemeden asla bilemezsin
Ona cima demeyelim
Zevkli eşli işlem diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmadım bakireyim dedik yaDaha önce yaptın mı belki seversin?
denemeden asla bilemezsin
Ona cima demeyelim
Zevkli eşli işlem diyelim
ne münasebetPanik yok, yeni üyelikle geri gelecek
Ee yap işte daha ilk cimam adlı bir konu okumak istiyorjm artıkyapmadım bakireyim dedik ya
evet doğru kelime tercihTercihim bu olduğumdan desen daha iyi umutsuz. Namus dediğin cinsellikle alakalı bir şey değil çünkü.
Yapma bak, sen gidersen ağlar ağlar gözyaşi silahi alip sana kullanmak zorunda kalirizne münasebet
bensizlik size en büyük ceza olur
evlilik dışı tecihim değilEe yap işte daha ilk cimam adlı bir konu okumak istiyorjm artık
gitmemem için geçerli bi neden söyleyinYapma bak, sen gidersen ağlar ağlar gözyaşi silahi alip sana kullanmak zorunda kaliriz
En fazla 10 gün veriyorum sana. Geri gelince de maksimum 3. mesajında (konun demiyorum bak mesajın) tanıtayacağız seni o yüzden o kadar zahmete girme bence ama sen bilirsin yine dene münasebet
Bi denesek ya bakalim oluyor mune münasebet
Evliyim ben shshshgitmemem için geçerli bi neden söyleyin
meraktan çatlayın müstahak sizeGitme la yeni uyelik alirsin zaten hemen taniriz seni. Bosuna ugras olur hem zavalli yengene yine neler yaptınız onu da anlatmadin.
offf beni anlayan yok burda
sıkıldım anlamıyor musun
namuslu bi kız oldugumdan evlilik dışı cimayı sevmiyorum yoksa tabiki helalim olan adamla yaşamak isterim
herkes evli zatenEvliim ben shshsh
Kaldıramazsan kaldırıyor dimi?Ben seni anlıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi sen helalinle cima ederken yıllarca işlenmemiş kırsal organın kendini kilitleyecek. Sen çekeceksin sonra kahrını. Ne bileyim duvara falan sürt bari. Mastürbasyon pis bir şey değil, soğuk arabada hareket etmeden önce arabayı çalıştırıp ısınmasını bekliyoruz ya öyle düşün. Araba ısıtmak gibi. Yoksa donar kalır öyle olduğu yerde.
Yav umutsuz kendini ne kadar büyük goruyorsun. Niye catlayayim ya, ekrani kapattigim an yoksun sen? Anlatmazsan anlatmazsin yani, geceleri yastigima sarilip aglamam. En fazla kimbilir ne yaptilar yine kadina der gecerimmeraktan çatlayın müstahak size
samimiyetine güvenip söylediklerini dikkate alacamBen seni anlıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi sen helalinle cima ederken yıllarca işlenmemiş kırsal organın kendini kilitleyecek. Sen çekeceksin sonra kahrını. Ne bileyim duvara falan sürt bari. Mastürbasyon pis bir şey değil, soğuk arabada hareket etmeden önce arabayı çalıştırıp ısınmasını bekliyoruz ya öyle düşün. Araba ısıtmak gibi. Yoksa donar kalır öyle olduğu yerde.
Umutsuz varya acayip eğlenceli bir insansın.Bu adamlar sendeki cevheri görmüyorlar.Kimseyle kavga etmeden eğlenceli bir şekilde sürdürüyosun konuları.İnsanları germiyosun Allah gönlüne göre versinne münasebet
Ben bekarım ve evlenmek gibi bir derdim yokherkes evli zaten
ben tek bekar olarka aranızda sırıtmayayım elveda