- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.101
Ahahshshs yaaa asiri pisliksin kirsal kadin seni ahshshhshshssAy nasıl yok hiç mi yok. Tövbeler olsun sen kırsal bakiresin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahshshs yaaa asiri pisliksin kirsal kadin seni ahshshhshshssAy nasıl yok hiç mi yok. Tövbeler olsun sen kırsal bakiresin.
fotolarına baktım hiç birinde kız vs yok hep kendi tek çekinmişİsmini arat facebookta falan, arkadaşlarına bak aynı ismi paylaşan kadın var mı diye bulursan fotoğraflarına bak evli mi değil mi anlarsın.
Namusuna zarar vermezşu konuyu kapatsak
midem kalktı
hayır o da yok
Umutsuz icin kucuk, insanlik için buyuk bir adim. Aman vazife.Kız insanlık vazifesi olsa burda niye soruyorsun ki mesaj atayım mı diye? Bir de bir haftadır tanıdığın adama ne insanlık vazifesi ya
gidiyorum buralardan son bişey diyecek misinBen iyi anlamda demiiştim şekerim ama anlamıyorsun burada popülersin göremiyor musun?
Kırdıysam Özür dilerim hadi barışalım
İdrak lan kahkaha attımAy nasıl yok hiç mi yok. Tövbeler olsun sen kırsal bakiresin.
Ahahshshs yaaa asiri pisliksin kirsal kadin seni ahshshhshshss
Gitmeeeeeegidiyorum buralardan son bişey diyecek misin
ama mesaj atmak için iyi bi bahaneydi hastalığını kullanmak kabul edinUmutsuz icin kucuk, insanlik için buyuk bir adim. Aman vazife.
Direkt google a yaz ismini. Belki öyle çıkar. Zaten kendi hesabına kızla fotoğraf koymaz evli ve başkalarına yazan biriyse. Karısının hesabını bulman lazım.fotolarına baktım hiç birinde kız vs yok hep kendi tek çekinmiş
Nere gidiyon kiz kim taktik vercek sanagidiyorum buralardan son bişey diyecek misin
Gitme la yeni uyelik alirsin zaten hemen taniriz seni. Bosuna ugras olur hem zavalli yengene yine neler yaptınız onu da anlatmadin.gidiyorum buralardan son bişey diyecek misin
Yani umutsuz rüyamda seni gördüm gibi klişe bir bahane. Niyetini gizlemekse amacın çok işe yaradığını sanmıyorumama mesaj atmak için iyi bi bahaneydi hastalığını kullanmak kabul edin
offf beni anlayan yok burdaGitmeeeeee
Ayyy yooo dostum yoooo
Daha bebelerini görecektim ama sen cimayı sevmiyorsun
Tüp bebek?
Ulan evde sesim yankılandi sus daaİlk kez gördüm kırsal bakirenin vücut bulmuş halini. İnan olsun şoktayım.
Daha önce yaptın mı belki seversin?offf beni anlayan yok burda
sıkıldım anlamıyor musun
namuslu bi kız oldugumdan evlilik dışı cimayı sevmiyorum yoksa tabiki helalim olan adamla yaşamak isterim
niyetimi gizlemek istemedim zaten benim de ona yeşil ışık yaktığımı görsün istedim umursamadıgımı düşünüyorduYani umutsuz rüyamda seni gördüm gibi klişe bir bahane. Niyetini gizlemekse amacın çok işe yaradığını sanmıyorum
Yoo cok klasik. Ustelik tıpış tıpış gittigin için bahane oldugu da cok belli.ama mesaj atmak için iyi bi bahaneydi hastalığını kullanmak kabul edin
Panik yok, yeni üyelikle geri gelecekNere gidiyon kiz kim taktik vercek sana
Tercihim bu olduğumdan desen daha iyi umutsuz. Namus dediğin cinsellikle alakalı bir şey değil çünkü.offf beni anlayan yok burda
sıkıldım anlamıyor musun
namuslu bi kız oldugumdan evlilik dışı cimayı sevmiyorum yoksa tabiki helalim olan adamla yaşamak isterim