- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.081
şu konuyu kapatsakMastürbasyon?
midem kalktı
hayır o da yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu konuyu kapatsakMastürbasyon?
Sahte ilgiden kastim bir forum sayfasinda, o an işimiz olmadigindan umutsuza bir seyler yazan, sanal, sayfayi kapatinca hayatimizdaki varligi sona eren birkac kisiyiz. Reel bir ilgi degil. Buradaki ilgiye, aslinda ne kadar kotu oldugunun farkinda kendi deyimiyle "populerlige" muhtac ise gercekten yazik. Erkeklere yapismaya calismasi da bundan.Bu arada biz gerçekten ilgi gösteriyoruz ama ilişkisine değil ama ilgi gerçek ha sahte değil
Sadece eğleniyoruz
Çünkü inanamıyoruz kız
Şu an seni kıskanıyor. O yüzden bu laflar sözler
hayırlı olsun bu arada
Adam evli mi değil mi öğrenebildin mi bari?şu konuyu kapatsak
midem kalktı
hayır o da yok
hasta oldugu için insanlık vazifemi yerine getirdim sadeceİnsan insana mesaj atar tabi. Ezikçe değil.
Sadece peşinde koşan köpek çektiğin insana mesaj atman ezikçe. O zaman artık sen onun peşinden koşuyorsun galiba?
Aseksüel misin kız acaba sen? Evlenip birinin başını yakmayasın.şu konuyu kapatsak
midem kalktı
hayır o da yok
Kahkaha attim hain kadin ahshshMastürbasyon?
nasıl ögreneceğim kiAdam evli mi değil mi öğrenebildin mi bari?
Haklisin canim. Ne gerek var öyle sevdigin guvendigin biriyle evlenmeye falan. 10 saatlik mesafede, evli mi bekar mi belli olmayan birin bulursun çatır çatır sürersin bekarlığınin keyfini. Siz de ya hu hanımlar ajsjsjjherkes evlenmek zorunda değil bekarlığımın keyfini sürüyorum hahahayayt
Eee gorusmeyecegin adamla ne diye yazısırsin? Ha sen bilirsin tabii ama sevgilim demek icin yakin olmak gerekir sahsen uzaktan iliskiye karsiyim adama ihtiyaç duydugumda yanimda olmayacaksa uzaktaki varlığı ne ise yarar ki?bana 10 saatlik mesafede öyle hop diye görüşemeyiz ki
Kim.ne kadar cool.takilirsa karsidaki o denli noluyor moduna girip yazıyor iste kaçan kovalanir olayi tamamenCinsellik kotu bir seymis, once o konu acildi. Sonra canim hiçbir sey de yapmadık degil diye eski sevgilisiyle opustugunu acikladi.
Adam umutsuz yazmasa yazmayacakti ama umutsuz once kopek cektim vs modundaydi, adam sallamayinca ben haksizdim o yuzden yazdima döndürdü işi.
Kız insanlık vazifesi olsa burda niye soruyorsun ki mesaj atayım mı diye? Bir de bir haftadır tanıdığın adama ne insanlık vazifesi yahasta oldugu için insanlık vazifemi yerine getirdim sadece
Miden niye kalkti kiz pis bir sey degilkişu konuyu kapatsak
midem kalktı
hayır o da yok
şu konuyu kapatsak
midem kalktı
hayır o da yok
E hani haksizdin da ondan sen mesaj atmistin adamahasta oldugu için insanlık vazifemi yerine getirdim sadece
eglenceni burda noktalamak zorundayım üzgünümCanım uykum var ama uyumuyorum
Shsjsjssk eğleniyorum kız
Sana pipisi olmayan erkek bulacam namusun sen ve pipisiz adam üçünüz bir aile olacaksınız
Panseksuel daha uygun gibi geldi banaAseksüel misin kız acaba sen? Evlenip birinin başını yakmayasın.
İsmini arat facebookta falan, arkadaşlarına bak aynı ismi paylaşan kadın var mı diye bulursan fotoğraflarına bak evli mi değil mi anlarsın.nasıl ögreneceğim ki
evetAy nasıl yok hiç mi yok. Tövbeler olsun sen kırsal bakiresin.
Ben iyi anlamda demiiştim şekerim ama anlamıyorsun burada popülersin göremiyor musun?eglenceni burda noktalamak zorundayım üzgünüm
Üyeliğimi silip gidiyorum buralardan
Elveda