- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.036
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.061
heeee bende başka bişey sandıydım
Sen ne sandın ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeee bende başka bişey sandıydım
Baya açıklayıcı oldu yaa sagol.vallaAdam umutsuzu sildi. Bir haftadir da yazmiyor.
Umutsuz dayanamadi, bir hafta once adam kaza gecirdigi icin nasil oldun merak ettim diye mesaj atti adama. Adam da cevap verince bana yuruyoooor diyor simdi.
Bir de eskiden bir sevgilisi varmis boyle kanli canli gercek bir erkek. Yuz yuze de görüşüyormus. Opusmus adamla onu anlatti bize.
Sanirim Ecevit iktidari donemiydi
ahahahahah çok tatlısınÜzdün. Şurada seni ciddiye alan, sorunlarını önemseyip yardımcı olmaya çalışan bana bel altı mı vuruyorsun?
Evet kocamla sorunlarım vardı. Neymiş ondan önce niye kızla yatmışım. Saçma sapan çıkışlar. Sanki namusuma bir şey oldu. Uzun uzun anlattım. Namus orada değil dedim. Namus insanın östaki borusundadır dedim. Bu sefer tutturdu senin kulağını mu emcüklediler östaki ne alaka demeye. Aman bacım bir garip adam işte. Düzeldik ama, sevişiyoruz artık.
Kaldın evde kaldın yaşıtlarınla arayı kapatman çok zor bu saatten sonra.o ne oluyor ki cinsellik bilgim sıfır
Bu arada biz gerçekten ilgi gösteriyoruz ama ilişkisine değil ama ilgi gerçek ha sahte değilUzuluyorum gercekten ya. Yani anlamiyor musun, yoksa anlamazdan gelip suradaki su sahte ilgiye muhtac olacak kadar mi caresizsin bilmiyorum. Isin kotusu ikisi de uzucu.
bana 10 saatlik mesafede öyle hop diye görüşemeyiz kiBaya açıklayıcı oldu yaa sagol.valla
Eee eski öpüştüğü ne alaka?
Adam yürümüyor yaa yürüyor olsaydi hadi görüşelim derdi 1 ay da yazissan o adama sevgili denmez yüz yüze görüşüp flortlesmek gerekir online yazismalara nooo diyorum bir erkek 1 yil da yazissa sevgili diye düşünmez bence
Cinsellik kotu bir seymis, once o konu acildi. Sonra canim hiçbir sey de yapmadık degil diye eski sevgilisiyle opustugunu acikladi.Baya açıklayıcı oldu yaa sagol.valla
Eee eski öpüştüğü ne alaka?
Adam yürümüyor yaa yürüyor olsaydi hadi görüşelim derdi 1 ay da yazissan o adama sevgili denmez yüz yüze görüşüp flortlesmek gerekir online yazismalara nooo diyorum bir erkek 1 yil da yazissa sevgili diye düşünmez bence
herkes evlenmek zorunda değil bekarlığımın keyfini sürüyorum hahahayaytKaldın evde kaldın yaşıtlarınla arayı kapatman çok zor bu saatten sonra.
Aşk varsa 10 değil 20 saat yoldan gelirbana 10 saatlik mesafede öyle hop diye görüşemeyiz ki
Ben inanıyorum ya kendi adına konuşBu arada biz gerçekten ilgi gösteriyoruz ama ilişkisine değil ama ilgi gerçek ha sahte değil
Sadece eğleniyoruz
Çünkü inanamıyoruz kız
Ay yok artikherkes evlenmek zorunda değil bekarlığımın keyfini sürüyorum hahahayayt
He tabi ben de inanıyorum inanıyorumBen inanıyorum ya kendi adına konuş
Bu adam tek ayağının üstünde kırk yalan söylüyor.. bile bile lades demek üzeresin.. 3-5 gün sonra sevgilim evli çıktı diye başlık atarsın.. lütfen uzaklaş bu adamdan..İyi akşamlar canlarım
Uzun zamandır buralarda yoktum yine aşkın pençesine düşüp soluğu burda aldım
Şimdi yeni tanıştığım biri var
bir hafta falan konuştuk sosyal medyadan
Fotolarına bakarken bi baktım bi kaç yıl önceki fotolarında alyans var
Evli misin diye sordum. O da yok bana kafayı takan bi kız vardı onu kovalamak için için takmıştım dikkat etmedim bilsem kaldırırdım fotoları dedi
Neyse konu kapandı öyle
Bi kaç gün sonra mesaj attım ona o da mesaj atmana çok şaşırdım beni instagramdan çıkartmışsın sinirlendim o yüzden dün sana yazmadım demişti.
Bi baktım hakketen silinmiş ama ben silmedim o da ben silmedim dedi
Neyse telefon numaramı istedi verdim whatsapptan konuşmaya başladık
Bu konu kafama takıldı bi kaç gün sonra ne yani şimdi sen silmediğine emin misin dedim o da yemin etti
geçen gün şüpheli konuştun evli olsam instagrama eklemeden konuşurdum dedin tam da oyle oldu dedim
O da yuh ama saçmalıyorsun artık falan dedi
Bende aklıma takılanları soruyorum falan dedim tartıştık
O da mesajlara hep gec cevap verdiğimi vurdum duymaz umursamaz olduğumu falan soyledi
O tartışmadan sonra aradan bir hafta geçti ne o yazdı ne de ben yazdım.
Sizce ne yapmalıyım?
Yenge evinde sürülmez o keyif yalnız.herkes evlenmek zorunda değil bekarlığımın keyfini sürüyorum hahahayayt
İnsan insana mesaj atar tabi. Ezikçe değil.Ben kötü bişey değil demedim
Evlenmeden yaşamak bana göre değil dedim yanlış anlaşılmasın
Hiçte mesaj atmam ezikçe değil çünki tartışmada haksız olan bendim telafi etmek için yazdım o da zaten bilerek yazmadığını bana küstüğünü söyledi
Az önce yuva kuruyordun kızherkes evlenmek zorunda değil bekarlığımın keyfini sürüyorum hahahayayt
tamamBu adam tek ayağının üstünde kırk yalan söylüyor.. bile bile lades demek üzeresin.. 3-5 gün sonra sevgilim evli çıktı diye başlık atarsın.. lütfen uzaklaş bu adamdan..
Şişt çaktırmaAy yok artik
herkes evlenmek zorunda değil bekarlığımın keyfini sürüyorum hahahayayt
nasip kısmet diyorumAz önce yuva kuruyordun kız
Yuvam olursa bu kadar adam yürümez diye mi korkuyorsun
En fazla esra erol bacım