- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.041
Canım benim sexting yaptın mı? Bir şeyler yaşadın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eminimAynı adamla evli ama sen emin misin taktik istediğine?
Adam umutsuzu sildi. Bir haftadir da yazmiyor.Son durum nedir? En son 33.sayfada kalmışım konu namusa falan gelmis anlayamadım kiz umutsuz noldu yeni ufuklara mi yelken açtın ?
kız o ne demekCanım benim sexting yaptın mı? Bir şeyler yaşadın ya
Hayırlısı olsun canim biri gider biri gelirevet tatlım meseleyi anlayabilmişsindir umarım
Aferin doğru anlatttınAdam umutsuzu sildi. Bir haftadir da yazmiyor.
Umutsuz dayanamadi, bir hafta once adam kaza gecirdigi icin nasil oldun merak ettim diye mesaj atti adama. Adam da cevap verince bana yuruyoooor diyor simdi.
Bir de eskiden bir sevgilisi varmis boyle kanli canli gercek bir erkek. Yuz yuze de görüşüyormus. Opusmus adamla onu anlatti bize.
Sanirim Ecevit iktidari donemiydi
Elleşmeden elleşme sanal elleşme kızkız o ne demek
seninkiyle karıştırıyon zaar zira senin genişliğin konya ovasında yok
Yok ya biri gitmedi. Daha dogrusu adam gitti de umutsuz da peşinden gitti.Hayırlısı olsun canim biri gider biri gelir
Olm internetten yazışınca eli eline değmiyor ki. Açmamış goncaymış ya bu sexting falan da bilmez. Namus duruyor orda.
Cinsellikle ilgili oldugunu nerden anladın cinsellik bilgin sıfırsao ne oluyor ki cinsellik bilgim sıfır
ahahahahah kız senin kocanla sorunların yok muydu
Ulan umutsuz ahshshsAferin doğru anlatttın
Umutsuz önüne gelen dişi olmauan her bireye yürüyorsun. Hayranın falan yok. Önüne gelene yürüdüğün için e arada sana cevap veren de oluyor.sürekli hayranlarımın olmasını elimi sallasam ellisi olmasını falan
Ben kötü bişey değil demedimKöpek çektiğin senin peşinden koşan adama sildikten sonra senin yazman biraz ezikçe olmamış mı ya? Adam seni instadan telefonundan siliyor, sen de güya adama köpek çekmene rağmen tekrar yazıyorsun. Güldüm gerçekten :) hayal dünyan çok güzel.
bir de sevişmeye kötü bir şey benlik değil demişsin ilahi valla. Karşındaki adama da söyle bakayım bunu bir daha yazıyor mu bakalım sana.
o ne oluyor ki cinsellik bilgim sıfır
ulan LyannaUlan umutsuz ahshshs
Şu an seni kıskanıyor. O yüzden bu laflar sözlerOlmadı ama böyle çok ayıp. Bekar kızsın sen, nişanlı bir bayanla böyle konuşmak senin ne haddine acaba?
Bak ben evli bayanlarla böyle konuşuyor muyum? Hayır.
Çünkü onlar medeni durumun en üst basamağında.
Hiyerarşiye uyarsan sevinirim hadi canım benim
heeee bende başka bişey sandıydımErken çekilme, biriöfake hesaptan mesaj atınca görüldü yapmadan mesajı silme anlamına geliyor. Sohbetten erkenden çekilme anlamında.
Uzuluyorum gercekten ya. Yani anlamiyor musun, yoksa anlamazdan gelip suradaki su sahte ilgiye muhtac olacak kadar mi caresizsin bilmiyorum. Isin kotusu ikisi de uzucu.ulan Lyanna