Ben Nerde Yanlış Yaptım

Son durum nedir? En son 33.sayfada kalmışım konu namusa falan gelmis anlayamadım 🤔 kiz umutsuz noldu yeni ufuklara mi yelken açtın ?🤣
Adam umutsuzu sildi. Bir haftadir da yazmiyor.
Umutsuz dayanamadi, bir hafta once adam kaza gecirdigi icin nasil oldun merak ettim diye mesaj atti adama. Adam da cevap verince bana yuruyoooor diyor simdi.

Bir de eskiden bir sevgilisi varmis boyle kanli canli gercek bir erkek. Yuz yuze de görüşüyormus. Opusmus adamla onu anlatti bize.
Sanirim Ecevit iktidari donemiydi

Köpek çektiğin senin peşinden koşan adama sildikten sonra senin yazman biraz ezikçe olmamış mı ya? Adam seni instadan telefonundan siliyor, sen de güya adama köpek çekmene rağmen tekrar yazıyorsun. Güldüm gerçekten :) hayal dünyan çok güzel.
bir de sevişmeye kötü bir şey benlik değil demişsin ilahi valla. Karşındaki adama da söyle bakayım bunu bir daha yazıyor mu bakalım sana.

Adam umutsuzu sildi. Bir haftadir da yazmiyor.
Umutsuz dayanamadi, bir hafta once adam kaza gecirdigi icin nasil oldun merak ettim diye mesaj atti adama. Adam da cevap verince bana yuruyoooor diyor simdi.

Bir de eskiden bir sevgilisi varmis boyle kanli canli gercek bir erkek. Yuz yuze de görüşüyormus. Opusmus adamla onu anlatti bize.
Sanirim Ecevit iktidari donemiydi
Aferin doğru anlatttın

seninkiyle karıştırıyon zaar zira senin genişliğin konya ovasında yok

Olmadı ama böyle çok ayıp. Bekar kızsın sen, nişanlı bir bayanla böyle konuşmak senin ne haddine acaba?
Bak ben evli bayanlarla böyle konuşuyor muyum? Hayır.
Çünkü onlar medeni durumun en üst basamağında.
Hiyerarşiye uyarsan sevinirim hadi canım benim 😌

ahahahahah kız senin kocanla sorunların yok muydu

Üzdün. Şurada seni ciddiye alan, sorunlarını önemseyip yardımcı olmaya çalışan bana bel altı mı vuruyorsun?

Evet kocamla sorunlarım vardı. Neymiş ondan önce niye kızla yatmışım. Saçma sapan çıkışlar. Sanki namusuma bir şey oldu. Uzun uzun anlattım. Namus orada değil dedim. Namus insanın östaki borusundadır dedim. Bu sefer tutturdu senin kulağını mu emcüklediler östaki ne alaka demeye. Aman bacım bir garip adam işte. Düzeldik ama, sevişiyoruz artık.

Köpek çektiğin senin peşinden koşan adama sildikten sonra senin yazman biraz ezikçe olmamış mı ya? Adam seni instadan telefonundan siliyor, sen de güya adama köpek çekmene rağmen tekrar yazıyorsun. Güldüm gerçekten :) hayal dünyan çok güzel.
bir de sevişmeye kötü bir şey benlik değil demişsin ilahi valla. Karşındaki adama da söyle bakayım bunu bir daha yazıyor mu bakalım sana.
Ben kötü bişey değil demedim
Evlenmeden yaşamak bana göre değil dedim yanlış anlaşılmasın
Hiçte mesaj atmam ezikçe değil çünki tartışmada haksız olan bendim telafi etmek için yazdım o da zaten bilerek yazmadığını bana küstüğünü söyledi

Olmadı ama böyle çok ayıp. Bekar kızsın sen, nişanlı bir bayanla böyle konuşmak senin ne haddine acaba?
Bak ben evli bayanlarla böyle konuşuyor muyum? Hayır.
Çünkü onlar medeni durumun en üst basamağında.
Hiyerarşiye uyarsan sevinirim hadi canım benim 😌
Şu an seni kıskanıyor. O yüzden bu laflar sözler 😁
hayırlı olsun bu arada

X