- 11 Aralık 2018
- 39.769
- 246.518
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.021
Kukunun içinde yaklaşık 3 cm derinlikte. Aynadan bakarsa görebiler namusunuTam olarak nerede duruyor konumunu söylersen kız da rahatlasın bi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kukunun içinde yaklaşık 3 cm derinlikte. Aynadan bakarsa görebiler namusunuTam olarak nerede duruyor konumunu söylersen kız da rahatlasın bi.
seninkiyle karıştırıyon zaar zira senin genişliğin konya ovasında yokÖpüştüysen senin namus going to go
Yok namus dudaklara hapsolmuşş hiç bilgin yok hiçÖpüştüysen senin namus going to go
Cabuk cekmesi de sıkıntı ya. Ne cabuk ne gec, tam zamaninda çekmeli.90lardaki gibi poşete sarıyordur belki telefonu. Like likea değmiş sayılmaz o zaman. Zaten çabuk çekiyor takip isteğini sjsksj
bişey mi dedik kız tamam yahu evlesin anladıkBen evliyim ne münasebet.
Nasıl evlendin taktik versene umutsuzaBen evliyim ne münasebet.
sen evlenmeden önce yattın mı bir erkekle de öyle konuşuyon
ahahahahah kız senin kocanla sorunların yok muyduHaşa! O nasıl söz. Kızla yattım ben. Kocamı görünce tercihlerimi değiştirdim. Ama kız namusuma bir şey yapmadı haliyle. Namusum duruyordu.
Erken çekilme mi diyoruz ona?Cabuk cekmesi de sıkıntı ya. Ne cabuk ne gec, tam zamaninda çekmeli.
Kız sen kudraya laf sokmaya calisiyorsun karistirdin sanirim. Kudra degil oseninkiyle karıştırıyon zaar zira senin genişliğin konya ovasında yok
evet cok isterimNasıl evlendin taktik versene umutsuza
Hanımefendi namus zar değildirKukunun içinde yaklaşık 3 cm derinlikte. Aynadan bakarsa görebiler namusunu
bişey mi dedik kız tamam yahu evlesin anladık
ay evet ya karıştırmışım pardonKız sen kudraya laf sokmaya calisiyorsun karistirdin sanirim. Kudra degil o
evet tatlım meseleyi anlayabilmişsindir umarımSon durum nedir? En son 33.sayfada kalmışım konu namusa falan gelmis anlayamadım kiz umutsuz noldu yeni ufuklara mi yelken açtın ?
Umutsuz icin cekilme olsun da erkeni geci gormez onun gözü. Yeter ki bir erkek cektigi takip istediğine atlamayı beklesinErken çekilme mi diyoruz ona?
taktik verseneEvliyim. 7 yıldır.
Aynı adamla evli ama sen emin misin taktik istediğine?taktik versene
o ne oluyor ki cinsellik bilgim sıfırErken çekilme mi diyoruz ona?