Ben Nerde Yanlış Yaptım

Umutsuz sen bu mesaja üç gün önce cevap verdin, üzerine konuştuk kapattık. Konun rating alsın diye mi di tarihindeki mesajı bulup çıkartıyorsun yoksa erken bunama mı karar veremedim.

He kollamasak evli adamlara atlayacan yani. Başına mı vurdu çocuğum?
benim konularım hep ratingli zaten cicim
Hayır yani nedir bu çekememezlik anlayamadım doğrusu :KK70:
He evli adamlara atlayacam tövbe tövbe

Yem at diyorum kız gitme tabi yeni tanışmışsın.. oo bak 10 saat mesafe diyosun bence bu adam gayet evli ya bana hiç güven vermedi. Eğer illa konuscam diyosan bile zırt pırt ara görüntülü ara.. evde eşi varsa zaten bunlara emrivakilere gelemez ya da açık verir zaten.😂
muhabbet ilerlerse gece falan konuşurum görüntülü ararım
İşte o zaman akkoyun karakoyun cıkar ortaya :KK70:

benim konularım hep ratingli zaten cicim
Hayır yani nedir bu çekememezlik anlayamadım doğrusu :KK70:
He evli adamlara atlayacam tövbe tövbe
Sana milyonuncu söyleyişim ama anlamamakta direniyorsun. Kk’da konularının ratingli olması iyi bişey değil be kuşum. Burda konuları çok yorum alan insan profili bellidir. Onlardan olmak neden bu kadar mutlu ediyor seni hiç anlamıyorum. Çok acayipsin.

Sana milyonuncu söyleyişim ama anlamamakta direniyorsun. Kk’da konularının ratingli olması iyi bişey değil be kuşum. Burda konuları çok yorum alan insan profili bellidir. Onlardan olmak neden bu kadar mutlu ediyor seni hiç anlamıyorum. Çok acayipsin.
anlayamazsın tatlısı
bu duyguya hiç erişmediğin için :KK70:
Kafanı yorma boşver

anlayamazsın tatlısı
bu duyguya hiç erişmediğin için :KK70:
Kafanı yorma boşver
Güzelcim senin iyiliğin için söylüyorum. Yıllardır buradasın hala buranın profilini anlayamamış olman fazla iyi niyetli (başka tabir kullanmak istemedim) olduğunu gösteriyor. Burada insanlar ya çok kızdıkları için yazarlar üyelere ya dalga geçtikleri için. Sen bil bakalım hangi gruptasın. Günlerce dalga geçiyor insanlar seninle, anlamıyorsun. Üstelik bununla övünüyorsun. Vallahi bazen üzülüyorum ben senin için. Burada bile kendini bu konuma sokuyorsan gerçek hayatta insanlar çok oynar seninle. Titre ve kendine gel artık. 50 sayfadır insanlar demediğini bırakmadı sana, bu konuma düşürme kendini burası da dahil hiç bir yerde. Gencecik insansın yazık... Kimse seni kıskanmıyor, kimse sana özenmiyor. Anla artık bunu. Kendine nasıl yakıştırıyorsun bir forumun palyaçosu olmayı?

İyi tarafıma denk geldin bak düzgünce yorum yaptım sana. Arkadaş sözü mü dersin, abla sözü mü dersin ne dersen de. Kendine gel artık.

kız KudrAlobar KudrAlobar görüyorsun değil mi herkes bana hasta :KK70:
images

Güzelcim senin iyiliğin için söylüyorum. Yıllardır buradasın hala buranın profilini anlayamamış olman fazla iyi niyetli (başka tabir kullanmak istemedim) olduğunu gösteriyor. Burada insanlar ya çok kızdıkları için yazarlar üyelere ya dalga geçtikleri için. Sen bil bakalım hangi gruptasın. Günlerce dalga geçiyor insanlar seninle, anlamıyorsun. Üstelik bununla övünüyorsun. Vallahi bazen üzülüyorum ben senin için. Burada bile kendini bu konuma sokuyorsan gerçek hayatta insanlar çok oynar seninle. Titre ve kendine gel artık. 50 sayfadır insanlar demediğini bırakmadı sana, bu konuma düşürme kendini burası da dahil hiç bir yerde. Gencecik insansın yazık... Kimse seni kıskanmıyor, kimse sana özenmiyor. Anla artık bunu. Kendine nasıl yakıştırıyorsun bir forumun palyaçosu olmayı?

İyi tarafıma denk geldin bak düzgünce yorum yaptım sana. Arkadaş sözü mü dersin, abla sözü mü dersin ne dersen de. Kendine gel artık.

Kıyamam uzun uzun yazmış bir de :110:

Bağyan bağyanın düşmanı işte umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 , bakma sen kudra'ya asdfghj

X