Ben Nerde Yanlış Yaptım

Aaaa demek senin bir oğlun var
Ben onu büyütüp kendime koca diye alırım Türkan Şoray Misali
Filmin kendisinde büyüttüğü oğlan onu abla görüp çıtırla evleniyordu yalnız orada da pek umut yok acaba ilan falan mı yapıştırsan sokaklara kriterlere uyan yarın gelsin başlasın dersin

Ya işte seninle farkımız bu
Nasılda zeytinyağı gibi üste çıkmak için konuyu çeviriyorsun
Ben daha önceki flörtlerimde bahsettiğin iki iki hafta sürmediğini daha uzun ve mutlu ilişkilerim olduğundan bahsediyorum
Sen ne anlıyorsun

Ben kedi için ilan asmıştım veterinerin panosuna. O kadar vahim durum diyorsun
Ee yanii kaç.yıldan bu yana o baktı bu kaçtı bu düz bastı o gözünü devirdi diye diye avundu bari birini maaşa bağlasında yalandan da olsa mutlu sona ulaştım yazar birkaç ay oyalanır ya

Anket yapsak herkes benim çıkardığım sonucu çıkarır yalnız haberin olsun. Kendini ifade etmende de sorun var sanki, adamlar bundan kaçıyor olabilir mi acaba?

KudrAlobar tatlım sen kocana mukayet ol en iyisi belli ki güven problemi var aranızda başkasına kaptırmaktan korkuyorsun baksana
Yok ayol ne korkacam. Kafede orda burda görürsün aşık oldum diye konu açarsın diye korkuyorum. Evli bekar farketmiyor ya senin için, beyimin elindeki nal kadar yüzüğü de gözün görmez

Maşallah de kız
Olan var olmayan var kem göze neyim gelirim sonra
olan var olmayan var sözünün olmayan kısmı sizsiniz zaten.. yok ki ne göze gelecek..duyanda senelerdir göz göze diz dize sırılsıklam aşk yaşıyorsun da adamın gözü senden başkasını görmüyor sanacak ayda bir mutemadiyen herkesi sizden hoşlandı sanmanızdan ve en fazla iki hafta sosyal medyada takılmak başarınız senelerdir..nerede en son yaşadınız o dediğiniz uzun soluklu aşkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…