- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Filmin kendisinde büyüttüğü oğlan onu abla görüp çıtırla evleniyordu yalnız orada da pek umut yok acaba ilan falan mı yapıştırsan sokaklara kriterlere uyan yarın gelsin başlasın dersinAaaa demek senin bir oğlun var
Ben onu büyütüp kendime koca diye alırım Türkan Şoray Misali
Valla yaaa bu kadın bana büyü mü yapıyor nedir bi kurtulamıyor başım beladanÇek negatif elektriğini de şordan, kız bir evlensin artık.
Ben kedi için ilan asmıştım veterinerin panosuna. O kadar vahim durum diyorsunFilmin kendisinde büyüttüğü oğlan onu abla görüp çıtırla evleniyordu yalnız orada da pek umut yok acaba ilan falan mı yapıştırsan sokaklara kriterlere uyan yarın gelsin başlasın dersin
Ya işte seninle farkımız buBiraz düşünerek mi yazsan acaba? Kendini rezil ediyorsun.
Şu dediğin gerçekse daha beter. Hayatında biri varken hala onunla bununla sohbet ediyor, evli bekar demeden adamlara yürüyorsun demektir. Bunu kendine yakıştırıyorsan diyecek bir şey yok.
Ee yanii kaç.yıldan bu yana o baktı bu kaçtı bu düz bastı o gözünü devirdi diye diye avundu bari birini maaşa bağlasında yalandan da olsa mutlu sona ulaştım yazar birkaç ay oyalanır yaBen kedi için ilan asmıştım veterinerin panosuna. O kadar vahim durum diyorsun
Hiç onlara gerek yok tatlımEe yanii kaç.yıldan bu yana o baktı bu kaçtı bu düz bastı o gözünü devirdi diye diye avundu bari birini maaşa bağlasında yalandan da olsa mutlu sona ulaştım yazar birkaç ay oyalanır ya
Hayir diger bekarlara da birakmanizi diliyordum sadece. Su koca kitliginda butun memba sizde. Adil degilBen gencim güzelim elimi sallasam ellisi derken abarttiğimi falan mı düşünüyordunuz
Abo Allah korusun aman amanBen umutsuzun konularından birinde kocama, abime falan rastlayacam bir gün kesin
Aman ne komikKaçırıp büyütüp evlenebilir her an sahip çık oğlana, gözünün önünden ayırma
Maşallah de kızHayir diger bekarlara da birakmanizi diliyordum sadece. Su koca kitliginda butun memba sizde. Adil degil
Anket yapsak herkes benim çıkardığım sonucu çıkarır yalnız haberin olsun. Kendini ifade etmende de sorun var sanki, adamlar bundan kaçıyor olabilir mi acaba?Ya işte seninle farkımız bu
Nasılda zeytinyağı gibi üste çıkmak için konuyu çeviriyorsun
Ben daha önceki flörtlerimde bahsettiğin iki iki hafta sürmediğini daha uzun ve mutlu ilişkilerim olduğundan bahsediyorum
Sen ne anlıyorsun
E sen yazmışsın aynısını güzelcim. Ben söyleyince mi battıAman ne komik
Abo Allah korusun aman aman
Hahhaha şimdi de üzerimde büyü var diye mi kandırıyorsun ya kendini.. haa hani 7/24 yazıyordu bu çocuk sana gece falan niye buradasın onunla konuşsanaHiç onlara gerek yok tatlımKudrAlobar büyüsü üstümden kalksa mesut bahtiyar olacağım
Şimdi de psikolog kesildi başımaAnket yapsak herkes benim çıkardığım sonucu çıkarır yalnız haberin olsun. Kendini ifade etmende de sorun var sanki, adamlar bundan kaçıyor olabilir mi acaba?
Yok ayol ne korkacam. Kafede orda burda görürsün aşık oldum diye konu açarsın diye korkuyorum. Evli bekar farketmiyor ya senin için, beyimin elindeki nal kadar yüzüğü de gözün görmezKudrAlobar tatlım sen kocana mukayet ol en iyisi belli ki güven problemi var aranızda başkasına kaptırmaktan korkuyorsun baksana
Ben de mezarliktaki babama sahip cikayim bari.KudrAlobar tatlım sen kocana mukayet ol en iyisi belli ki güven problemi var aranızda başkasına kaptırmaktan korkuyorsun baksana
O kadarını benim bünyem kaldırmaz güzelcim ya. Burda yazdıklarını kaldıramıyorum ben, çocukluk ı ıh olmaz, asla...Şimdi de psikolog kesildi başıma
Ne dersin çocukluğuma da inelim mi?
Mezarlık bekçisini tembihleBen de mezarliktaki babama sahip cikayim bari.
olan var olmayan var sözünün olmayan kısmı sizsiniz zaten.. yok ki ne göze gelecek..duyanda senelerdir göz göze diz dize sırılsıklam aşk yaşıyorsun da adamın gözü senden başkasını görmüyor sanacak ayda bir mutemadiyen herkesi sizden hoşlandı sanmanızdan ve en fazla iki hafta sosyal medyada takılmak başarınız senelerdir..nerede en son yaşadınız o dediğiniz uzun soluklu aşkı..Maşallah de kız
Olan var olmayan var kem göze neyim gelirim sonra