- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evli değilse kaçırdığıma üzülürüm. NetHem yalancı hem aptal ikisi bir arada çekilmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli değilse kaçırdığıma üzülürüm. NetHem yalancı hem aptal ikisi bir arada çekilmez
yani kaçırmak istemeiyp ona göre davrandığunda anlıyo bi şeklde ve elinden kayıp giidiyolarNasıl düşününce kaçıyorlar
Yalan mı doğru mu söylediğini anlamanın bi yolu olsa keşkeKesinlikle yalan söylüyor
Aşkın patisidir o. Pençesi olsa dayanamazdın.aşkın pençesine
Niye yapmasın yahu.Ya bişeyler tam örtüşmüyor kafamda nedense
İlerde evleneceğim kişinin şöyle olmasını isterim falan diyor
Evli olsa böyle pişkinlik yapar mı
Oha bi mezardaki babam yok burda.
Ben gencim güzelim elimi sallasam ellisi derken abarttiğimi falan mı düşünüyordunuzOha bi mezardaki babam yok burda.
Yımırta gibi mi çocuk ?Göz göre göre de bu yakışıklı oğlanı da kaçırmak istemiyorum yaaa
Ay evli olmasa sanki seninle evlencekEvli değilse kaçırdığıma üzülürüm. Net
Ben umutsuzun konularından birinde kocama, abime falan rastlayacam bir gün kesinOha bi mezardaki babam yok burda.
Neden evlenmesinAy evli olmasa sanki seninle evlencek
Umut fakirin ekmeği işte
Su an 6 aylik ogluma supheyle bakiyorum.Ben umutsuzun konularından birinde kocama, abime falan rastlayacam bir gün kesin
Çekiciliğime aurama kapılıyorlarsa ben ne yapabilirim ayolBen umutsuzun konularından birinde kocama, abime falan rastlayacam bir gün kesin
Kaçırıp büyütüp evlenebilir her an sahip çık oğlana, gözünün önünden ayırmaSu an 6 aylik ogluma supheyle bakiyorum.
Yalnız kimse kapılmıyor aurana, sen hayal dünyasında yaşıyorsun problem orda. Maksimum iki hafta internet üzerinden takılıp kayboluyor adamlar.Çekiciliğime aurama kapılıyorlarsa ben ne yapabilirim ayol
Aaaa demek senin bir oğlun varSu an 6 aylik ogluma supheyle bakiyorum.
Çek negatif elektriğini de şordan, kız bir evlensin artık.Ay evli olmasa sanki seninle evlencek
Umut fakirin ekmeği işte
Tatlısı bu buzdağının görünen kısmıYalnız kimse kapılmıyor aurana, sen hayal dünyasında yaşıyorsun problem orda. Maksimum iki hafta internet üzerinden takılıp kayboluyor adamlar.
Biraz düşünerek mi yazsan acaba? Kendini rezil ediyorsun.Tatlısı bu buzdağının görünen kısmı
Belki nazar değer diye herşeyi anlatmıyorum ne malum?
Evde kaldı o, yengenin kurtuluşu yokÇek negatif elektriğini de şordan, kız bir evlensin artık.