- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bir konuda da, şey olmuş, Umutsuz yine taktik istemiş. Taktikleri boş ver dedikçe şu taktik işe yarar mı demiş gelip gelipDenedik valla cogu konusunda.
Yazilan seyleri kaale almiyor. Duruyor duruyor "peki sence yazar mi" diyor. "Ne yazayim sence" diye soruyor. Mesela iste adam ilgilense bak sana yazardi, iki haftadir yazmamis, sen artik ustune dusme vs vs sayfalarca yaziliyor. Umutsuzdan cevap "storysine yorum mu atsam".
Bir de bir huyu var kendisininbaşlığı gozden düştükçe birkac gunde bir gelir, on sayfa gerideki bir cumlelik yoruma falan "tatlim ah keske" falan yazar gider. Cok sallamiyor yani adami kafeslemek icin taktik vermeyen yorumları.
Ben de belki ciltteki benler gibi olur dedim, saydıkça artar derler ya onlara daSaymasa mıydık acaba, bereketi kaçar derler.
Bu bana da saçma geldi de acaba nişan falan attı da söyleyemedi böyle bi bahane mi uydurduBekar adamın alyans takarak önlem almasına nasıl inandınız ya çok saçma değil mi
Valla ben çok arada kaldım evli mi bekar konusundaHangi erkek bir kadını kendisinden uzaklaştırmak için alyans takar? Söylediği yalandan belli, aptalın teki.
Neden mesajlaşamasın? Eşi uyurken çok rahat mesajlaşır.
Bir haftadır yazmıyor diyorsun ya eşiyle aile ziyaretine falan gitmiştir. Döndüğünde yazar.
Evli olduğunu anlamayacak kadar saf olamazsın yahu
Ahahahahh kız
neden bu kadar pollyannasınız?keeşke kendi hayatınızda hedeflerinize bu kadar bağlı olsanız.Valla ben çok arada kaldım evli mi bekar konusunda
Benle 7/24 konuşuyor görüşmek istiyor instagramdan silmediğine yeminde etti üstelik
Eşinin fotolarını paylaşmaz mıydı evli olsa
Göz göre göre de bu yakışıklı oğlanı da kaçırmak istemiyorum yaaaTekrar ekledi mi instaya??
Tekrar eklesin.
Kimlik fotosunu atsın.
Sizinle gece telefonda sesli konuşsun.
Dicem ama ne gerek var
Yalan söylediğini buradan ben anladım şahsen
Tekrar ekledi mi instaya??
Tekrar eklesin.
Kimlik fotosunu atsın.
Sizinle gece telefonda sesli konuşsun.
Dicem ama ne gerek var
Yalan söylediğini buradan ben anladım şahsen
kadının kadına yaptığını başkası yapamıyorun en güzel örneği.İnstagramdan 1 haftadr konuştuğun birine neden bu kadar güvenmek istiyorsun? Adam eşi görmesin diye seni silmiş. Benim bir arkadaşım vardı çift İnstagram hesabı kullanırdı böyle işler içinbelki çift hesaplıdır.
Bu arada yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor eski kimliği olan çok yok zaten. Adama kimliğini at falan nasıl desin direk sana güvenmiyorum demekle aynı şey
Aslında benim kafamdaki şuyduİnstagramdan 1 haftadr konuştuğun birine neden bu kadar güvenmek istiyorsun? Adam eşi görmesin diye seni silmiş. Benim bir arkadaşım vardı çift İnstagram hesabı kullanırdı böyle işler içinbelki çift hesaplıdır.
Bu arada yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor eski kimliği olan çok yok zaten. Adama kimliğini at falan nasıl desin direk sana güvenmiyorum demekle aynı şey
öyle düşününce kaçıyorlar. denendi onaylandıGöz göre göre de bu yakışıklı oğlanı da kaçırmak istemiyorum yaaa
Bence sende durumun farkındasın ondan buraya yazmışsın gibi hissettim. Canım sıkılıyor diyorsan adamla geç dalganı o da görsün yalan söylemek ne demekmişAslında benim kafamdaki şuydu
Mesaj atsaydı eğer instagramdan ekleyecektim madem yanlışlıkla silindi diyip ondan sonra napacaktı bakalım
Lakin yazmadı bir daha
Neyi anlayamadın kız laf mı sokuyon anlayamadımSana göreymiş çok da şaşırmadım
Aman ne bileyim yazdım öyle. İstemesin tabiiki gerek var mı bağırıyo adam evliyim diye.. Zaten kimliğini istese falan, kesin kayıptır arabadadır yok cüzdan yanında değildir falan filanİnstagramdan 1 haftadr konuştuğun birine neden bu kadar güvenmek istiyorsun? Adam eşi görmesin diye seni silmiş. Benim bir arkadaşım vardı çift İnstagram hesabı kullanırdı böyle işler içinbelki çift hesaplıdır.
Nasıl düşününce kaçıyorlaröyle düşününce kaçıyorlar. denendi onaylandı
Yani?Göz göre göre de bu yakışıklı oğlanı da kaçırmak istemiyorum yaaa
Ya bişeyler tam örtüşmüyor kafamda nedenseYani?
Yakışıklı olması evli olduğu gerçeğini örtebilir mi?