Ben Nerde Yanlış Yaptım

Yok ayol ne korkacam. Kafede orda burda görürsün aşık oldum diye konu açarsın diye korkuyorum. Evli bekar farketmiyor ya senin için, beyimin elindeki nal kadar yüzüğü de gözün görmez 😂
Burda beni olmadığım biri gibi gösterip linç ettirmek için elinden geleni yapıyosun ama başarılı olamıyorsun be tatlım :)
Evli bekar fark etmese burda değil şuan oğlanla mesajlaşıyor olurdum bunu da anla artık diyecem ama sanmam

Burda beni olmadığım biri gibi gösterip linç ettirmek için elinden geleni yapıyosun ama başarılı olamıyorsun be tatlım :)
Evli bekar fark etmese burda değil şuan oğlanla mesajlaşıyor olurdum bunu da anla artık diyecem ama sanmam
Oğlan yazmadığı için mesajlaşamıyor olmayasın 😂

Seni olmadığın biri gibi gösteremem çünkü konuların orada duruyor, okuyan zaten tanıyor seni.

Asko taktik degistirmek zorundasin kabul et. Sosyal medyada fake hesapla ekleyerek sevgili yapilmiyor. Hayir ben kendim de yapamiyorum. Demek ki major bir strateji sorunumuz var oyle yaziim mi yazmiim mi olayi diil burda sorun. Actigin konulardaki ortak temalari kesfet. Ve elestiriye acik ol ne oyle hemen yok kocani kaparim filan ayip diil mi kanki napiyosun.

Alla alla daha biraz önce bana yazıyor saatlerce konuşuyoruz evli olsa yazamazdı deyip savunuyordunuz ne ara evli erkeğe yazmam olayına geçtin evli olduğuna inandıramadık ki seni.. ayrıca eski konularına bak bakalım kimler var.. ne yazık kendi halini görmeyip insanlar linç ediyor sanıyorsun burada ayda bir başka başka erkekler için açtığın konular buna neden oluyor

Asko taktik degistirmek zorundasin kabul et. Sosyal medyada fake hesapla ekleyerek sevgili yapilmiyor. Hayir ben kendim de yapamiyorum. Demek ki major bir strateji sorunumuz var oyle yaziim mi yazmiim mi olayi diil burda sorun. Actigin konulardaki ortak temalari kesfet. Ve elestiriye acik ol ne oyle hemen yok kocani kaparim filan ayip diil mi kanki napiyosun.

Kocali sakalardan kacinalim bak seren serengil olsa su an seni programinda hedef gostermisti bu soylemler sebebiyle. 😅

Ben daha önceki flörtlerimde bahsettiğin iki iki hafta sürmediğini daha uzun ve mutlu ilişkilerim olduğundan bahsediyorum
Sen ne anlıyorsun
Adamlarin sevgili olduğunuzdan haberi vardi di mi?
Yoksa yine instadan falan bulup konuştugun adamlar mi bunlar?

X