- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Burda beni olmadığım biri gibi gösterip linç ettirmek için elinden geleni yapıyosun ama başarılı olamıyorsun be tatlım :)Yok ayol ne korkacam. Kafede orda burda görürsün aşık oldum diye konu açarsın diye korkuyorum. Evli bekar farketmiyor ya senin için, beyimin elindeki nal kadar yüzüğü de gözün görmez
Oğlan yazmadığı için mesajlaşamıyor olmayasınBurda beni olmadığım biri gibi gösterip linç ettirmek için elinden geleni yapıyosun ama başarılı olamıyorsun be tatlım :)
Evli bekar fark etmese burda değil şuan oğlanla mesajlaşıyor olurdum bunu da anla artık diyecem ama sanmam
Burda yazdıklarımı bir kenara koyup kendi kafanda senaryolar üretiyorsunO kadarını benim bünyem kaldırmaz güzelcim ya. Burda yazdıklarını kaldıramıyorum ben, çocukluk ı ıh olmaz, asla...
Tatlım ben söylediğim her şeyi senin bizzat yazdığın konularından alıntılayarak ispatlayabiliyorum yalnız, farkındasın değil mi bunun?Burda yazdıklarımı bir kenara koyup kendi kafanda senaryolar üretiyorsun
Kaldıramıyordur kafan haklısın.
Burda beni olmadığım biri gibi gösterip linç ettirmek için elinden geleni yapıyosun ama başarılı olamıyorsun be tatlım :)
Evli bekar fark etmese burda değil şuan oğlanla mesajlaşıyor olurdum bunu da anla artık diyecem ama sanmam
Alla alla daha biraz önce bana yazıyor saatlerce konuşuyoruz evli olsa yazamazdı deyip savunuyordunuz ne ara evli erkeğe yazmam olayına geçtin evli olduğuna inandıramadık ki seni.. ayrıca eski konularına bak bakalım kimler var.. ne yazık kendi halini görmeyip insanlar linç ediyor sanıyorsun burada ayda bir başka başka erkekler için açtığın konular buna neden oluyorBurda beni olmadığım biri gibi gösterip linç ettirmek için elinden geleni yapıyosun ama başarılı olamıyorsun be tatlım :)
Asko taktik degistirmek zorundasin kabul et. Sosyal medyada fake hesapla ekleyerek sevgili yapilmiyor. Hayir ben kendim de yapamiyorum. Demek ki major bir strateji sorunumuz var oyle yaziim mi yazmiim mi olayi diil burda sorun. Actigin konulardaki ortak temalari kesfet. Ve elestiriye acik ol ne oyle hemen yok kocani kaparim filan ayip diil mi kanki napiyosun.
Bahaneyse daha saçma, zekama hakaret diye düşünürüm öyle bi insanla karşılaşsam. beyinsiz reis capsleri aklıma geldi skgkdkhkdBu bana da saçma geldi de acaba nişan falan attı da söyleyemedi böyle bi bahane mi uydurdu
Biraz kafayı çalıştırmak yeterli benceYalan mı doğru mu söylediğini anlamanın bi yolu olsa keşke
Adamlarin sevgili olduğunuzdan haberi vardi di mi?Ben daha önceki flörtlerimde bahsettiğin iki iki hafta sürmediğini daha uzun ve mutlu ilişkilerim olduğundan bahsediyorum
Sen ne anlıyorsun
Yengenin ahı o yengeninHiç onlara gerek yok tatlımKudrAlobar büyüsü üstümden kalksa mesut bahtiyar olacağım
Yakışıklılarla evlenmeyin madem öyle. Sonra insanlar evli olduklarına inanmak istemiyor isteheştek kocamadokunma
mezarlık bekçisi de iyi aday, düzenli işi var işyerinde karı kız ortamı da yok. o da değerlendirilebilirMezarlık bekçisini tembihle
Isyerinden arkadaşlarla hali sahaya gidiyoruz deyip saga sola da gidemez.mezarlık bekçisi de iyi aday, düzenli işi var işyerinde karı kız ortamı da yok. o da değerlendirilebilir
keşke erkekler halı sahaya gidiyorum dediklerinde yalan söylediklerini anlamanın bir yolu olsaIsyerinden arkadaşlarla hali sahaya gidiyoruz deyip saga sola da gidemez.
Ahahaha umutsuz bunu nasıl düşünemedi yav. İstanbulda kaç mezarlık var acaba?mezarlık bekçisi de iyi aday, düzenli işi var işyerinde karı kız ortamı da yok. o da değerlendirilebilir
Konu ne ara mezarlığa geldi, ne olii buradaAhahaha umutsuz bunu nasıl düşünemedi yav. İstanbulda kaç mezarlık var acaba?
Oglanin benden mesaj bekledigi ihtimali de varOğlan yazmadığı için mesajlaşamıyor olmayasın
Seni olmadığın biri gibi gösteremem çünkü konuların orada duruyor, okuyan zaten tanıyor seni.
AhahahahahAhahaha umutsuz bunu nasıl düşünemedi yav. İstanbulda kaç mezarlık var acaba?