- Konu Sahibi UMUDUMSABRIM
Ailesinden kopamamış anasının lafiyla yaşayan bir süt kuzusu erkeği
Rabbim sabir versin en zoru yasiyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef canım malesef nasıl değiştirebilirimin peşindeyim inşallah basarabilirimAilesinden kopamamış anasının lafiyla yaşayan bir süt kuzusu erkeği
halimi anlatsam anlamıyordu ki. hala anlamaz. hep onlar haklıdır ben kötü düşünürüm.canım ne güzel eşin arkanda durmuşki yapabilmişsin bunları ben eşime halimi anlatamadm daha
Bazı şeyler nasil geldiyse öyle gidiyor, bunlari yaşayan bir arkadasim var. Calisip kocasinin borçlarini ödeyen kocasina kendi maasindan kendine ayridigi paranin hesabini veren kaynanayla birlikte yasadigi herşeyi yaptigi gibi bir de değer bilinmeyen. O da bu düzeni değiştirmek için ugrasiyor. Bak en zoru da ana kuzusu erkek.malesef canım malesef nasıl değiştirebilirimin peşindeyim inşallah basarabilirim
Yorumunuz un özellikle ikinci paragrafıni gerçekten çok ama çok beğendimbir adam neden annesine para emanet eder kendi kendine hakarettir bu.
ben malın tekitim hesabımı bilmiyorum al sen yönet annecim demektir.
siz varken böyle bişey yapması hala çocuk kaldığını gösteriyor. taşınmaktan başka sansınız yok bir ömür böyle kavga gürültü çekersiniz.
Bu söylediginizi yaptınız mı ve ise yaradı mi çok merak ettimkızlar eşim şehir dışından geldi ona sakince annenle ablalarınla konuş bakalım ben artk çok huzursuz oluyorum neyden rahatsızlarmış ben anlatmak istemiyorum artk sana söyle böle oldu diyerek sadece huzur istiyorum eğer onlardan sonra birde benden dinlemek istersen anlat dersen anlatıcam sana ama lütfen ailenle konuş hamileleğim tehlikeye giriyor bebeğim huzursuz demek istiyorum sizce mantıklımı böle bi konışma