ben neler yasıyorum Yarabbi

Ailesinden kopamamış anasının lafiyla yaşayan bir süt kuzusu erkeği
Rabbim sabir versin en zoru yasiyorsunuz.

malesef canım malesef nasıl değiştirebilirimin peşindeyim inşallah basarabilirim
Bazı şeyler nasil geldiyse öyle gidiyor, bunlari yaşayan bir arkadasim var. Calisip kocasinin borçlarini ödeyen kocasina kendi maasindan kendine ayridigi paranin hesabini veren kaynanayla birlikte yasadigi herşeyi yaptigi gibi bir de değer bilinmeyen. O da bu düzeni değiştirmek için ugrasiyor. Bak en zoru da ana kuzusu erkek.
Annesini sevip saymasi ayri lafiyla hareket etmesi ayri.
Ama sen hatalisin hic kusura bakma. Çünkü çoğu insanin kaldiramayacagi kadar değer vermissin. Her insana asiri değer verilmez. Bazilari bundan aldiği gazla af edersin kıçı kalkar kendini bi şey sanar. Yahu ben çalismadigim halde para yönetimini kocam elleriyle bana teslim ediyor. Sen calistigin halde doğum için içinden ne kadar ayirayim diye kocana soruyorsun.
Herşey ortaktir lafi kadini somürmekle olmuyor. Bir erkek evini geçindirebilmeli kadin tabi de calissin ekonomik özgürlüğü olsun ama her kuruşun hesabini veriyorsa Kocasina, çalismadigim halde ben daha özgürüm. Kadin hem calisiyor hem anne oluyor. 9 ay hamilelik süresince calisamadigi hatta bebegine bakmak için bir kaç yil işten ciktiği zaman kocasi bakabilmeli. Kocan aslinda kendi parasini da senin parani da kendine ait diye düşünüyor.
Kaynanam bak inan iyidir hicbir sorunum olmadi şükürler olsun ama mesafeliyim. Ben kaynana ile altli üstlü oturmayi nasil kabul ediyorsunuz anlamiyorum. Her aksam kaynanamin evinde yemek yiyeceksem evlatlik olmaktan ne farki var ki.
Arkadasima da diyorum canim benim basindan o kadar taviz vermissiniz bu saatten sonra duzelir mi dersen evet hiçbirşey imkansiz değil ama şuan yiprandigindan bile belki daha fazla yipranirsin.
Rabbim yardimcin olsun. Hamileliğin hayirli olsun.

Size rumuzunuzu bile boyle aldirmis bir adamin sizi sevme ihtimali nedir?

Kole hayati yasiyorsunuz, insan yerine konmuyorsunuz.

Bu durumda sizin sevginizin onemi nedir?

Sizi sevmeyen adam bu sorunlarinizi cozemez. Siz de bosanmaya razi degilseniz, bu sinir krizlerine mahkumsunuz.

kızlar eşim şehir dışından geldi ona sakince annenle ablalarınla konuş bakalım ben artk çok huzursuz oluyorum neyden rahatsızlarmış ben anlatmak istemiyorum artk sana söyle böle oldu diyerek sadece huzur istiyorum eğer onlardan sonra birde benden dinlemek istersen anlat dersen anlatıcam sana ama lütfen ailenle konuş hamileleğim tehlikeye giriyor bebeğim huzursuz demek istiyorum sizce mantıklımı böle bi konışma

Tavrını net olarak ortaya koyman şart. Hoşuna gitmeyen şeyleri içinde tutacağına direk söyle eşini de al karşına adam gibi konuş. Yoksa ilerde yine sıkıntı çekecekmişsin gibi duruyor

bir adam neden annesine para emanet eder kendi kendine hakarettir bu.

ben malın tekitim hesabımı bilmiyorum al sen yönet annecim demektir.
siz varken böyle bişey yapması hala çocuk kaldığını gösteriyor. taşınmaktan başka sansınız yok bir ömür böyle kavga gürültü çekersiniz.
Yorumunuz un özellikle ikinci paragrafıni gerçekten çok ama çok beğendim

kızlar eşim şehir dışından geldi ona sakince annenle ablalarınla konuş bakalım ben artk çok huzursuz oluyorum neyden rahatsızlarmış ben anlatmak istemiyorum artk sana söyle böle oldu diyerek sadece huzur istiyorum eğer onlardan sonra birde benden dinlemek istersen anlat dersen anlatıcam sana ama lütfen ailenle konuş hamileleğim tehlikeye giriyor bebeğim huzursuz demek istiyorum sizce mantıklımı böle bi konışma
Bu söylediginizi yaptınız mı ve ise yaradı mi çok merak ettim

X