- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Buraya yazacağınıza destek almayı deneseniz. Neden böyle olduğunuzu ben de merak ediyorum. Yalnız da değilimdir sanırım.ne olur kızmayın bana . Lütfen rica EDIYORUM . Otuzuma girmeme beş ay kaldı ve benim aklımda neden daha gec evlenmedim neden 27 de evlendim . Cocuk gene olurdu eş gene olurdu ama İnan'ın isteyerek evlendım sevdim . Ben başarılı bir öğrenciydim lisede ama sayısal ı bıraktığım İÇİN ailem falan hep yazık ettin kendıne korktun dediler vs yıllarca ama . Ünide bırakamadım okulu cesaret edemedim şimdi cok pişmanım yollarım yıllarım geçti diyeokumak istiyorum hem kendım İÇİN hem ailem görsün diye . Çocuklarınıza meslek konusunda baskı yapmayın . Eşinin işi ile ilgili baskı yapmayın adam çalışkansa vs yeterli olmalı sunu okudu bunu okudu diye kucumsemeyn
Boşanamaz. Sonra elalem ne der!Bosanmalisiniz
Takmis 30 yaş a.Boşanamaz. Sonra elalem ne der!
Kaç kere dedik boşanmam dedi kaç kere yardım edelim dedik bir gıdım ileri gitmedi. Hala aynı konuları açıp duruyor. Eşimi sevdim evlendim demişsin ama yalan. Nefret ediyorsun adamdan nefret öldüreceksin onu nerdeyse!
Allah bilir ne çekiyordur ya valla adama acıyorum. Gerçi adam da az değil de hani karısı bu kadar takıntılıyken insan gene acıyor...Takmis 30 yaş a.
Adama da yazik dusunsene esimizin boyle dusundugunu.adam bilse evli kalmak istemez belki de.
Biz bıktık adam ne cekiyordur acaba
Adam da mi sıkıntılıymis onu bilmiyodum simdi bakarim.Allah bilir ne çekiyordur ya valla adama acıyorum. Gerçi adam da az değil de hani karısı bu kadar takıntılıyken insan gene acıyor...
Sa diye konu başlığı görünce yine hayalperest bi pişmanlık konusu daha açmış diyorumne olur kızmayın bana . Lütfen rica EDIYORUM . Otuzuma girmeme beş ay kaldı ve benim aklımda neden daha gec evlenmedim neden 27 de evlendim . Cocuk gene olurdu eş gene olurdu ama İnan'ın isteyerek evlendım sevdim . Ben başarılı bir öğrenciydim lisede ama sayısal ı bıraktığım İÇİN ailem falan hep yazık ettin kendıne korktun dediler vs yıllarca ama . Ünide bırakamadım okulu cesaret edemedim şimdi cok pişmanım yollarım yıllarım geçti diyeokumak istiyorum hem kendım İÇİN hem ailem görsün diye . Çocuklarınıza meslek konusunda baskı yapmayın . Eşinin işi ile ilgili baskı yapmayın adam çalışkansa vs yeterli olmalı sunu okudu bunu okudu diye kucumsemeyn
Onun konu başlıkları ya s.a. ya da slmSa diye konu başlığı görünce yine hayalperest bi pişmanlık konusu daha açmış diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?