Ben ne yaptım?

Çok teşekkür ederim okadar iyi geliyorki bu yorumlar :)

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet iş arıyorum ama çok zor bulmak. Mecbur bulana kadar katlanacağım. Sadece hala ondan vazgeçemediğimi düşünüp mutlu olmasına izin verdim bunu düzeltmek istiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Öfkeyle kalkan zararla oturur ,bu konuya cuk diye uydu valla.
33yıllık hayatımdan çıkardığım en büyük tecrübelerden biri , aynı anda deli gibi üzgün ve deli gibi sinirliyken , intikam için planladığım herşeyi 1 sene sonrasına atmak.
Çünkü unuttuktan sonra yaptığın herşey saçma sapan gelir insana.
Sıvama kısmını yapmamak için , intikam duygunuzu ertelemeye çalışın.
Ertelediğinzde zaten siniriniz geçeceği üzüntünüz biteceği için , intikam almaya bile tenezül etmeyeceksiniz dolayısı ile sıvamayacaksınız.
Sonuç; zamanla bunlarda unutulacak...

d

Evet hep ezik oldum hep acıdılar bana. Kimseye izin vermeyeceğim artık nasıl yapacağımı bilmiyorum ama..
Once psikologa git özgüvenin otursun.. evet is yerlerinde bazi ozel durumlara mudahale edebilirler taraflar evli olur yahut mesai saatlerinde ahlaksızlık olur filan tmm ama dışarda kalan özel hayatına karışamazlar.. özgüvenin yerine gelince zaten nasıl davranman gerektiğini bilecek ona gore izin vermiceksin zaten..

İyice paronayak oldum psikolojim hiç iyi değil. Çalıştığım firma akrabaların gider birilerine söyler diye çok korkuyorum gece aklımdan çıkmıyor. Ben abartıyorum değilmi

Üzgünüm ama ben sizi teskin etmeyeceğim. Yaptığınız her şey baştan sona saçma, aptalca ve çok onur kırıcı. Özellikle sizinle açık açık oynayan bir adamla tekrar takılmak istemeniz, kalkıp bir de büyü işine girişmeniz... Hayır yani size büyü ile aşık olsa ne yapacaktınız yani? Hiç pişman olacak mıydınız? Buraya bu konuyu açacak mıydınız? Yooo... Şu an rezil olduğunuz için bunu yazıyorsunuz. Yoksa bal kaymak devam edecektiniz. Bir terapiste gidin ve sizi değersiz hissettiren insanlardan uzak durun. Hayatında herhangi biri olan insanlardan da uzak durun, bir kadınsınız ve kadınlığınızın hak ettiği onurlu yaşamı sürün. Bu tür adamlardan da uzak durun. Muhtemelen bahsi geçen bey de sizin hakkınızda “Her şeyi biliyor buna rağmen onursuzca benimle oluyor” diye düşünüyordur. Bunu hak etmiyorsunuz ama kendinizi siz bu hale getirdiniz. Bir daha hayatınızda bu tür hatalar yapmayın. Ne diyeyim.

Çok özür dilerim ban anlamadım hatanızı. Şimdi siz ona bir mail attınız o da gidip mailinizi müdürünüze mi atmış? Yanlış mı anlıyorum acaba? Ne cüretle böyle bir şey yapar ki? Hem müdüre ne oluyor onu hiçbir şekilde ilgilendirmez ki bir de karışıyor işinize. Yanlış anladım ben galiba olayı.

O işyerinden ayrılsan iyi olacak gibi. Medyumla mesajını müdür bile görmüş. Ne haddineyse konuya dahil olmuş.O adamın konuyu müdüre taşıması yeni sevgilisi seni kıskandığı için işten attırma çabasından kaynaklı olabilir. O kız seni deli gibi kıskanıyordur emin ol. Millet ekşın arıyor. Ya da birini bul yüzünde güller açsın. Umursamaz ve mutlu takıl. Ayy bir zamanlar senin için mi medyumlarla konuşmuşum dersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…