• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yaptım?

Seni istemeyenin pesinden kosmak zaman kaybi. Seni hür iradesi ile isteyen erkek hosuna gitmez mi? Gider...
Hatalar insan icindir. Gecti bitti. Artik güzel secimler yap hayatini guzellestir. Kendini sev kendine zulum etme.

Simdi canim ablacim, insan zayif zaaflarina yenik dusebilen bir yaratik. Sen de sevgi, hirs, psikolojik dertlerin neyse ona kapilip buyuye basvurmaya yeltenmissin ki sadece senin degil pekcok insanin basina geliyor.

Burdaki asil yanlislik, ozel hayatin is hayatina karismasi, karsi tarafin yaptigi cok buyuk bir serefsizlik. ozel hayatini isyerine ve amirine ifsa etmis. Inan bana ozel hayatin ifsasi davasi acsan kazanirsin. Ne kadar rezillik yapmis olursan ol, hele ki bir erkek asla iliski yasadigi biriyle olan ozel hayatini ifsa etmemeli. Kisisel problemler bir yana, profesyonel hayat bir yana. Mudurn yaptigi da cok yanlis, ben olsam burasi bir isyeri, ben de amirim, calisanlarin ozel hayatlari beni hic mi hic ilgilendirmiyor, bu yaptigin da suc, kendi meselelerini kendin coz ben senin iliski terapistin degilim yazardim o herife. Ayrica serefsiz ve rezil de yazardim.

Simdi sana gelince, cok problemli bir yerde buyudugun icin ruh halinin bozuk olmasi normal.
1. Iyi bir terapiste devam et aksatma
2. Rica ediyorum bir daha da boyle rezilliklere kalkisma
3. kendine ceki duzen ver
4. O serefsiz heriften de uzak dur

Çok çok teşekkür ederim. Geçen gittiğim psikologdan çok çok daha iyisiniz. Terapiyi düşünüyorum. Sakarya ilinde varmı tavsiyeniz?
Bilgim yok ama hem İnternetten hem instagramda arama yapabilirsiniz, mutlaka vardır.

Buyu degil ama ozel hayatin ifsasi benim de basima geldi bu arada.
hem terk edildim, karsi taraf da onsuz hayatima devam etmemi sindiremedi. Ayni okulda doktora ogrencisiydik, ona yazdigim maili fakultedeki en dedikoducu tipe gostermis, yetmemis, fakulte sekreterine mail atmis. Kadin da bana yazdi, yahu bu herif senin arkadandan boyle seyler yapti senin haberin var mi diye. Rezil olan taraf tabi ki karsi taraf, duyan herkes yaziklar olsun bu nasil bir erkek dedi.

Simdi canim ablacim, insan zayif zaaflarina yenik dusebilen bir yaratik. Sen de sevgi, hirs, psikolojik dertlerin neyse ona kapilip buyuye basvurmaya yeltenmissin ki sadece senin degil pekcok insanin basina geliyor.

Burdaki asil yanlislik, ozel hayatin is hayatina karismasi, karsi tarafin yaptigi cok buyuk bir serefsizlik. ozel hayatini isyerine ve amirine ifsa etmis. Inan bana ozel hayatin ifsasi davasi acsan kazanirsin. Ne kadar rezillik yapmis olursan ol, hele ki bir erkek asla iliski yasadigi biriyle olan ozel hayatini ifsa etmemeli. Kisisel problemler bir yana, profesyonel hayat bir yana. Mudurn yaptigi da cok yanlis, ben olsam burasi bir isyeri, ben de amirim, calisanlarin ozel hayatlari beni hic mi hic ilgilendirmiyor, bu yaptigin da suc, kendi meselelerini kendin coz ben senin iliski terapistin degilim yazardim o herife. Ayrica serefsiz ve rezil de yazardim.

Simdi sana gelince, cok problemli bir yerde buyudugun icin ruh halinin bozuk olmasi normal.
1. Iyi bir terapiste devam et aksatma
2. Rica ediyorum bir daha da boyle rezilliklere kalkisma
3. kendine ceki duzen ver
4. O serefsiz heriften de uzak dur
Geçer değilmi bu his :( Kendimi kötü hissediyorum zaten konuştuk dedimki ben çaresizlikten yaptım beni bu hale sen soktun dedim. Farkındayım biliyorum filan dedi. Ama öyle büyük bir pislikki keşke cezasını çektiğini görsem böyle karaktersiz insanlar mutlu olmasın ya :(

Buyu degil ama ozel hayatin ifsasi benim de basima geldi bu arada.
hem terk edildim, karsi taraf da onsuz hayatima devam etmemi sindiremedi. Ayni okulda doktora ogrencisiydik, ona yazdigim maili fakultedeki en dedikoducu tipe gostermis, yetmemis, fakulte sekreterine mail atmis. Kadin da bana yazdi, yahu bu herif senin arkadandan boyle seyler yapti senin haberin var mi diye. Rezil olan taraf tabi ki karsi taraf, duyan herkes yaziklar olsun bu nasil bir erkek dedi.
Yazıklar olsun böylelerine. 😔

Geçer değilmi bu his :( Kendimi kötü hissediyorum zaten konuştuk dedimki ben çaresizlikten yaptım beni bu hale sen soktun dedim. Farkındayım biliyorum filan dedi. Ama öyle büyük bir pislikki keşke cezasını çektiğini görsem böyle karaktersiz insanlar mutlu olmasın ya :(

Geçiyor yahuuu dünyada geçmeyen hiçbir şey yok inan. Bu herifi toptan boşver gitsin çok şerefsizlik yapmış. Hayatını güzelleştirmeye odaklan derim😍

Sen Sevgisiz ve yanlız bir çocukluk geçirmişsin.
Karşına çıkan ilk kişiye de kapılmışsınız.
Yanlış insanları hayatından çıkar.
Hiçbirşey senden onurundan değerli değil.
Kimse için bir daha eğilme.
Iyi bir psikologdan terapi al.
O sana neler yapman gerektiğini Söyler.
Bak ne güzel işin de varmış. Kendini düşürme.
Çalış ve geçmiş için tedavi ol.
Yoksa daha çok hatalar yaparsın.

ben bu müdürlere sasip kaliyorum. insanlarin özeline niye bu kadar karisiyorlar. senin is yerinde performansin iyise. o maili silip ignore etmesi lazimdi. ne alaka helalik sana noluyo? büyüyle ise girdin mi sandi neetti?
O yüzü kimden almış acaba.. konu sahibinden yüz bulmada böyle davranirmiydi mudur..

Oncelikle kendini suclamaktan vazgecmen gerekiyor. Ayrilik travmasi yasamissin. Bir de terk edilmek kolay degil zaten. Gecmiste yasadiklarinin da etkisi var.
Aslinda kendini suclamasi gereken birisi varsa o da ozelinizi mudurune kadar ifsa eden o pislik eski erkek arkadasin. Mudurun zaten is haricinde bir konu olan bu gonul isine girmesi bile cok cok sacma, git hellalik al demesi daha bir komik olmus, hic profesyonelce bir davranis degil hatta sacmalamis. Su an cok saskin ve karmasik bir durumdasin ama oncelikle bir sakin ol. Hepsi gececek. Bir gun hatta gulerek anlatacaksin bunlari. Hepimiz birileriyle flort ettik, ayrildik, terk edildik, o acilari yasadik. Onemli olan yeniden ayaga kalkabilmek. Yoluna devam et, sen kotu bir sey yapmadin. Adam mi öldürdün? Utanilacak bir sey de yapmadin. Terk edilen hep geri dönsün ister, o karisik duygulari yasar. O travmalari da. Evden kedin gitse uzulursun degil mi? Kaldi ki hayatindan sevdigin insan cikiyor. Bunlar dogal bir surec. Bunun ustesinden tek basina kalkamazsan bir psikiyatristten yardim iste. Basin dik olsun.

Oncelikle kendini suclamaktan vazgecmen gerekiyor. Ayrilik travmasi yasamissin. Bir de terk edilmek kolay degil zaten. Gecmiste yasadiklarinin da etkisi var.
Aslinda kendini suclamasi gereken birisi varsa o da ozelinizi mudurune kadar ifsa eden o pislik eski erkek arkadasin. Mudurun zaten is haricinde bir konu olan bu gonul isine girmesi bile cok cok sacma, git hellalik al demesi daha bir komik olmus, hic profesyonelce bir davranis degil hatta sacmalamis. Su an cok saskin ve karmasik bir durumdasin ama oncelikle bir sakin ol. Hepsi gececek. Bir gun hatta gulerek anlatacaksin bunlari. Hepimiz birileriyle flort ettik, ayrildik, terk edildik, o acilari yasadik. Onemli olan yeniden ayaga kalkabilmek. Yoluna devam et, sen kotu bir sey yapmadin. Adam mi öldürdün? Utanilacak bir sey de yapmadin. Terk edilen hep geri dönsün ister, o karisik duygulari yasar. O travmalari da. Evden kedin gitse uzulursun degil mi? Kaldi ki hayatindan sevdigin insan cikiyor. Bunlar dogal bir surec. Bunun ustesinden tek basina kalkamazsan bir psikiyatristten yardim iste. Basin dik olsun.
Çok teşekkür ederim. Okadar iyi geldi ki buradaki cevaplar..

Yazıklar olsun böylelerine. 😔

Vallahi erkekler ayrılırken çok şerefsizleşebiliyor artık hiç şaşırmıyorum edep haya kalmıyor
Bu pislikleri yapan da Avrupalı, gayet modern geçinen, kadınları destekliyorum çok yaşa feminizm diye atıp tutan, yüksek eğitimli bir tip. Rezil olanlar rezil oluyor yani valla eğitimle falan bir alakası yok görüyorsunuz

bak canım genelde çocukluğunda sorunlu büyüyen insanların bu tip sorunları ileride karşısına çıkıyor.O zamanlar bunu da atlattım dediğin şeyler aslında atlatamadigin olaylardır.Ailende göremediğin sıcaklığı bir başkası ki bu genelde sevgilin olunca o sıcaklık samimiyet sana olağanüstü birşey gibi geliyor.Ben bunu hayatım boyunca ailemden bile görmedim ki bu adam bana bu sevgiyi gösterdi onu kaybetmemeliyim diye uğraşıyorsun.Ama sorun şu, ailende hiç görmediğin icin onun verdiği güya sevgisi gerçek ve büyük bi sevgi değil.Sana şunu yapmış bırak o adamı diyemem haddime değil yalnız şunu bilmeni isterim.Bu hayatta yalnızsın ve gerçekten en önemli sensin.Klasik bi sözdür ama öyle.Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez.Gyzel bi sevgin var güzel bi mücadelen var ama bunu başkası için harcama kendin için harca.Sana yük olan insanları hayatından çıkart ve olumsuz şeylere olmadıysa hayır vardır demeyi öğren.Gerçekten seni anlıyorum umarım yardımcı olabilmisimdir hayat seni sevenlerle sevdiklerinle güzel.Birak giden gitsin , sen geleni güzel karşıla ve dimdik ayakta duruyor olarak kal.:)

Gerçekten unutulur mu :(
Unutulur. Zaman zaman ben de saçmaladım. Ama şu akıp yolunu buluyor.

Çözüm; iş arayın, bulunca burdan uzaklaşın. Geçmiş olsun biraz sakin olup, kendinizle barışın, zaman zaman hepimiz saçmalıyorum. Biz insanız yahu. Sadece duygu ve düşünceden ibaret değiliz. Unutmaya çalışın, sikkelerin. Ve sadece kendinizi sevin.

Back