Ben ne yapıyım şimdi söyleyin sinirden elim ayağım titriyo!!!!

Erkek arkadasina ayrilmak istedigini soyle. Sakin sebebini soyleme. Bilmiyorum ikimiz icin de boyle daha hayirli falan de.

Sonra da o arkadasinla baglarini tamamen kopar. İkisini de hayatindan uzak tut.

artık hıc bırseyını anlatma kesınlıklee kes ılıskını.. hırsa geldı sanırım cocugu kım ayarlayacak hırsı ...
Şimdi de gelmiş bana bin tane mesaj atmış.. Kızdıgımı anladı herhalde. Detaylı detaylı neler konuştuklarından bahsetmiş mesajda kendini suçlu hissediyor çünkü, sonra sevgiliye gelmiş konu nasıl geldiyse(!) çocuk okuldan okuldan sevgili istemiyormuş da sana karşı değil yani olay genel bakışı böyle falan fişmanlar yazmış. Ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten ya cevap versem ayrı cevap vermesem ayrı dert

Tm. Yaz bence kudursun

Şaka bi tarafa, içinden geçenleri yumuşatarak yazabilirsin. Teşekkürler uğraşın için deyip def edebilirsin başından

Tm. Yaz bence kudursun

Şaka bi tarafa, içinden geçenleri yumuşatarak yazabilirsin. Teşekkürler uğraşın için deyip def edebilirsin başından
Samimiyetsiz ya,ben böyle davranınca anlattı dün niye söylemedi o zaman konuştuklarını mesaj atabilirdi akşam.
Ben de bi şey demedim geçiştirdim kısa kısa cevap verip.
Teşekkür ederim yorumun için

Lise yıllarımda kızlar hoşlandıkları erkekler bana çıkma teklifi ediyor diye beni dışlamışlardı. Onlara göre ben onları ayartıyordum. Ama kimin kimden hoşlandığını bile bilmezdim. Kimseyle çıkmadığım için adım lezbiyene çıkmıştı okulda. Yani bazen kızların bi suçu olmaz konuda. Eğer ahmet sizden hoşlansaydı arkadaşınızla vakit geçirmezdi diye düşünüyorum. Demekki ondan hoşlanıyor. (eski konuyu okumadan tahmin yürütüyorum sadece) Ahmet ondan hoşlanıyorsa ister kız kendi tarafına çekiyor olsun ister Ahmet kendi istiyor olsun size bir faydası olmaz zaten. Sizden hoşlanıyor olsaydı sizinle vakit geçirirdi arkadaşınız kendi tarafına çekse bile.

Ahmet zaten okuldan sevgili istemiyorum demis böyle diyen biri niye Selinle takılmaya çalışsın sürekli?

O zaman muhtemelen Selin konusunda haklısınız. Sizin ondan vazgeçmeniz için yalan söylüyor olabilir. Ben bir erkeğin kendini böyle kısıtlayacağını hiç sanmıyorum.
Aynen öyle ben de öyle düşünüyorum neden istemesin ki yani? Of kafam allak bullak oldu

yapcağın çok açık vurucu hamleni yapıp çocuğu kendine bağlı. hiç bişe yapmazsan elinden kaçar ve selinde g.t gibi ortada kalsın

yapcağın çok açık vurucu hamleni yapıp çocuğu kendine bağlı. hiç bişe yapmazsan elinden kaçar ve selinde g.t gibi ortada kalsın
Ama ben ona ilgimi belli etmistim, ama o pek ilgilenmedi o yonde, onun disinda arladasca konusuyoruz karsılastıgımız zaman. Zorla guzellik olur mu ki okuldan sevgili istemiyorum demis ama belki de Selinin yaklastıgını anladı ilgilenmesin diye öyle dedi neden istemesin ki

Aynen öyle selin ona yanaşmasın diye demiştir . İlgini çok belli etme vurucu hamleni yap derken kendne aşık et. Mesela çok bakımlı ve çekici ol gözlerünü alamasın senden konşmanla doğallığınla etkile onu. Mesela tavla öğren tavla atın beraber. Bi erkek yapmakyan neyi hoşlanırsa sende onları öğren yap . Etkile onu sonra o peşinden koşsun. Bi sevdiği yoksa taabiii kalbi boşsa etkilemen kolay olacaktır

ay bu kız eminim senin ondan hoşlandığını, anlattığını, sürekli merak ettiğini falan da söylemiştir çocuğa. rezil etmiştir seni. düşman başına böyle arkadaş. en sinir olduğum insan tipi. saçlarını başlarını yolacaksın.

Kıs sen hala o seline vermedin mi gözdağını?? Anacım olmaz ki öyle. Al karşına selini, bak selin de ben bu çocuğu istiyorum de naaap neeet ayarla bana de. Baktın yanaşmıyor söle açık açık sen ahmetten mi hoşlanıyosun yoksa de böle dann diye beklemediği anda sölersen halinden anlarsın. Öyle bir şey yoksa da yapsın şu ahmetle aranı. Bir denersiniz en azından olmazsa olmaz sora da selin ahmetle çıkar mı nüfusuna mı alır onlar bilir sana gerilim olmaz

İlgimi bu zamana kadar belli ettim anlamıştır bence bilmiyorum ne yapabilirimbir de şuan yaz okulundalar ben gitmiyorum haftanın üç günü birlikteler ben onu görmüyorum bile şuan

Bugün mesaj attı zaten pek ilgilenmedim kısa cevaplar verdim bide bana "okuldan sevgili düşünmüyormuş senle alakalı değil yani çocugun bakışı böyle" diyince bişey diyemedim zaten uyuz olmuştum konuimak istemedim

O kadar yapmamıştır ya

Kızın sevgilisi olmasının haricinde bir sorun göremedim bu durum da sevgilisini bağlar.
benzer bir şeyi yaşamış olduğum için sizin arkadaşınızın konumuna düşmüş biri olarak yazayım.
Zamanında dershanede sınıfın en zeki ve esprili çocuğundan hoşlanıyordum tabi o dönem işim başımdan aşkın olduğundan kimseye söylemedim. Çocuk da mümkün mertebe benim arka sırama oturuyor, muhabbet ediyordu. Sıradaki "yakın" arkadaşım bir gün bana bu çocuktan hoşlandığını hatta gidip teklif edeceğini söyledi. Zavallı ben kaldım öyle, denir mi hiç "ben de hoşlanıyorum" diye. Neyse bana söylediğinin ertesi gün çocuk geldi bana konuşabilir miyiz dedi. Herhalde kız teklif etti bu da cevabı verecek ama neden bana söylüyor diye düşüne düşüne gittim "ben senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın" diyiverdi. Hazırlıksız olduğumdan "tabi ki hayıııaaar" diye hönkürerek kaçtım.
Sonrasında epeyce peşimden koştu, aramaları mesajları bitmek bilmedi ama ben bu olayı arkadaşıma da söyleyemedim üzülmesin diye ama karşı da koyamadım ilgisine. Aramızda bir şey yoksa bile aynı ortamlarda denk geliyorduk, etütlerde arkalı önlü oturuyorduk, kütüphanede çalışıyorduk, kantinde çay içiyorduk. Bir gün kantinde teneffüste bizi çay içerken görüp masaları devirerek gitmişti o arkadaş hiç unutmam

İlgimi bu zamana kadar belli ettim anlamıştır bence bilmiyorum ne yapabilirimbir de şuan yaz okulundalar ben gitmiyorum haftanın üç günü birlikteler ben onu görmüyorum bile şuan
Seline bak sen seline. Az hınzır değilmiş. Ben bu kızlara bu yüzden güvenmiyorum işte ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…