- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Aynen öyle gerek yok böyle arkadaşa hayatımdabiri arkadaşın değilmiş diğeri de belli ki senden hoşlanmıyo, yavaş yavaş bu kızdan kop arkadaşlığını bitir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle gerek yok böyle arkadaşa hayatımdabiri arkadaşın değilmiş diğeri de belli ki senden hoşlanmıyo, yavaş yavaş bu kızdan kop arkadaşlığını bitir
Cocuk umrumda değil hoşlanmasın..Çocuk sizden hoşlanıyor olsaydı zaten arkadaşınızla vakit geçirmezdi.
Zorla güzellik olmaz, onu istiyorsa onunla birlikte olsun
Kesinlikle sessiz kalmalısınız..
Kızlar günaydın daha önceki konumda yakın arkadaşım(!) ve hoşlandıgım çocuğun yakınlıgından huzursuz ve rahatsız oldugumu belirtmiştim . Eski konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoslandigim-cocuk-ve-yakin-arkadasim.837094/
Bugun sabah bana Selin mesaj atmış
"Gunaydın dün Ahmetle kütüphanede ders çalışıyoduk, Mehmet (Mehmet o ayrıldıgı sevgilisi o gün ayrılmışlardı çocuk kıskanç diye yeniden barışmışlar sanırım) yine biraz sert çıkıştı gibi çok ayıp oldu çocuğa, özür dilemem lazım
Resmen korktuğum başıma geliyo , birlikte ders çalışmalar falan ve bana hiçbişey söylemedi.
Hatta bikaç gündür mesaj bile atmıyo bana muhtemelen devre dışı bırakmak için.
Sevgilisi varken benimkine göz koydu resmen herkes onun olsun istiyor.
Kızlar ben napıyım sizce ? Kavga çıkarsam gider çocuğa anlatır diye korkuyorum. Hiçbişey yokmuş gibi numarasını mı veriiym napıyım söyleyin nolur
Cocuk durup dururken ilgi göstericek bi tip değil normalde kızlarla bile takılmaz hiç kız arkadaşı yok, ama arladaşım öyle bir kızdır bir erkeğe ilgi göstermekten çekinmiyor üstelik sevgilisi var ve muhtemelen ondan saklamış dün birlikte takıldıklarını falan.Çocuk da bunların yanına gidip bağırıp çağırmış sanırım. Her neyse sonuç değişmiyor, ben mesafe koymaya karar verdimemin ol sana değer veren biri olsaydı butür durumlar hiç başınıza gelmezdi. çocuğu boşver. kız arkadaşına gelince ona çok yüklenme çocuğun ilgisini hissetmişse kayıtsız kalamaz sende aynı durumda olsan kalamazdın. kızlar böyledir . hayat daha iyilerine çıkarır karşına mutlaka, kız arkadaşında senin için yeteri kadar değerli değilse o da zamanla çıkacaktır hayatından merak etme akışına bırak.
ama yok içim rahat değil diyorsan gider bağırır çağırırsın içindekini dökersin ama bu durumda her iki kişiyide hemen çıkarmış olursun hayatından yani sonuç değişmez.
Cocuk umrumda değil hoşlanmasın..
Ama arkadaşımın benim durumumu bile bile ona yaklaşmasınu kabul edemem.
Çocuk yaklaşmıştır diyeceksiniz ikisinin de kişiliğini biliyorum
Zaten bir şey demeyi düşünmüyorum ama o kızdığımı anlayıp açıklama yapmaya kalkarsa ne diyeceğimi de bimliyorum açıkçası, ama kararlıyım kesin uzaklaşıcamSessiz kalarak arkadaşınızı yok sayın, silin gitsin.
Zaten çocuktan uzaklaşınca sizi özleyecektir, o zaman intikamınızı almış olursunuz.
Yokmuş gibi davranın artık, açıklama da yapmayın. Bırakın o düşünsün kara kara ..
Atalarımız ne demiş; az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz
O çocuktan sana hayır gelmez, kızdan ise hayırı geçtim direkt zarar geliyor. İkisine de güle güle demek en iyisi.
Aynen öyle içten içe hoşuna gider bu durum herkes onu beğensin herkesi elde etsinSelin benim tanıdığım bir kıza çok benziyor. Herkesin İLGİ odağı olmasını çok sever. Herkes benim olsun, ya da benim olmasalar bile bana ilgi duysunlar diye düşünürdü. En yakın arkadaşımı bu kızdan kurtarmayı başardım, daha doğrusu kendisi de anladı o kızın nasıl birisi olduğunu.
Sen de en kısa sürede tekmeyi bas.
Bunlar anca kendileriyle arkadaş olabilirler.
hahahaha cidden mükemmel olurdu aslındaÖyle arkadaş düşman başına. İkisini de def edin net.
Benim gibi bir şeytansan üstüne arkadaşının eski sevgilisini ayarttırdın. İntikam, en lezzetli yemektir.
ama bir sürü kişi söyledi canımBen zaten benden hoşlanmadığını anladım üzüldüğüm konu o değil, kızın arkamdan iş çevirmesi. Hiçbirşey söylememesi
Aynen öyle güvenemem ki artık sevgilim olunca evlenince bile göz koyar mı diye mi düşünücem.. Dediğin gibi mesafe koymaya karar verdim kesicem iletişimi yavaş yavaşcanım o arkadasın , arkadas degılmıs kı .. bence mesafenı koy artık ...
cocuk senı sevmıyorsa yapabılecek bırsey yok.zorla guzellık olmaz .. ama arkadasın bılıyorken bu sekılde davranması bugun sevdıgın cocugu alan yarın bır gun kocamı aldı elınden yazarsın buralara ama tercıh senın
Ben de anlamıştım ama ne yapabilirdim ki somut bi şey yani kanıt yokken ortada kıza bi şey diyemezdimama bir sürü kişi söyledi canım
bunun böyle olacğı belliydi
ne çocuktan sana sevgili ne bu kızdan arkadaş olur
bırak ikisini de sallama işine bak
artık hıc bırseyını anlatma kesınlıklee kes ılıskını.. hırsa geldı sanırım cocugu kım ayarlayacak hırsı ...Aynen öyle güvenemem ki artık sevgilim olunca evlenince bile göz koyar mı diye mi düşünücem.. Dediğin gibi mesafe koymaya karar verdim kesicem iletişimi yavaş yavaş