- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
o adamın hoşlanması önemli değil,E ne yapalım kime niyet kime kısmet.
O adamın senden hoşlanmadığı belliydi zaten.
Doğru ya da yanlış farketmez ki.o adamın hoşlanması önemli değil,
arkadaşımın böyle yapması doğru mu sizce?
Kızın sevgilisi de varYapacak bir şey yok..Kız değil de hoşlandığınız çocuk bunu istiyorsa, ne dyebilirsiniz ki ?
Selin de ne Selinmiş ama. Arkadaşın ayıp etmiş. Hoşlandığın çocuk senden hoşlanmış olsaydı hemen Selin'in ağzının içine düşmezdi. Daha hoşlanacağın çok erkekler olur, kendini boş yere üzme.Kızlar günaydın daha önceki konumda yakın arkadaşım(!) ve hoşlandıgım çocuğun yakınlıgından huzursuz ve rahatsız oldugumu belirtmiştim . Eski konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoslandigim-cocuk-ve-yakin-arkadasim.837094/
Bugun sabah bana Selin mesaj atmış
"Gunaydın dün Ahmetle kütüphanede ders çalışıyoduk, Mehmet (Mehmet o ayrıldıgı sevgilisi o gün ayrılmışlardı çocuk kıskanç diye yeniden barışmışlar sanırım) yine biraz sert çıkıştı gibi çok ayıp oldu çocuğa, özür dilemem lazım
Resmen korktuğum başıma geliyo , birlikte ders çalışmalar falan ve bana hiçbişey söylemedi.
Hatta bikaç gündür mesaj bile atmıyo bana muhtemelen devre dışı bırakmak için.
Sevgilisi varken benimkine göz koydu resmen herkes onun olsun istiyor.
Kızlar ben napıyım sizce ? Kavga çıkarsam gider çocuğa anlatır diye korkuyorum. Hiçbişey yokmuş gibi numarasını mı veriiym napıyım söyleyin nolur
Ben zaten benden hoşlanmadığını anladım üzüldüğüm konu o değil, kızın arkamdan iş çevirmesi. Hiçbirşey söylememesiSelin de ne Selinmiş ama. Arkadaşın ayıp etmiş. Hoşlandığın çocuk senden hoşlanmış olsaydı hemen Selin'in ağzının içine düşmezdi. Daha hoşlanacağın çok erkekler olur, kendini boş yere üzme.
Biliyor tabiki.arkadaşın hoşalandığın çocuktan hoşalandığını biliyorsa çok ayıp etmiş...
oazaman arkadaşın tehlikeli..Biliyor tabiki.
Aynen öyle görüşmeyi kesicem güvenim falan kalmadı zaten hiçbişekilde güvenmem artık sevgilim oldugunda bu kızdan uzak tutmaya mı çalışıcam yani..Selin bana tanıdığım birisini hatırlattı,sinir hastası olmak istemiyorsan arkadaşlığını derhal bitir.
Ahmet hoşlanıyorsa zaten sana gelir,ama bence o Selinden de senden de hoşlanmıyor amacıortamlara akıp takılmak sadece