- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Aynen başıma ağrılar girdi uyuz oldum yemin ederim sabahtan beri bi de mesaj atıp duruyor muhtemelen bi süre spnra niye böyle davranıyorsun kanka falan diyecekO zaman çocuğa buna diye mesaj at. Canım ne şanssızsın sanada hep kötü ERKELER denk geliyor falan de. Çocuğa yanlışlıkla gönderdim diye at gitsin. Kıza bak ya!
Boylelikle gormus oldunki;
Selini sel kapsin.
Ahmette Selinin poposunun ardindan giderken viz viz arilari tarafindan maglum yerlerinden isirilsin.
Sen sag ben selamet.
Ikisinide hayatindan cikar.
Hala banamesaj atiyo sevgilisiyle ilgili bisey danisiyo oyle bir amacim yoktu demeye calisiyor herhalde!
Kızlar günaydın daha önceki konumda yakın arkadaşım(!) ve hoşlandıgım çocuğun yakınlıgından huzursuz ve rahatsız oldugumu belirtmiştim . Eski konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoslandigim-cocuk-ve-yakin-arkadasim.837094/
Bugun sabah bana Selin mesaj atmış
"Gunaydın dün Ahmetle kütüphanede ders çalışıyoduk, Mehmet (Mehmet o ayrıldıgı sevgilisi o gün ayrılmışlardı çocuk kıskanç diye yeniden barışmışlar sanırım) yine biraz sert çıkıştı gibi çok ayıp oldu çocuğa, özür dilemem lazım
Resmen korktuğum başıma geliyo , birlikte ders çalışmalar falan ve bana hiçbişey söylemedi.
Hatta bikaç gündür mesaj bile atmıyo bana muhtemelen devre dışı bırakmak için.
Sevgilisi varken benimkine göz koydu resmen herkes onun olsun istiyor.
Kızlar ben napıyım sizce ? Kavga çıkarsam gider çocuğa anlatır diye korkuyorum. Hiçbişey yokmuş gibi numarasını mı veriiym napıyım söyleyin nolur
Aynen öyle hiç çaçarozluk yapmak istemiyorum. Gecistiriyorum ilgilenmiyorum. Umursanmamak en büyük ceza ona.Yvas yavas sogut kendinden.
Isim var de. Vaktim yok de.
Bu zamana kadar hep uyumlu oldum iyi niyetli oldum insanlara karşı. Bu olayda da saf saf durup herşeyin iyisini düşünüp bişey demeyeceğimi düşündü sanırım. Böylelerden uzak tutsun Allah :)Diğer konuyu okumadım ama hatan şurdaki bende öyle geçmişte kaybetmiştim arkadaşına çok güvenmişsin canım yazıklar olsun öyle arkadaşlara bende farkettiğimde uzaklaştırmaya çalışmıştım onunlada birdaha görüşmedim ve 11 yıllık bir geçmişimiz vardı kızla sonrasında çok üzüldüm ama iş işten geçti Allah Yardımcın olsun
Neyi dediniz anlayamadımGerek yok ben hallederim yaz.
Neyi dediniz anlayamadım
Evet coktaaan konustu onlaBen yazana kadar günler aylar gecmiscocugun telefonunu istemis ya arkadasiniz gerek yok ayıp olmamistir ben hallederim yazin demistim