Ben ne yapıyım şimdi söyleyin sinirden elim ayağım titriyo!!!!

selin bir daha konuyu açarsa vereceğin tepki belli: ben artık ahmetle ilgilenmiyorum, umurumda değil, bir daha bu konuyu açmayalım. sen umursadıkça selin ısıtıp ısıtıp önüne getiriyor, ahmeti de dolduruyor olabilir , uzaktan izlemelisin bir süre. boşver daha düzgün dostlar ve sevgili adayları çıkar karşına:)

Bozuldugumu kızdığımı anladı bişeyler diyor sürekli halbuki 3-4 gündür yazmıyordu dogru düzgün ben de şaşırdım napıcağımı

Cocuk zaten okuldan sevgili istemiyorum demiş bişeyler hissetse ona demezdi, sizin durumdan çok farklı benim olay

Ben de güvenmiyorum üstelik bana 3 gündür hiç mesaj atmadı dogru duzgun bugun bozuldugumu belli ettikten beri sürekli bişeyler yazıyor
Seni afedersin ama salak yerine koyuyormş sen bişeyleri anlayınca sana yanaşmaya çalşıyor suçluluk pskolojisi bu. İlişkini kes o kızla. Açıkçası ben sevgilimi kız arkadaşlarımla tanştırmıyorm bile sadecr bi can dostum var onla tanştırıyorum

Bu gibi durumlarda yani seni üzmekten zevk aldığını anladığın durumlarda hemen yön değiştireceksin. Onlardan uzaktasın değil mi? Hemen başkasından hoşlandığını ve hoşlanmana karşılık bulduğunu, bulutlarda gezdiğini söyleyeceksin.
Seni üzemediğini anlayınca pes edecektir. Bu tip insanlar kişinin hassas noktasını bulup kanatmayı severler. Sen o noktayı başka yöne çek ve hayatında iyi giden hatta gitmese bile gitmiş gibi gösterdiğin ne varsa laf arasında söyle. Emin ol kahrolur.

Aynen öyle suçluluk psikolojisinden, kendini temize çıkarmaya çalışıyor resmen ya

artık zaten benımde umrumda degıl..hevesım kactı yazz gec

Ama bu durum biraz farklı sanırım. O kızın sevgiliside varmış sonuçta o kızla kendinizi aynı kefeye koymayın

Ama bu durum biraz farklı sanırım. O kızın sevgiliside varmış sonuçta o kızla kendinizi aynı kefeye koymayın
Tamam da kızdan dolayı mı acaba bu durum. Ya bendeki gibi o vatandaş sürekli mesaj atıyor arıyor buluşmak istiyorsa?

Tamam da kızdan dolayı mı acaba bu durum. Ya bendeki gibi o vatandaş sürekli mesaj atıyor arıyor buluşmak istiyorsa?
Telefonunu bugün benden istedi çocugun ondan özr dilemek için(!)Kızın telefonu yok çocukta. Ki ben ikisini de biliyorum nasıl insanlar olduklarını, çocuğun ilgisi olsa bile oyle yapışcak bi tip değil ama arkadaşım olucak kız ısrarcı

Telefonu olmadan nasıl buluşabiliyorlar yahu
Sizin daha rahat iletişim kurabilmeniz için yakınlaşıyor olabilir mi?

Telefonu olmadan nasıl buluşabiliyorlar yahu
Sizin daha rahat iletişim kurabilmeniz için yakınlaşıyor olabilir mi?
Aynı sınıftalar zaten ders cıkısı gorusmuslerdir iyi niyetle olsa bana söylerdi yanımda Ahmet falan diye herseyi sakladı iyi niyet göremiyorum artık ben

Çocuğun yanında bunun erkek arkadaşlarından bahset. Çekinme, safa yat aaa siz neden ayrılmıştınız, neden kavga etmiştiniz moduna geç, görsün gününü...

Çocuğun yanında bunun erkek arkadaşlarından bahset. Çekinme, safa yat aaa siz neden ayrılmıştınız, neden kavga etmiştim moduna geç, görsün gününü...
Zaten aynı ortamda bulunsak yapıcam da onlar yaz okulunda ben evde falan.. olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…