- 25 Nisan 2013
- 1.552
- 3.619
- 33
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Ben de güvenmiyorum üstelik bana 3 gündür hiç mesaj atmadı dogru duzgun bugun bozuldugumu belli ettikten beri sürekli bişeyler yazıyorSeline bak sen seline. Az hınzır değilmiş. Ben bu kızlara bu yüzden güvenmiyorum işte ya
Bozuldugumu kızdığımı anladı bişeyler diyor sürekli halbuki 3-4 gündür yazmıyordu dogru düzgün ben de şaşırdım napıcağımıselin bir daha konuyu açarsa vereceğin tepki belli: ben artık ahmetle ilgilenmiyorum, umurumda değil, bir daha bu konuyu açmayalım. sen umursadıkça selin ısıtıp ısıtıp önüne getiriyor, ahmeti de dolduruyor olabilir , uzaktan izlemelisin bir süre. boşver daha düzgün dostlar ve sevgili adayları çıkar karşına:)
Cocuk zaten okuldan sevgili istemiyorum demiş bişeyler hissetse ona demezdi, sizin durumdan çok farklı benim olayKızın sevgilisi olmasının haricinde bir sorun göremedim bu durum da sevgilisini bağlar.
benzer bir şeyi yaşamış olduğum için sizin arkadaşınızın konumuna düşmüş biri olarak yazayım.
Zamanında dershanede sınıfın en zeki ve esprili çocuğundan hoşlanıyordum tabi o dönem işim başımdan aşkın olduğundan kimseye söylemedim. Çocuk da mümkün mertebe benim arka sırama oturuyor, muhabbet ediyordu. Sıradaki "yakın" arkadaşım bir gün bana bu çocuktan hoşlandığını hatta gidip teklif edeceğini söyledi. Zavallı ben kaldım öyle, denir mi hiç "ben de hoşlanıyorum" diye. Neyse bana söylediğinin ertesi gün çocuk geldi bana konuşabilir miyiz dedi. Herhalde kız teklif etti bu da cevabı verecek ama neden bana söylüyor diye düşüne düşüne gittim "ben senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın" diyiverdi. Hazırlıksız olduğumdan "tabi ki hayıııaaar" diye hönkürerek kaçtım.
Sonrasında epeyce peşimden koştu, aramaları mesajları bitmek bilmedi ama ben bu olayı arkadaşıma da söyleyemedim üzülmesin diye ama karşı da koyamadım ilgisine. Aramızda bir şey yoksa bile aynı ortamlarda denk geliyorduk, etütlerde arkalı önlü oturuyorduk, kütüphanede çalışıyorduk, kantinde çay içiyorduk. Bir gün kantinde teneffüste bizi çay içerken görüp masaları devirerek gitmişti o arkadaş hiç unutmam
Seni afedersin ama salak yerine koyuyormş sen bişeyleri anlayınca sana yanaşmaya çalşıyor suçluluk pskolojisi bu. İlişkini kes o kızla. Açıkçası ben sevgilimi kız arkadaşlarımla tanştırmıyorm bile sadecr bi can dostum var onla tanştırıyorumBen de güvenmiyorum üstelik bana 3 gündür hiç mesaj atmadı dogru duzgun bugun bozuldugumu belli ettikten beri sürekli bişeyler yazıyor
Seni afedersin ama salak yerine koyuyormş sen bişeyleri anlayınca sana yanaşmaya çalşıyor suçluluk pskolojisi bu. İlişkini kes o kızla. Açıkçası ben sevgilimi kız arkadaşlarımla tanştırmıyorm bile sadecr bi can dostum var onla tanştırıyorum
Evet böylelerüni alıp alıp döveceksin hakediyolarAynen öyle suçluluk psikolojisinden, kendini temize çıkarmaya çalışıyor resmen ya
artık zaten benımde umrumda degıl..hevesım kactı yazz gecŞimdi de gelmiş bana bin tane mesaj atmış.. Kızdıgımı anladı herhalde. Detaylı detaylı neler konuştuklarından bahsetmiş mesajda kendini suçlu hissediyor çünkü, sonra sevgiliye gelmiş konu nasıl geldiyse(!) çocuk okuldan okuldan sevgili istemiyormuş da sana karşı değil yani olay genel bakışı böyle falan fişmanlar yazmış. Ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten ya cevap versem ayrı cevap vermesem ayrı dert
Ben de pek oralı olmadım zaten o da anladı heralde tepkimi bi şeyler yazıp duruyor girmiyorum bile whatsappaartık zaten benımde umrumda degıl..hevesım kactı yazz gec
Ama bu durum biraz farklı sanırım. O kızın sevgiliside varmış sonuçta o kızla kendinizi aynı kefeye koymayınKızın sevgilisi olmasının haricinde bir sorun göremedim bu durum da sevgilisini bağlar.
benzer bir şeyi yaşamış olduğum için sizin arkadaşınızın konumuna düşmüş biri olarak yazayım.
Zamanında dershanede sınıfın en zeki ve esprili çocuğundan hoşlanıyordum tabi o dönem işim başımdan aşkın olduğundan kimseye söylemedim. Çocuk da mümkün mertebe benim arka sırama oturuyor, muhabbet ediyordu. Sıradaki "yakın" arkadaşım bir gün bana bu çocuktan hoşlandığını hatta gidip teklif edeceğini söyledi. Zavallı ben kaldım öyle, denir mi hiç "ben de hoşlanıyorum" diye. Neyse bana söylediğinin ertesi gün çocuk geldi bana konuşabilir miyiz dedi. Herhalde kız teklif etti bu da cevabı verecek ama neden bana söylüyor diye düşüne düşüne gittim "ben senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın" diyiverdi. Hazırlıksız olduğumdan "tabi ki hayıııaaar" diye hönkürerek kaçtım.
Sonrasında epeyce peşimden koştu, aramaları mesajları bitmek bilmedi ama ben bu olayı arkadaşıma da söyleyemedim üzülmesin diye ama karşı da koyamadım ilgisine. Aramızda bir şey yoksa bile aynı ortamlarda denk geliyorduk, etütlerde arkalı önlü oturuyorduk, kütüphanede çalışıyorduk, kantinde çay içiyorduk. Bir gün kantinde teneffüste bizi çay içerken görüp masaları devirerek gitmişti o arkadaş hiç unutmam
ne demek canımBen de pek oralı olmadım zaten o da anladı heralde tepkimi bi şeyler yazıp duruyor girmiyorum bile whatsappaTeşekkür ederim cevabın için
Tamam da kızdan dolayı mı acaba bu durum. Ya bendeki gibi o vatandaş sürekli mesaj atıyor arıyor buluşmak istiyorsa?Ama bu durum biraz farklı sanırım. O kızın sevgiliside varmış sonuçta o kızla kendinizi aynı kefeye koymayın
Oda olabilir tabi bilemeyeceğim ama kızın sevgilisi var gitmeyebilirTamam da kızdan dolayı mı acaba bu durum. Ya bendeki gibi o vatandaş sürekli mesaj atıyor arıyor buluşmak istiyorsa?
Telefonunu bugün benden istedi çocugun ondan özr dilemek için(!)Kızın telefonu yok çocukta. Ki ben ikisini de biliyorum nasıl insanlar olduklarını, çocuğun ilgisi olsa bile oyle yapışcak bi tip değil ama arkadaşım olucak kız ısrarcıTamam da kızdan dolayı mı acaba bu durum. Ya bendeki gibi o vatandaş sürekli mesaj atıyor arıyor buluşmak istiyorsa?
Telefonu olmadan nasıl buluşabiliyorlar yahuTelefonunu bugün benden istedi çocugun ondan özr dilemek için(!)Kızın telefonu yok çocukta. Ki ben ikisini de biliyorum nasıl insanlar olduklarını, çocuğun ilgisi olsa bile oyle yapışcak bi tip değil ama arkadaşım olucak kız ısrarcı
Aynı sınıftalar zaten ders cıkısı gorusmuslerdir iyi niyetle olsa bana söylerdi yanımda Ahmet falan diye herseyi sakladı iyi niyet göremiyorum artık benTelefonu olmadan nasıl buluşabiliyorlar yahu
Sizin daha rahat iletişim kurabilmeniz için yakınlaşıyor olabilir mi?
Zaten aynı ortamda bulunsak yapıcam da onlar yaz okulunda ben evde falan.. olmuyorÇocuğun yanında bunun erkek arkadaşlarından bahset. Çekinme, safa yat aaa siz neden ayrılmıştınız, neden kavga etmiştim moduna geç, görsün gününü...
O zaman çocuğa buna diye mesaj at. Canım ne şanssızsın sanada hep kötü ERKELER denk geliyor falan de. Çocuğa yanlışlıkla gönderdim diye at gitsin. Kıza bak ya!Zaten aynı ortamda bulunsak yapıcam da onlar yaz okulunda ben evde falan.. olmuyor