Kızın sevgilisi olmasının haricinde bir sorun göremedim bu durum da sevgilisini bağlar.
benzer bir şeyi yaşamış olduğum için sizin arkadaşınızın konumuna düşmüş biri olarak yazayım.
Zamanında dershanede sınıfın en zeki ve esprili çocuğundan hoşlanıyordum tabi o dönem işim başımdan aşkın olduğundan kimseye söylemedim. Çocuk da mümkün mertebe benim arka sırama oturuyor, muhabbet ediyordu. Sıradaki "yakın" arkadaşım bir gün bana bu çocuktan hoşlandığını hatta gidip teklif edeceğini söyledi. Zavallı ben kaldım öyle, denir mi hiç "ben de hoşlanıyorum" diye. Neyse bana söylediğinin ertesi gün çocuk geldi bana konuşabilir miyiz dedi. Herhalde kız teklif etti bu da cevabı verecek ama neden bana söylüyor diye düşüne düşüne gittim "ben senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın" diyiverdi. Hazırlıksız olduğumdan "tabi ki hayıııaaar" diye hönkürerek kaçtım.
Sonrasında epeyce peşimden koştu, aramaları mesajları bitmek bilmedi ama ben bu olayı arkadaşıma da söyleyemedim üzülmesin diye ama karşı da koyamadım ilgisine. Aramızda bir şey yoksa bile aynı ortamlarda denk geliyorduk, etütlerde arkalı önlü oturuyorduk, kütüphanede çalışıyorduk, kantinde çay içiyorduk. Bir gün kantinde teneffüste bizi çay içerken görüp masaları devirerek gitmişti o arkadaş hiç unutmam