Ben ne yapıyım şimdi söyleyin sinirden elim ayağım titriyo!!!!

Çocuk sizden hoşlanıyor olsaydı zaten arkadaşınızla vakit geçirmezdi.
Zorla güzellik olmaz, onu istiyorsa onunla birlikte olsun
Kesinlikle sessiz kalmalısınız..

Çocuk sizden hoşlanıyor olsaydı zaten arkadaşınızla vakit geçirmezdi.
Zorla güzellik olmaz, onu istiyorsa onunla birlikte olsun
Kesinlikle sessiz kalmalısınız..
Cocuk umrumda değil hoşlanmasın..
Ama arkadaşımın benim durumumu bile bile ona yaklaşmasınu kabul edemem.
Çocuk yaklaşmıştır diyeceksiniz ikisinin de kişiliğini biliyorum

emin ol sana değer veren biri olsaydı butür durumlar hiç başınıza gelmezdi. çocuğu boşver. kız arkadaşına gelince ona çok yüklenme çocuğun ilgisini hissetmişse kayıtsız kalamaz sende aynı durumda olsan kalamazdın. kızlar böyledir . hayat daha iyilerine çıkarır karşına mutlaka, kız arkadaşında senin için yeteri kadar değerli değilse o da zamanla çıkacaktır hayatından merak etme akışına bırak.

ama yok içim rahat değil diyorsan gider bağırır çağırırsın içindekini dökersin ama bu durumda her iki kişiyide hemen çıkarmış olursun hayatından yani sonuç değişmez.

Cocuk durup dururken ilgi göstericek bi tip değil normalde kızlarla bile takılmaz hiç kız arkadaşı yok, ama arladaşım öyle bir kızdır bir erkeğe ilgi göstermekten çekinmiyor üstelik sevgilisi var ve muhtemelen ondan saklamış dün birlikte takıldıklarını falan.Çocuk da bunların yanına gidip bağırıp çağırmış sanırım. Her neyse sonuç değişmiyor, ben mesafe koymaya karar verdim

Cocuk umrumda değil hoşlanmasın..
Ama arkadaşımın benim durumumu bile bile ona yaklaşmasınu kabul edemem.
Çocuk yaklaşmıştır diyeceksiniz ikisinin de kişiliğini biliyorum

Sessiz kalarak arkadaşınızı yok sayın, silin gitsin.
Zaten çocuktan uzaklaşınca sizi özleyecektir, o zaman intikamınızı almış olursunuz.
Yokmuş gibi davranın artık, açıklama da yapmayın. Bırakın o düşünsün kara kara ..

Öyle arkadaş düşman başına. İkisini de def edin net.
Benim gibi bir şeytansan üstüne arkadaşının eski sevgilisini ayarttırdın. İntikam, en lezzetli yemektir.

Selin benim tanıdığım bir kıza çok benziyor. Herkesin İLGİ odağı olmasını çok sever. Herkes benim olsun, ya da benim olmasalar bile bana ilgi duysunlar diye düşünürdü. En yakın arkadaşımı bu kızdan kurtarmayı başardım, daha doğrusu kendisi de anladı o kızın nasıl birisi olduğunu.

Sen de en kısa sürede tekmeyi bas.
Bunlar anca kendileriyle arkadaş olabilirler.

Zaten bir şey demeyi düşünmüyorum ama o kızdığımı anlayıp açıklama yapmaya kalkarsa ne diyeceğimi de bimliyorum açıkçası, ama kararlıyım kesin uzaklaşıcam

Aynen öyle içten içe hoşuna gider bu durum herkes onu beğensin herkesi elde etsin
Doğru söylüyorsun bu tür insanlar ne arkadaşlıkta ne duygusal ilişkilerde mutlu olamazlar

canım o arkadasın , arkadas degılmıs kı .. bence mesafenı koy artık ...
cocuk senı sevmıyorsa yapabılecek bırsey yok.zorla guzellık olmaz .. ama arkadasın bılıyorken bu sekılde davranması bugun sevdıgın cocugu alan yarın bır gun kocamı aldı elınden yazarsın buralara ama tercıh senın

Ben zaten benden hoşlanmadığını anladım üzüldüğüm konu o değil, kızın arkamdan iş çevirmesi. Hiçbirşey söylememesi
ama bir sürü kişi söyledi canım
bunun böyle olacğı belliydi
ne çocuktan sana sevgili ne bu kızdan arkadaş olur
bırak ikisini de sallama işine bak

Aynen öyle güvenemem ki artık sevgilim olunca evlenince bile göz koyar mı diye mi düşünücem.. Dediğin gibi mesafe koymaya karar verdim kesicem iletişimi yavaş yavaş

ama bir sürü kişi söyledi canım
bunun böyle olacğı belliydi
ne çocuktan sana sevgili ne bu kızdan arkadaş olur
bırak ikisini de sallama işine bak
Ben de anlamıştım ama ne yapabilirdim ki somut bi şey yani kanıt yokken ortada kıza bi şey diyemezdim
Zaten sevgilisiyle de barışmış söylemiyor.. Sevgilisi de bunların yanına gidip kızmış sanırım iyi olmuş valla

Aynen öyle güvenemem ki artık sevgilim olunca evlenince bile göz koyar mı diye mi düşünücem.. Dediğin gibi mesafe koymaya karar verdim kesicem iletişimi yavaş yavaş
artık hıc bırseyını anlatma kesınlıklee kes ılıskını.. hırsa geldı sanırım cocugu kım ayarlayacak hırsı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…