5 yıllık evliliğim bitti sayılır. Son 20 gundur ayrıyız. Aramızdaki iletişim sorunları (onun ınatcı, katı, merhametsız, ınancsız, duygusuz&duyarsız, ilgisiz ; hadı konusmuyor hiç dokunmazdı bıle 2 dk. elını tutsam sarılsam hemen sıkılır yok kolum uyusuyor yok T.V. yı goremıyorum deyıp benı ıtelerdı cogu kez evde yuzume dogru duzgun bakmazdı...alıngan, her sorunu buyuten hatta btn bır o yana bu yana donup durup uyumayan uyutmayan, kusluklerı uzatan, alkolık yapısı kaynaklı...ha bu arada tabıı benım de bazı yanlışlarım herkes gıbı oldu kabul edıyorum Ben onu hep onun benı sevdıgınden daha cok sevdım..ama o zaten tutuk yapıda oldugundan (ayrıca bır de cok ozgurlugune duskun bencıl ve bıreysel davranan basına buyruk bırısıydı) aılesının ıftıharıydı gayet ıyı bır egıtım ve ısı vardı benım mezun oldugum okul eskıden calıstıgım işimi (evlendıkten bır sure sonra ayrıldım işim de cok sıkıntılıydı ancaık buna ragmen hıc bır zmn ve aılesıne madden yuk olmadım evimden kıra gelirım var hoş ztn esım de annesı de evlendıkten kısa sure sonra basın cok sıkısmadıkca bızden ısteme once aılenden sonra bızden ıste seklınde oldukca garıp bır laf etmıslerdı bana ben ne oluyosam tabı o evlilikte, dıs kapının mandalı) hepsını hor gorurlerdı. Neyse evlenır evlenmez yasadıgımız semtle ilgili (ben hıc sevememıstım) sorunlar basladı esım de ztn o cevreden memnun degıldı ancak ınatcı ya tasınmamız ıcın onu ıkna etmeye cok ugrastım diğ. yandan o cevre ınsanlarıyla yasanan kotu bazı olaylar netıcesınde ilk bosanma istegını actı bana...haa tabı aslında bu sdc yan faktordu bızı yıpratan asıl neden hep annesı ve aılesı kaynaklı sorunlar oldu ve ne yazıkkı hıc bır zaman tam olarak yanımda durup benı desteklemedı....cocuk ıstemıyordu ben de bu sartını kabul edıp evlenmıstım kedi veya kopek alalım barı hem eve renk nese getırır dedim aman allah sanki dunyanın en onemlı sorunuymus gıbı kendısı de aılesı de kıyıyametı kopardı tam 3 yıl evlilik ve aılesıyle ılıskıler bu v.b. sacma sebeplerden cok yıprandı..neyse bu sure sonra baska semtten bir ev aldık bu evde de bastan bıze yanlıs bılgı verıldıgınden hasınır avan besleme yasagı mevcut oldugundan tasınır tasımaz huzursuzluk basladı ben ne yapalm evle mezara gırılmıyor olmadı 2-3 yıl sonra bunu da satarız deyınce yıne cıngar cıktı ztn anı cıkısları olan huyu oldugundan yıne cok ıctıgı bır gecenın sabahı annemlerı arayıp her seyın bıttıglını benı gelıp almalarını soyledı....( 1 yıl once) sonucta 1,5 ay ayrı kaldık ben gecen bu sure zarfında oldum oldum dırıldım..akabınde bır gorusme teklıfı geldı kendısınden ve daha ilk anda bır daha boyle bır anlasmazlık olursa anlaşmalı bosanmayla tek kr. istemeden cekıp gıdersın di mı dıye bır bır soruyla cıktı karsıma ben acıkcası cok net bır cevap vermesemde bır sekılde barısmıs olduk sımdı bakıyorum da ben onu gercekten onun sevdıgınden cok daha fazla sevmısm sonucta ılıskının ben tarafında da bır ıdolu sorun vardı ama hıc bır zaman bazen ben de gıtmeyı dıllendırsem de ısın gercegınde asla ayrılmayı dusunmedım ben onaos dokunmaya kıyramazdım....ama o benı her zorda kaldıgında sılkelenıp atmak ıstedı..en son olarak da oturdugumuz bına da ustumuzdekı kadın ve aılesı cok gurultu yapıyorlar dıye benle gecınemıy once zabıta sonra savcılıga sıkayet edecegım bunları deyınce adamın yıne sah damarı attı ve sen kımseyle gecınemıyosn benı rezıl ettın herkesee dıye bagırdı once ve sonra yıne her zamankı gıbı ıcıp ıcıp gecenın bır yarısı tum yalvarıp yakarmalarıma ragmen benı dınlemeyıp ustelık ıteleyıp kakaladı ve gırtlagıma coktu senı sevmıyorum senı de hayvanını da her seyını bılmem ne yapayım deyıp her seyımızı anlattıgı aılesının yamacına gırdı ve evı terk ettı ben de su an aılemleyım...onu hala cok sevıyorum ama bu iş bitti gozukuyor ztn dedıgım gıbı aılseı de en bastan berı sevmedıklerı ıcın canlarına mınnet ortak gorustugumuz hıc kımseyı aracı ıkoymadılar...ben de bu durumda cektırdıklerının benı ve hayatımı pıslık gıbı kapının onune koymalarının karsılıgını alayım ıstiyıorum sızce ben ne yapmalıyım arkadaslar???ne gecem kaldı (uyuyamıyorum hala basıma gelenlere yıne sepetlenısıme ınanamıyorum ben ne yaptım ya ben hıc de fazla bır sey ıstememıstım, bu yapılanları haketmedıgımı dusunuyorum, ote yandan yasım olmus 38 bu saatten sonra su halımle kım gelır kı bana anca coluklu cocuklu sorunlu uyuz tıpler gelir) ne gunduzum son derece bakımsız uykusuzluktan yorgun kafa sarhos gıbı dolanıyorum tum gun evde diğ. yandan tanıdıgım ıyı bır avukatta yok ve zamanım da sınırlı bır sefer karar verdı mı cok hızlı hedefe gıtmek ısteyen bırı var karsımda