Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

Siz insan bunaltan cinstensiniz kusura bakmayın bana da yarım saat arayla arama gelse ary arda mesajlar yağsa ve müsait durumda değilsem ben de çok kızarım
Ama
Sevgiliniz de bildiğiniz hödük,insan sevgilisine şıllık der mi ya pes !

Şıllık lafına ses cikarmamis bide üstüne özür dilemissiniz.
Demek ki zorunuza gitmemiş kabullenmissiniz bize aktarırken niye tırnak içinde yaziyorsunuz ki zaten size göre çok üstünde durulmayacak bi kelime

"Şıllık" mıı???

Noktayi koymus zaten herif!!!!

Su adamlarin şöyle egolarini tavan yapiyorsunuz ya helal ya vallahi helal size!!!

Baska bise dicem de simdi , habire ban yemekten usandim artk wallahi...

Seni ileride sorumsuz ilgisiz saygısız bir eş bekliyor bu Ada'mla evlenirsen benden söylemesi. Daha cok delirirsin boyle biriyle.

Bazı hemcinslerimin gerçekten yaşadığı şeyleri hakettiğini düşünüyorum.Bir insan kendine saygı duymazsa değer vermezse kimsedende saygı göremez.Erkek arkadaşında bu lafları yutmayacak başka bir kızın peşinde deli divane aşık olur,bu hakaretlerin birini bile söyleyemez.Ama seni sevmiyor Üzgünüm.

Sillikta Son noktayı koymuş terbiyesiz

Şimdi siz bu odundan bir de özür mü dilediniz?
Çokkk yanlış yoldasınız.
Bu ilişki o size şıllık dediği an bitmeliydi.
Niye bu kadar küçük düşürüyorsunuz kendinizi?

özür dileme sebebim: o bana ''ben sana müsait olunca arayacağım dedim sen neden ısrarla mesaj atıyorsun'' diye kızınca ben de olayın büyümesini istemedim özür diledim. bir de o kadar kızınca acaba abarttım mı fazla mı üstüne gittim diye düşündüm. bir de ilgilenmiyorsun sıkıntılarımı umursamıyorsun vs deyince de kalbini kırmışım demek ki diye düşünüp özür diledim.

bana saygı duymasını sağlayamaz mıyım bundan sonra?

Olmamış, şıllık lafı üzerine bir de özür dileseydin.
Hoş barışalım diyerek ona getirmişsin işi zaten.

Daha çok ağlarsın sen üzgünüm ama..

ben kendimi bu ilişkide böyle değersiz hissedersem ve ezilirsem böyle devam ederse haklısınız, ama çıkış yolu mutlaka olmalı..

bana saygı duymasını sağlayamaz mıyım bundan sonra?
Çok zor. Sağlam bir konuşma yapıp ayrımın gitsin. Uzun sure cevap vermeyin mesaj atarsa. Hatasını anlayıp gelirse adamakıllı özür dilerse o zaman donersiniz. Yoksa bu kişiden adam olmaz. Bu çirkin üslupla bu saygısızlık la sizi mutlu edemez ki zaten. Bence kendinize bunu yapmayın.

adam kıt diyo şıllık diyo arıyosun açmıyo bide özür mü diliyosun hakediyosun gerçekten.

işide olsa ısrarla arıyosan seni sevse açar o telefonu bişey oldu sanır çünkü.

bırak ne hali varsa görsün onun gibi öküz kaynıyo heryerde

Adam kazma o kesin,de, sendeki halen ısrarla arama ve barışma hevesi,alttan almalar neden?

ben kendimi bu ilişkide böyle değersiz hissedersem ve ezilirsem böyle devam ederse haklısınız, ama çıkış yolu mutlaka olmalı..

Niye?

Dünyada kalan son erkek o mu?
Hoş öyle bile olsa böylesiyle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir, daha huzurlu bir hayatın olur.

Çıkış yolu var.

Kaçan, trip atan, gönül almasını bekleyen sen olmalısın.

Haklı olduğu halde özür dileyen kadına saygı duymaz ki insan sevgi duysun.
Hiç bu açıdan baktın mı?

Çıkış yolu belli de sen ısrarla özür diliyorsun. Adamı değiştiremezsin nasıl bir çıkış yolu arıyorsun? Ya sende onun gibi giydirip duracaksın ona yada yol vereceksin. Yoksa bu muameleyi görmeye devam edeceksin.

iyi güzelde siz zaten aradınız size cevap vermediği için ikinciye arıyor mesaj atıyorsunuz olmadı bir daha arıyorsunuz üstüne hakaret ediyor.ilgilenmiyor degilsiniz ki daha ne yapacaktınız ki.o hakareti hak edecek hiç bir şey yapmadınız siz,sizi suçlu psikolojisine sokup kendini haklı göstermeye çalışıyor başarıyorda,gelmeyin oyununa.

Soyledikleri gurur kirici. Ben olsam asla kabul etmem boyle biseyi. Bi insan degerini kendi yaratir. Gorusme bence. Hatasini anlasin.

Adam kazma o kesin,de, sendeki halen ısrarla arama ve barışma hevesi,alttan almalar neden?

çünkü o kadar kızınca ben hata ettim diye düşündüm... ilgisizsin sorunlarımla ilgilenmiyorsun deyince kırmışım demek ki diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…