- 11 Şubat 2023
- 8.215
- 16.018
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
O zaman kaç kurtar kendini. Köle misin ?ilişkilere karşı tuhaf kurallar geliştirmiş. o yorgunluk, durgunluk belli oluyor baya. sanki yeni biriyle tanışmış gibi değil de 2 senelik ilişkiyi ben devam ettireyim, onun her kuralını bileyim istiyor. çok katı.
Göndermeli post beğenen biri ile olmayın bence. Siz gördüyseniz başkaları da görüyor o Instagram'ı. Gurur denilen meret erkeklere var da bizim hakkımız yok mu?Merhabalar,
Bu yazdan beri kimseyle ilişki anlamında görüşmedim. Eski ilişkilerimi ve flörtlerimi bazılarınız biliyordur zaten. Kendi yanlışlarımı, beklentilerimi iyice düşündüm.
Bundan bir süre önce biriyle tanıştım. İyi eğitimli ve güzel meslek sahibi, oturaklı, ailesi de düzgün olan biriydi. Baya güzel vakit geçirdik. Flört döneminin çok da hızlı gitmesini istemediğini söylemişti. Bu benim için de çok iyiydi zaten.
Bir süre sonra öğrendim ki yeni bitmiş toxic bir ilişkisi varmışinstagramda toxic ilişkilere dair bir şeyler beğendiğini görüp şüphelenmiştim. Sonra kendisi itiraf etti. Geçen sene de tam 2 kere böyle bir şey yaşadım ben. Ayrıl-barış toxic ilişki sahibi insanlara denk gelip duruyorum ve İNANIN Kİ ÇOK SIKILDIM İSYAN EDİCEM ARTIK.
Biz netflix evreninde mi yaşıyoruz? Neden herkesin travmatik toxic ilişkisi var ve ben niye hep bunlara denk geliyorum yav?
İlişki yeni bitmiş. Enkazı devralacağım yani. Üstelik söylemiyor da yeni bitti diye. Bu durumu yakın arkadaşımla paylaştım. Dedi ki çok normal, benim ilişkim de böyle başlamıştı. Sevgilimin benden önceki ilişkisi yeni bitmişti öğrenince kavga çıkardım ama şu an 1.5 senelik ilişkim var. Artık geçmiş travması olmayan birini bulamazsın dedi.
Ama bile bile nasıl devam edebilirim ki? İstemsizce beni onunla kıyaslayacağını biliyorum. Belki tek bir mesajla geri barışacaklar? Günlerdir düşünüp duruyorum ben düzgün bir ilişki yaşayamayacak mıyım? Hep birilerinin yarasını mı kapatacağım diye. Flörtleri saymazsak çoook uzun süredir ilişkim yok. Bana haksızlık olmuyor mu bu?
Bu arada karşımdaki kişi 27 yaşında. Öyle yirmilerinin başında, çoluk çocuk da değil. Ben mi çok kafaya takıyorum? Çünkü çoğu arkadaşım böyle söylüyor. Seni tanır seni sever diyorlar.
kkya gore tüm eksler narsist:))Mukekmeliyetci mıydı narsist mıydı?
Bu arada dugun ne zmnnnn
oyle bı muhabbet vardı sanki
ya bu her şeyi kötü yorumlama benim eski sevgililerimde var işte:/ ben de suçlanarak büyütüldüm hep tahammül edemiyorum
Siz daha iyisine layıksınızilişkilere karşı tuhaf kurallar geliştirmiş. o yorgunluk, durgunluk belli oluyor baya. sanki yeni biriyle tanışmış gibi değil de 2 senelik ilişkiyi ben devam ettireyim, onun her kuralını bileyim istiyor. çok katı.
peki bu buldugun insanlarla yasadigin cocukluk arasinda bir bag kuruyor musun? kucukken yasadigin tanidik hisleri sana yasatiyor olabilirler mi?Benim ilişkilerimde de birbirine benzer örüntüler vardı evet. Çoğu garantici, hazırcı, kabuğundan çıkmayı sevmeyen, biraz melankolik ve açık iletişim kurma konusunda berbat insanlardı. Asla ama asla açık ve derin iletişim kurulmuyordu. En son ilişkimde mesela ilişkide mutlu olmadığım şeyleri sayarken bana tek dediği şey haklısın, doğrudur falandıo kadar gıcık oldum, o kadar sinirlendim ki. Kendilerini kapatıyorlar resmen ve ben dövmek istiyorum onları. Benim yalana takıntım var mesela. Kandırılmaktan nefret ediyorum. Sevgililerim hep işine geldiği için doğruları eğip bükebilen, bir şeyleri saklayan insanlardı. Gerçek düşüncelerini, doğruları benimle paylaşmıyorlardı pek.
Bir de mesela, parayı saçma şeylere çar çur edip borca falan giriyordu çoğu. Çevreye kendilerini farklı gösterme takıntıları vardı. Olmayan paralarıyla farklı hayatlar yaşamaya çalışırlardı. Hazıra konma huylarının tezahürü sanırım. İyi insanlar olduklarını biliyorum, karıncayı incitemezler. Ama çocuk gibilerdi bence. Kendileriyle ve hayatla ilgili yüksek standartları vardı ama çabaları yoktu. Bir de çok fazla düşünme huyları ortaktı. Melankoliklikleri burdan geliyor sanırım.
Ben genelde efendi ve sakin duruşlu insanları severim. Başta da beni bu sakin duruşları çekiyor. Sanırım daha enerjik ve konuşkan insanlarla denemeliyim:/
peki bu buldugun insanlarla yasadigin cocukluk arasinda bir bag kuruyor musun? kucukken yasadigin tanidik hisleri sana yasatiyor olabilirler mi?
bahsettigin ozelliklere sahip ebeveynin var mi mesela? bazen kötü de olsa tanidik olana meyledebiliyoruz
EVEEEETTT. Tam olarak bu. Teoman ekolü. Babam da biraz öyledir. Çok iyi insanlar biliyorum. Hatta kendimi suçluyorum. Ama çok zorlar.Cileklivanilinn kanka baban Teoman miydi?
Ulan Teoman bir neslin ideal erkek anlayışını mahvettin. Şimdi de yaşlandın full geyik pesindesin. Gizemli karanlık melankolik erkek mi olur ya? Azıcık eli is tutacak. Yeminle bıktırdılar.
Babama benziyorlar gibi evet. Babam çok iyi biridir. Ama hiç arkadaşı yok mesela. Geçmişe takıktır, pek harekete geçemez hep düşünür. Bazen bazı şeyleri çok farklı yorumlar, kötüye yorar falan. Garanticidir aşırı. Mutsuz olduğu yerlerden bile gidemez eğer konfor alanıysa. Böyle diyince bir değişik oldu ama öyle napıyımpeki bu buldugun insanlarla yasadigin cocukluk arasinda bir bag kuruyor musun? kucukken yasadigin tanidik hisleri sana yasatiyor olabilirler mi?
bahsettigin ozelliklere sahip ebeveynin var mi mesela? bazen kötü de olsa tanidik olana meyledebiliyoruz
iste bu b.klarin altindan hep cocukluk cikiyor hep cocukluk cikiyorBabama benziyorlar gibi evet. Babam çok iyi biridir. Ama hiç arkadaşı yok mesela. Geçmişe takıktır, pek harekete geçemez hep düşünür. Bazen bazı şeyleri çok farklı yorumlar, kötüye yorar falan. Garanticidir aşırı. Mutsuz olduğu yerlerden bile gidemez eğer konfor alanıysa. Böyle diyince bir değişik oldu ama öyle napıyım
Evet belki sizi daha çok sevicektir bilemezsiniz kiMerhabalar,
Bu yazdan beri kimseyle ilişki anlamında görüşmedim. Eski ilişkilerimi ve flörtlerimi bazılarınız biliyordur zaten. Kendi yanlışlarımı, beklentilerimi iyice düşündüm.
Bundan bir süre önce biriyle tanıştım. İyi eğitimli ve güzel meslek sahibi, oturaklı, ailesi de düzgün olan biriydi. Baya güzel vakit geçirdik. Flört döneminin çok da hızlı gitmesini istemediğini söylemişti. Bu benim için de çok iyiydi zaten.
Bir süre sonra öğrendim ki yeni bitmiş toxic bir ilişkisi varmışinstagramda toxic ilişkilere dair bir şeyler beğendiğini görüp şüphelenmiştim. Sonra kendisi itiraf etti. Geçen sene de tam 2 kere böyle bir şey yaşadım ben. Ayrıl-barış toxic ilişki sahibi insanlara denk gelip duruyorum ve İNANIN Kİ ÇOK SIKILDIM İSYAN EDİCEM ARTIK.
Biz netflix evreninde mi yaşıyoruz? Neden herkesin travmatik toxic ilişkisi var ve ben niye hep bunlara denk geliyorum yav?
İlişki yeni bitmiş. Enkazı devralacağım yani. Üstelik söylemiyor da yeni bitti diye. Bu durumu yakın arkadaşımla paylaştım. Dedi ki çok normal, benim ilişkim de böyle başlamıştı. Sevgilimin benden önceki ilişkisi yeni bitmişti öğrenince kavga çıkardım ama şu an 1.5 senelik ilişkim var. Artık geçmiş travması olmayan birini bulamazsın dedi.
Ama bile bile nasıl devam edebilirim ki? İstemsizce beni onunla kıyaslayacağını biliyorum. Belki tek bir mesajla geri barışacaklar? Günlerdir düşünüp duruyorum ben düzgün bir ilişki yaşayamayacak mıyım? Hep birilerinin yarasını mı kapatacağım diye. Flörtleri saymazsak çoook uzun süredir ilişkim yok. Bana haksızlık olmuyor mu bu?
Bu arada karşımdaki kişi 27 yaşında. Öyle yirmilerinin başında, çoluk çocuk da değil. Ben mi çok kafaya takıyorum? Çünkü çoğu arkadaşım böyle söylüyor. Seni tanır seni sever diyorlar.
Bu arada ne dicemkkya gore tüm eksler narsist:))
yok ya narsist falan degil. cok tatliş, neşeli biriydi aslinda. sadece bir sey olacaksa en güzeli olsun isterdi, harika bir plan yapılsın, bir aksilik cikmasin. ince eleyip sık dokurdu ki benim karakterime tamamen aykırı bir sey. ben asla plan falan yapmam, kalacagim oteli bile o gün varinca ayarlarim, spontane yasamayi severim, az bana gore okeydir. hayati kasmadan, keyifle yasamak isterim.
şöyle bir ornek vereyim; benim ezbere bildiğim ve hep söylediğim bir rus halk sarkisi var. pandemide bir yarisma olmus rusyada demisler ki "bu sene meydanda olamayacagiz evden soyleyin, video atın paylasalim"
bana haber verdi, sen harikasin yaparsın falan. ben de guzel bir manzara eşliğinde birkac ornek video çektim. o da benim adima gonderdi. sonuc olarak yuz kisinin videosunu birleştirip eklemisler (acapella gibi olmus) beni eklememisler. ama olabilir. ben eglendim sonucta, beraber uzaktan da olsa bir sey yaptik. keyifliydi. ama sevgilim cok bozuldu, önce hic konuyu hic acmadi sanki gunlerdir konusmamisiz gibi. ben acinca da sinirlendi "nasil seni eklemezler, bu haksizlik. yazacagim onlara" falan dedi. ben bir anda sanki becerememis, elenmis, ezik gibi hissettim. oysa ne onemi var eglendik yani yaparken.
tam olarak bu karakterde biriydi, keyifli seylerde bile bir yolunu bulur beni gererdi
oysa simdiki sevgilim, benim cicegim
kk yemek yarismasina onun evinden katılıyorum ikidir, fotolarımı falan cekiyor, duzenliyor, ugrasiyor. gecen ay sonuncu olmusum gosterdim. çok güldük bu sefer sondan 3. olalim hedefi falan koyduk, ne kendimi kötü hissettim ne baska bir sey. Rus oglanla devam etseydim hesap acip KKya yazardi "bu haksizlik, birincilik sevgilimin hakkiydi" diye
Oy atayım hangi yemek senin?kkya gore tüm eksler narsist:))
yok ya narsist falan degil. cok tatliş, neşeli biriydi aslinda. sadece bir sey olacaksa en güzeli olsun isterdi, harika bir plan yapılsın, bir aksilik cikmasin. ince eleyip sık dokurdu ki benim karakterime tamamen aykırı bir sey. ben asla plan falan yapmam, kalacagim oteli bile o gün varinca ayarlarim, spontane yasamayi severim, az bana gore okeydir. hayati kasmadan, keyifle yasamak isterim.
şöyle bir ornek vereyim; benim ezbere bildiğim ve hep söylediğim bir rus halk sarkisi var. pandemide bir yarisma olmus rusyada demisler ki "bu sene meydanda olamayacagiz evden soyleyin, video atın paylasalim"
bana haber verdi, sen harikasin yaparsın falan. ben de guzel bir manzara eşliğinde birkac ornek video çektim. o da benim adima gonderdi. sonuc olarak yuz kisinin videosunu birleştirip eklemisler (acapella gibi olmus) beni eklememisler. ama olabilir. ben eglendim sonucta, beraber uzaktan da olsa bir sey yaptik. keyifliydi. ama sevgilim cok bozuldu, önce hic konuyu hic acmadi sanki gunlerdir konusmamisiz gibi. ben acinca da sinirlendi "nasil seni eklemezler, bu haksizlik. yazacagim onlara" falan dedi. ben bir anda sanki becerememis, elenmis, ezik gibi hissettim. oysa ne onemi var eglendik yani yaparken.
tam olarak bu karakterde biriydi, keyifli seylerde bile bir yolunu bulur beni gererdi
oysa simdiki sevgilim, benim cicegim
kk yemek yarismasina onun evinden katılıyorum ikidir, fotolarımı falan cekiyor, duzenliyor, ugrasiyor. gecen ay sonuncu olmusum gosterdim. çok güldük bu sefer sondan 3. olalim hedefi falan koyduk, ne kendimi kötü hissettim ne baska bir sey. Rus oglanla devam etseydim hesap acip KKya yazardi "bu haksizlik, birincilik sevgilimin hakkiydi" diye
gnocchi benim ama su an sondan üçüncüyüm zaten:)) hedefime ulastimOy atayım hangi yemek senin?
Olsun senin bu ateşe düşmende benim de parmağım olsungnocchi benim ama su an sondan üçüncüyüm zaten:)) hedefime ulastim