- Konu Sahibi pudrakokusu
Daha önce de bahsetmiştim burada. İnternet üzerinden bir süredir biriyle görüşüyorum, dertleşiyorum, gülüyorum vs kısacası onunla gerek yazışarak gerek de telefonda konuşarak bir şeyler paylaşmak hoşuma gidiyor. Bir süre önce benden etkilendiğini ve beni artık reelde de görmek istediğini söylemişti fakat bir süre daha iki taraf da emin olana kadar bir şeylerden görüşmeyi ertelemeye karar verdik, buraya kadar bir sorun yok aslında sorun hiç bir konuda yok fakat ben artık kendimden şüphe etmeye başladım çok şükür alımlı ve mantıklı biri olduğumu düşünüyorum ikimiz de genciz aramızda pek bir yaş farkı da yok. Dediğim gibi uzun zamandır sohbet ediyoruz ve dün fark ettim ki hiç konu sıkıntısı çekmiyoruz fakat konularımız misal; siyaset, kedi, dekorasyon, arkadaşımla bir derdim, küçük kardeşinin komik aşık olma hikayesi vs konuşurken çok eğleniyoruz ama sanki hiç ikimiz hakkında konuşmuyoruz yani konular normal bir arkadaşımla da konuşabileceğim sıradan konular ne bileyim iltifat bile etmedi hiç sadece cam da konuştuğumuzda etmişti dün konuşma sırasında aniden "ya biz ne kadar tuhaf bir çiftiz millet romantik şeylerden bahseder biz kuştan böcek fobisinden siyasetten filan bahsediyoruz" dedi güldük filan laf arasında ilk defa tatlım dedi sonra "ya özür dilerim bi an ağzımdan öyle çıktı rahatsız olmadın dimi" filan dedi yok dedim ne bileyim senin derdin ne diyeceksiniz de bu çocuk fazla çekingen sanki yada benimle duygusal bir şeyler yaşamak istemiyor reel de, acaba onu ertelemem mi soğuttu veya korkuttu bilmiyorum. nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum böyle asker arkadaşı gibi olduk ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)