Ben napicam bu adamla !

Asla tahammül edemeyeceğim erkek tiplerinden biri.
Kazak almak nedir ayol?
Gidip de bir küpe,kolye de alamıyor mu?
Ama 9 sene olmuş,ben olsam bu kadar uzatmazdım.

Cimri değil bence sizi umursamıyor.Cimri olan insan kendinede pahalı şeyler alamaz , parası gidecek diye korkar.Zaten sizi düşünse 9 yıl evlenmek için beklemezdi.Gerçekci olun sizi umursamayan bir adamla evlilik olurmu,olursa nasıl olur.9 yıl ya,bir çocuk doğuyor büyüyor ilk okul 3 e gidiyor..Çok uzun süre ,bukadar uzun anlaşmaları ben sevmiyorum herşeyinizi biliyorsunuz konuşacak merak edilecek hiç bir şey yok.Çok sıkıcı olur bence.

İnsana kendisini değersiz hissettiren durumlar bunlar. Böylelerinden uzak durmak en iyisi. Kesinlikle sorun olur bu durum evlilikte.

adamın cimri olduğunu düşünmüyorum.
size karşı özensiz dolayısıylada aşk sevgi yok size karşı bütün mesele bu bence.. size kazağı alarak tamamen görevini yerine getirmiş.

Şimdiden böyleyse zaten evlenince bişey bekleme yani. Diğer yorumlara katılıyorum o senin nişanlın bak 4 ay sonra düğün varmış çok açık konuşman lazım. Bu da bir değer meselesi bence.

Arkadaşlar açtığım konu için öncelikle beni yargılamadan okumanızı istiyorum lütfen
9 yıllık bir beraberliğim var ve artık nisanliyiz ve 4 ay sonra evleniyoruz. Daha önceki konularda da sevgilimin biraz cimri olduğundan bahsetmiştim ve artık beni delirtcek seviyeye geldi.
Nişanlımın durumu oldukça iyi tabiki durumu iyi olduğu için onunla beraber değilim mezun olduktan sonra oldukça iyi yatırımlar yaptı ve bu hale geldi. Normalde hep hesabını kitabını bilen birisi bu iyi bişey ama gel gelelim bana karşı bişey alicam diye aklı çıkıyor.
Şu 9 yılda toplasan adam akıllı anca iki üç şey almistir geri kalanını zaten annesi falan aldı yani kendisi secmeden. Kaç yıl oldu daha zevkimi ihtiyacımı bile bilmiyor. Zaten özel gün dışında daha bana bişey almamıştır. Birde ben çalışmıyorum henüz iş bulamadım. Ben bile param yokken artırıp ona hep kullanacagi yada ihtiyacı olan özel şeyler alıyorum ve hepsini de giyiyor. Bu konuyu belirttim de yani direkt aldıklarını beğenmiyorum değilde biraz daha özenli olabilirsin dedim ama değişmiyor kardeşim değişmiyor. Evet herşey hediyemi diceksiniz ama yıllarca böyle olunca insan bir yerden patlıyor.
Ama kendine gelince en pahalı marka şeyleri alır kardeşine telefon alır. Ben bilmiyorum artık evlenince de durumun degisiceni düşünmüyorum. Bu sevgililer gununde de ben ona kol düğmesi yaptırdım düğünde takması için oldukça güzel ve özel bişey. Oda bana gel seç alalım dedi kızıp almadım bende. Gitmiş saçma asla giymicem markasız bı kazak almış getirmiş bana anca bunu bulabildim diyor. Önünde bilgisayar internette mı yok artık cidden çok doldum. Bunları ona söylememek için zor tutuyorum kendimi. Ne yapmalıyım sizde. Ayrıca zaten çalışmak istiyorum en kısa zamanda bu durumu ayarlamaya çalışıcam ama çalışsam bile -tüm arkadaşlarım da durum böyle - hesapları hep ortak kocalari karşılıyor ben çalışsam ben bunun hiç umrunda olmam heralde bu şekilde ayrı hesap tutulunca da mutluluk olur mu bilmiyorum. Su özel günlerde bir kere bile yüzümu güldürmedi.
Şu an sadece nişanlısınız. Tam belli olmayabilir. Evlenince hesabın kitabın ne olacağını açıkça sorun, açıkça konuşun bu konuları derim. Düğüne ne kalmış şurada konuşabilmeniz lazım.
Ama hediye almayan eş çok zor...

Sizde 9 yılıma yazık olmasın evleneyim mantığı var sanırım . Yoksa adam çok ilgisiz yaniii

Hem umursamaz hemde cimri hemde yalanci.

Benim nişanli türk degil ve avrupada yaşiyoruz.
Gitmiş dogum günüme 3lü Burma almiş.

Yani...isteyen nedense buluyor

9 sene boyunca bunu farketmedinmi? Neden daha once bunu ona soylemedin?

Her kadin onemsemeyebiliyor hediyeyi filan, ben onemseyenlerdenim. Materyalist olmakla alakasi yok bunun, ben simartilmayi seviyorum (simartiyorumda, hediye almayi cok severim sevdiklerimide bol bol simartirim, hic kismam).
Iletisim onemlidir cok. Dun sevgililer gunuydu, beni yoldan arayip 'biraz gecikecegim, malum sevgililer gunu, cicekci bulmak kolay olmadi, gelirken onu alayim derken gec kaldim' demesi yani inan kanimi kaynatti sinirden.
Allahtan gelmesine biraz vakit vardi, ne soyleyecegimi nasil davranacagimi dusunecek vaktim oldu. Geldiginde ise cok guzel bir konusma yaparak kendimi ozel hissettirmedigini, ve bunun beni uzdugunu soyledim. Ozenmemis olman hos degil, ben kac gun carsi carsi dolastim sana uygun hediyeler bulabilmek icin dedim. Konu hediye degil, hediyenin ne oldugu hic degil, konu ozenmek ve ozel oldugumu hissettirmen dedim. Ayrica bu ozensiz tavri ona yakistiramadigimi soyledim.
Anlatmaya calistigim sey, konus. Kendini iyi ifade edebilmek icin soylemek istediklerini iyice dusun, mesela bu uc seyi kesinlikle unutmamaliyim de, ve konusurken bu uc seyi konusmanin sonunda tekrar tekrarla ki afasina iyice yerlessin kalin kafalilarin.

Tutumlu erkek itici bence. Yarin oburgun herseyin hesabini kitabini yapacak, evine gelen giden insani bile onlemeye kadar giden ornekler biliyorum.

Arkadaşlar açtığım konu için öncelikle beni yargılamadan okumanızı istiyorum lütfen
9 yıllık bir beraberliğim var ve artık nisanliyiz ve 4 ay sonra evleniyoruz. Daha önceki konularda da sevgilimin biraz cimri olduğundan bahsetmiştim ve artık beni delirtcek seviyeye geldi.
Nişanlımın durumu oldukça iyi tabiki durumu iyi olduğu için onunla beraber değilim mezun olduktan sonra oldukça iyi yatırımlar yaptı ve bu hale geldi. Normalde hep hesabını kitabını bilen birisi bu iyi bişey ama gel gelelim bana karşı bişey alicam diye aklı çıkıyor.
Şu 9 yılda toplasan adam akıllı anca iki üç şey almistir geri kalanını zaten annesi falan aldı yani kendisi secmeden. Kaç yıl oldu daha zevkimi ihtiyacımı bile bilmiyor. Zaten özel gün dışında daha bana bişey almamıştır. Birde ben çalışmıyorum henüz iş bulamadım. Ben bile param yokken artırıp ona hep kullanacagi yada ihtiyacı olan özel şeyler alıyorum ve hepsini de giyiyor. Bu konuyu belirttim de yani direkt aldıklarını beğenmiyorum değilde biraz daha özenli olabilirsin dedim ama değişmiyor kardeşim değişmiyor. Evet herşey hediyemi diceksiniz ama yıllarca böyle olunca insan bir yerden patlıyor.
Ama kendine gelince en pahalı marka şeyleri alır kardeşine telefon alır. Ben bilmiyorum artık evlenince de durumun degisiceni düşünmüyorum. Bu sevgililer gununde de ben ona kol düğmesi yaptırdım düğünde takması için oldukça güzel ve özel bişey. Oda bana gel seç alalım dedi kızıp almadım bende. Gitmiş saçma asla giymicem markasız bı kazak almış getirmiş bana anca bunu bulabildim diyor. Önünde bilgisayar internette mı yok artık cidden çok doldum. Bunları ona söylememek için zor tutuyorum kendimi. Ne yapmalıyım sizde. Ayrıca zaten çalışmak istiyorum en kısa zamanda bu durumu ayarlamaya çalışıcam ama çalışsam bile -tüm arkadaşlarım da durum böyle - hesapları hep ortak kocalari karşılıyor ben çalışsam ben bunun hiç umrunda olmam heralde bu şekilde ayrı hesap tutulunca da mutluluk olur mu bilmiyorum. Su özel günlerde bir kere bile yüzümu güldürmedi.
9 yıldır iyi içinde tutmuşsun . sabırlısın maşallah . bu saatten sonra bi şey deme istersen .

Hem umursamaz hemde cimri hemde yalanci.

Benim nişanli türk degil ve avrupada yaşiyoruz.
Gitmiş dogum günüme 3lü Burma almiş.

Yani...isteyen nedense buluyor
Türk değil ama burma almış . sana değer veriyor ve bunu da böyle belli ediyor . bravo

Adam cimri olsa kendine almaz ucuz giyinir kardeşine almaz parası kıymetli olur sizin dışınizda kendine çevresine aliyo oturup konuşun neden böyle yapiyo diye

hediye süpriz olayları evet maddiyata da bakıyo ama aslında tamamen kişilik meselesi. kimi insanlar ordan burdan kısar eder alır. kimisinin gönlü elvermez. valla evlenince o almasada olur ben kendi kendşme alırım dersen sıkıntı yok. ama beklentin hep böyle olursa zamanla yıpranırsın gibime geliyorr

Madem kendine kardeşine almasını biliyo size gelincemi anlamıyo.benmde vardı hayatımda böyle biri birzamanlar. gerçekten çok itici oluyor

9 yılın vermiş olduğu bir umursamazlık var. Kimse istemez tabi 9 yıl beklemeyi ama sizde de böyle gelişmiş demekki. Eğer bu durumu hiç kaldıramam çok üzülüyorum diyorsanız; "en iyi alternatif bu adamdır " diye düşünüp kendinizi kısıtlamayın. 9 yıldır birliktesiniz diye ona mecbur olduğunuzu düşünmesin, bunu ona hissettirin lütfen. Bir diğer seçenek ise bu durumu olduğu gibi kabul edip diğer olumlu özelliklerine odaklanmak.

Evlenince bence o kazağı da almaz. Şimdiden böyleyse. Gerçekten sinir bozucu buldum nişanlınızı.Cimri olsa diğerlerine de kendine de almaz. Kusura bakmayın da bazı erkekler nişanlıya sevgiliye vs alınan şeyleri boşa gidiyor gibi görüyor. Sizin nişanlınızda da bunu sezdim

Valla bende aynı konudam muzdaribim bende kendime bile oladar para verip almayacağım saati ona almıştım ve hiç içim gitmemişti aksine ona bu hediyeyi alabilmenin mutluluğu içindeydim bu dün için değil eskiden zaten ayrıldık dün aramadı bile o ayrı neyse ben dedim int paketim bitti delirdi bu ordan görüşüyoruz die nasıl bitirirsin falan deli mi ne sanki yedim dedim on gün sonra yenilenecek iyi dedi on gün sonra görüşürüz bende dedim benim gücüm buna yetiyor 50₺ ayırıyorum telefona çok rahatsızsan bu durumdan sen alıver dedim yok benmde gücüm yok dedi (10bin geliri olan bi adam ) kendine zenhin bi sevgili bul falan dedim ben senden öyle bişey talep etmedim rahatsız oluyorsan sen destek çık demiştim dengesiz herif yeri gelir mağazaya girdiğimde kredi kartını bırakır çıkar bi yere gitsek kalma yeme içme o verir bu konuda böyle konuşması düşünmesi çok zoruma gitti lafa gelince sen benim kadınımaın senn ihtiyaçlarını karşılamak benim en doğal hakkım der bana kalkmış araba almak için para biriktiriyorum dolar yapıyorum boz 50 dolar al diyor ben o parayı yok sayıyorum yoksa ucu gider harcamaya başlarsam velhasıl böle ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyprum ama beni mutlu etmicek bana para harcanıcak ozaman niye var hayatımda ben onu mutlu etmek için nelere katlandım ilklerim onunla oldu kıymetsizmiş demekki dün bi mesaj atardı insan bitti artık olmasın hayatmda kimseyi mutlu etmek için uğraşmıcam önce ben benim öutluluğum

Birlikteyken hesabı öder genelde iyi yerlere götürür yemeyi zaten kendi de çok sever o nedenle yeme içme konusunda da bı cimrilik yapmaz. Ama 9 yıldır gerçekten sadece 3tane adam akıllı bişey aldı o zamanda okuyordu yani şimdi ise çalışıyor ve eline daha çok para geçiyor. Diğer tüm aldığı üstleri de annesi almıştır. Arada mağazada bir şey begendigimde ben kasada beklerken gelip onun ödediği de oldu ama elimden alıp ben alicam diyip kasaya yönelmez ben cuzdanla beklerim beni öyle bekletir sonra arkadan öder buda kafama çok takılıyor amaci ne diye. Ödemek istiyorsan elimden al öde o zaman beni ne diye bekletiyorsun. Şurada senede iki tane özel gün var zaten onda da doğru düzgün biseyle gelmiyor karşıma.

X