Ben mutsuzluğu hak ediyorum galiba...

ayrılmazsan eger ilerde kocam çalışmıyor benim paramı yiyor evlenince çok değişti Vs şeklinde konu açarsın söylemedi deme.
Haklısınız ve mesele sırf bu da değil. Eski konularıma bakarsanız aslında bu ergen saçmasından arkama bakmadan koşarak kaçmam gerektiğini ama hiçbir şey yapmadığımı anlarsınız zaten...

Ufff bu adam çekilir mi be okurken ruhum çöktü resmen bırak bunun ego tavan yapmış g.tü kalkmış baya kendini bi halt saniyo hiç takma sen o zaten kendiliğinden gelecek sana hep

Peki benim sevgilim numune mi yoksa bütün erkekler mi böyle ergen ruhlu
Bütün erkekler böyle değil tabikide seninki ergenlikten çıkmamış olgunlasamamis çocuk gibi davraniyo hem senin onceligin tabikide kardeşinin sorunlarıni çözmek olacak çok anlayissiz bir çocuk diyebilirim..

Ufff bu adam çekilir mi be okurken ruhum çöktü resmen bırak bunun ego tavan yapmış g.tü kalkmış baya kendini bi halt saniyo hiç takma sen o zaten kendiliğinden gelecek sana hep
Kendisine de zaman zaman söylüyorum egon tavan diye ve bu lafa bağırıyor kızıyor asla kabul etmiyor böyle bir eleştiri. Ben bu olay sonrasında takmadım diye bana çok saygısızlık yaptın yapma dediğim ne varsa yaptın nereye gittiğini haber vermedin telefonunu kapattın beni sattın şerefimle oynadın senin ne mal olduğunu anladım şeklinde konuşup ayrılıkla tehdit etti. Ego tavan kere tavan. Bu olayı 40 yıl geçse unutmazmış. Abarttı da abarttı. Ben kendi yerine koyuyorum ve ben böyle yapmazdım diyorum bu çok ağır bir tepki yani ben mi vurdumduymazım anlamadım ki

Bütün erkekler böyle değil tabikide seninki ergenlikten çıkmamış olgunlasamamis çocuk gibi davraniyo hem senin onceligin tabikide kardeşinin sorunlarıni çözmek olacak çok anlayissiz bir çocuk diyebilirim..
Aynen. Bugün de diyor ki ders çalışmayacağım sınavlara girmeyeceğim okulumu uzatacağım, kimse okulunu bitirmeyene kız vermez böylece senden ayrılacağım. Diyecek laf yok pes. Hala benden hınç alacak. Demiyor ki babam yılda 40 bin TL ödüyor bu okula bu şekilde devam edersem para israfı zaman israfı can sıkıntısı... Psikolojisi bozuk diye düşünüyorum ve susuyorum bu saçmalıklara

Aa bu arada anlayışsız davranıyorsun dediğimde anlayışı hak mı ediyorsun ki sen demişti. Başedilmez bununla biliyorum...

Öncelikle şunu bil erkek arkadaşın bunca yıl böyleydiyse bundan sonra da değişmez. O senin hayallerindeki erkeğe dönüşmeyecek.. şimdi kendine şunu sor ben bu kişiyle 10 yıl sonra hala beraber olur muyum? Ya da biz onunla evlensek nasıl bir hayatım olur mutlu olur muyum, onun bu hareketlerine hala katlanır mıyım? Cevapların hayırsa öyleyse olabildiğince hızlı ve keskin bir şekilde bu ilişkiyi bitirmelisin. Zaten 4 yılını çöpe atmışsın daha ona harcayacak 1 dakikan bile olmamalı...

Evet canın acıyacak evet üzüleceksin evet özleyeceksin ama hiç biri evlenmiş çocuklu ve boşanmak isteyen halin kadar zor olmayacak çünkü emin ol bu dediğim er ya da geç olacak...

Düşün ki bir parmağın kangren olmuş ve vücudunun geri kalanının selameti için onu kesmen gerekiyor. Bir seferde hızlı bir şekilde kesersen mi daha çok canın acır yoksa aylarca yıllarca minik minik kesikler atarak kanatarak uğraşa uğraşa kesersen mi daha çok canın acır? Malesef acısız bir yolu yok ama emin ol sen de yaralarını saracaksın sen de iyileşeceksin ve dilerim sen de senin kıymetini çok daha iyi bilen birisiyle çok mutlu bir hayat süreceksin... Bana güven,
Damdan düşen halden anlar karpuzkiraz

Bu adamla sakin evlilik filan düşünme sorumluluklarıni kabullenmeyen bi adamla hayat gecmez zehir olur sana evlilik öyle kolay değil böyle adamla hiç kolay değil sakin !!!

Özgüven problemin var,kendine saygı problemin var,bağımlılık problemin var..yani senin de çoook problemin var.Yoksa böyle bir adama selam bile vermezdin zaten.Sana tavsiyem uzman yardımı al yoksa her ilişkinde aynı şeyleri yaşayıp,hep de aynı tarz insanları hayatına çekersin

Uzman yardımıyla aşabilir miyim acaba ya. Farkındayım ve bu bana koyuyor yani başkası bana anlatsa ben ona çok kızarım kendine saygı mı duymuyorsun diye ama iş bana gelince bu hale düşüyorum. İki güzel söze harekete kanıyorum.

Okul bitmediği için ergenlikten çıkamamış bir adam.Sorumluluk alması gereken yaşta trip atıyor.İtici...

Okul bitmediği için ergenlikten çıkamamış bir adam.Sorumluluk alması gereken yaşta trip atıyor.İtici...

Bu değişmez mi ya ne olursa akıllanır. 5 yaşında çocuk gibi her istediği olacak, tüm suçunu başkalarına atacak ne kadar itici tavırlar.

şerefiyle mi oynamışsın?!!!! hay allahım yaaaa.
4-5 senelik okulu 8 senedir okumak paşamızın hiç bişeyine dokunmamış da, senin 10 dakika geç araman mı dokunmuş.
hayatına, kendine yazık etme yavrum. şeref se sende de var, gurursa sende de var.
arkana bakmadan kaç

Bu değişmez mi ya ne olursa akıllanır. 5 yaşında çocuk gibi her istediği olacak, tüm suçunu başkalarına atacak ne kadar itici tavırlar.
Belli ki meşrebi rahat.
Okulu bitirmeyişi,suçu başkalarına yüklemesi sorumluluk almaktan kaçtığını gösteriyor.
Eğer şu ana kadar gelişim göstermediyse bundan sonra da göstermeyecektir.
Evlenirsiniz,işten çıkar siz çalışırsınız o yer.
Ha bir de bunun askerliği var bence oraya da bir 20 ay yazın siz.Ya kaçar,ya emre itaatsizlikten ceza yer askerlik de uzadıkça uzar...

Şerefiyle oynayacak ne yapmışım ki ben. Aylardır çalışmamasının her şeyi 4 güne sığdırmanın sorumlusu biri olmalıydı değil mi. Paşam bundan sorumlu olacak değil ya bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…