Öyle yazmayın kızıyor konu sahibi, psikojik bir durummuş tek basına yiyememesi. Bir adı sanı var mıdır bilmiyorum artık.1- korona?
2- herkesin kendi evladı daha değerlidir.
3- o yöresel yemeği yapınca aklına oğlu gelmiştir. Ama Bkz. 1 numaralı yazım
4- tek başınıza bi şey yiyememenizi eşinizi inandırmışsınız ama burada kız kızayız bize bri yapmayın
Ev arkadası vs gibi yani yalnızlık hakkında demedimAilenizin olması güzel bir şey. Allah yokluğunu aratmasin. Ben de zaten dünyanın binbir türlü hali var dedim. Öyle bir durumum olmaz derken gaipten haber mı aliyorsunuz
Benim düşünceme göre kayınvalidenizin yaptığını 3 kat kötü görelim diye...Niye öyle bir şeye gerek duyayım?
Yok artıkmendebur kaynana icin ac kalıcam haa sen bu kafayla once o kocaya bi cıngar cıkarman lazım dı ben böyle terbiyesizlik görmedim diye baslyıp insan gelinini cagarmazmı yapıp esini pisman etmelisin ki bi daha kaynana aradıgında annem esim kızıyo kavga ediyoruz beni böyle arama yada onada sevdigi biseyi yap desin yoksa yollama kocanı yaa
Böyle bir durumunuz varsa gerçekten uzmandan destek alun. Ben hiç yalnız kalmam ki diye bakmayın. Ac kalmayın sonraEv arkadası vs gibi yani yalnızlık hakkında demedim
O zaman hic takma kafana bosver oyle olmus de gec surekli olursa sikinti yaratirsin kendine bence.İyi sıkıntımız yok
Hastaysa doktora gitsin canımÖyle yazmayın kızıyor konu sahibinin, psikojik bir durummuş tek basına yiyememesi. Bir adı sanı var mıdır bilmiyorum artık.
O zaman hic takma kafana bozver oylr olmus de gec surekli olursa sikinti yaratirsin kendine bence.
Konuyla çok ilgilendiniz benim yerimede arastırıp Dr önerisinde bulunun yardımseverliğiniz gözlerimi yaşartıyorÖyle yazmayın kızıyor konu sahibi, psikojik bir durummuş tek basına yiyememesi. Bir adı sanı var mıdır bilmiyorum artık.
Ben de sevdiğim bişiyi yapıp da çağırmadığı zaman bozuluyom niyeyse.
He bir de geçenlerde gittiğimizde oğlum ceviz badem getiriyim yen mi dedi. Ben nanay zoruma gitti ahahha. Hayır bi de emziriyorumheralde ondan bozuldum normal zamanda hiiiç alınmam.
Neyse aradan geçti günler durdum durdum duramadım eşime söylendim böyle böyle diye. Ne var dedi annen de sana yapıyor börekleri dolmaları ben bişiy diyom mu.ee sen de içinde büyütmüşsün işte.
Amaan boşversene yalnızken bile kendime yapar yerim hiç bişiy yapamazsam yumurta kırar yerim. Yememekle kendine yapıyosun.
Beni niye çağırmadın sevgili kaynis diye mesaj atardım. Bana yemek yok mu cnm.
Ask olsun derdim tribimi ona atardım. Erkekler zaten bizlerden daha düşüncesiz olabiliyor hop diye gitmesine bisey diyemedimSen gelme bitti diyormuş
Kavga çıkardığımı yazmamıştım? Yapmayacak diye bir şeyde yazmadım? Nasıl okudunuzda bu yorumu çıkardınızKadın o yemeği hiç yapmayacak mı siz sevöiyorsunuz diye anlamadım. Belli ki yakınsınız ve kadıncağız hazır yemeği yapmışken eşinizi çağırmış siz de sevmiyorsunuz diye yapacak bir şey yok. Evde hazırlayıverin kendinize bir şeyler nolacak ki ya. Her şeyden kavga çıkarılır mı?
Ben deKayinvalidenin yaptigi gozume batmadi ama senin tek yemek yiyemiyorum diye hic birsey yemeden o sekilde beklemeni inan cok yadirgadim. Belki sorun bendedir bilemiyorum ama butun gun temizlik yapsam koca kisisini annesi cagirsa ohh bide bunla ugrasmicam ne guzel diye soylerim kendime yemek oturup yerim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?