Ben mi yanlış düşünüyorum?

Öyle yazmayın kızıyor konu sahibi, psikojik bir durummuş tek basına yiyememesi. Bir adı sanı var mıdır bilmiyorum artık.

Yok artık

Ben de sevdiğim bişiyi yapıp da çağırmadığı zaman bozuluyom niyeyse.
He bir de geçenlerde gittiğimizde oğlum ceviz badem getiriyim yen mi dedi. Ben nanay zoruma gitti ahahha. Hayır bi de emziriyorum heralde ondan bozuldum normal zamanda hiiiç alınmam.
Neyse aradan geçti günler durdum durdum duramadım eşime söylendim böyle böyle diye. Ne var dedi annen de sana yapıyor börekleri dolmaları ben bişiy diyom mu. ee sen de içinde büyütmüşsün işte.
Amaan boşversene yalnızken bile kendime yapar yerim hiç bişiy yapamazsam yumurta kırar yerim. Yememekle kendine yapıyosun.

Güldürdün beni

Bence bu durumu kvye sorun. Çünkü bilerek böyle nezaketsizlik yapmış olamaz. Mesela gel yemek al demis olabilir, uğra demiş olabilir. Ama sen gel, eşin gelmesin ya da sadece seni davet ediyorum mantığıyla yapmış olmamalı. Bunu mutlaka nazikçe sorun. Hem siz rahatlarsiniz hem KV ve eşiniz daha dikkatli olur hem de yanlış anlaşılma varsa düzelir.

Kadın o yemeği hiç yapmayacak mı siz sevöiyorsunuz diye anlamadım. Belli ki yakınsınız ve kadıncağız hazır yemeği yapmışken eşinizi çağırmış siz de sevmiyorsunuz diye yapacak bir şey yok. Evde hazırlayıverin kendinize bir şeyler nolacak ki ya. Her şeyden kavga çıkarılır mı?

Kavga çıkardığımı yazmamıştım? Yapmayacak diye bir şeyde yazmadım? Nasıl okudunuzda bu yorumu çıkardınız

Allah başka dert vermesin bacım. Daha ne istiyon, sen de kendine pattis kızart geç tvnin karşısına netflikş izle.

Ben de

Yani oldu da yaninizda 3 gun duracak biri olmasa açlıktan ölecek misiniz?
Bir garipsiniz.

Onun disinda annesi cagirsa da eşinizin atlamamasi lazimdi. Annem yemek yapmis ben gidiyorum, sen de kendine yao biseyler ne demekmiş ya eşi, ailesi olarak benimseyememiş o adam sizi, ev arkadasindan hallicesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…