• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi tuhafım kv mi

Onu bunu bilmem de, eşim bana annen bu eve gelip kalamaz istemiyorum diyecek öyle mi!!! Alnını karışlarım yeminle. Tek taraflı yaklaşmaktan vazgeçin artık, biz nasıl annelerimize gelmesin kalmasın gibi laflar söyletmiyorsak eşimizin annesine de istemiyorum gelmesin kalmasın deme lüksüne sahip değiliz kusura bakmayın.

dikkatli okursanız burada kimse kayın validesine baksın dememiş, temelli evine alsın da dememiş.
Misafir olmak istemiş, olabilir oğlunu aramış oğlu alamam seni anne dese ne kadar incinir.
Benim erkek kardeşimde var annemin ihtiyacı olsa gelinimizden ona bakmasını istemek yerine kendim ilgilenirim, bir çok örnekte vardır buna. Kayın validemin ihtiyacı oluncada ilgilenirim, misafirim olmak için oğlunu aramasına gücenmem onun oğlu sonuçta benim evim olduğu kadar oğlunun da evi. Yani hepimiz yaşlanacağız ve merhamet güzel bir duygudur tavsiye ederim. kimse dört dörtlük değil sindiremeyeceğim ölçüde büyük bir şey olmadığı sürece saygıda kusur etmem, hatta sevdiğim adamı doğurup büyüttüğü için ekstra severim.
ben üzülmeye başladım iyiden iyiye kayınvalidelere, doğur, büyüt misafir olmak istemen bile konu olsun

Dikkatli okursanız mesaj içeriğim gelin yapmak zorunda bakmak zorunda naraları atanlara yönelik direkt konuya yönelik değil.

Merhamet sadece gelinlere özgü de değil.

Mesela bu konu da konu sahibinin kv diyemiyorsa,eşi kardeşini arayıp kendi evinize gidin annem çok yoruluyor demeli. Şahsen benim kardeşim böyle yapsa ben bunu kardeşime söylemekten çekinmem. Sorunların üstünü örtmek yerine çözüm aranmalı. Suistimal eden kızıysa oğlu dur diyecek.

Oğlumun evi mantığı nedir Allah aşkına. Mesela kız anneleri aman burası kızımın evi benimde evim demiyor.

Resmen cinsiyetçilik var.

Bana geleceksek merhametsiz değilim.
Ben kv tüm yaptıklarına rağmen eşimin hatrına seviyeli bir ilişki yürütüyorum.

Kv patavatsız (evlendiğim ilk ay bir sürü insan içinde ben oğluma bilmem kimin kızını alacaktım diyerek benimle ilgili düşünsesini belli etti. Mesela benim evim pırıl pırıl olur. Kendim dışarı çıkmadan duş alır öyle çıkarım. Bu kadın kendi evindeyken kalkıp tanımadığım uzak akrabalarına biz gelin kaynanaya kirliyiz dedi.

Ayrıca ırkçı. ( sürekli kürtler böyle kürtler şöyle İzmirdeki bütün hırsızlıkları ahlaksızlıkları, kötü işleri kürtler yapıyormuş)

İstek ve talep ve sözlerinin sınırı yok aşırı ısrarcı psikolojik şiddete varır.
hafta içi sabahtan onun evine gidecekmişim akşam kocamla evime dönermişm. Hafta sonu full onda kalırmışım.

Dedikoducu ve cahil. ( mesela biri hakkında bir olay anlatacak. Onun başından geçen kötü bir şeyi ekleyip önce dedikodusunu yapar sonra konuyu anlatır. Kocası bunu bırakıp pavyon kadınına gitmiş! Neymiş kadınlık etmemiştir ondan gitmiştir)

Benim yüzüme karşı annemin dedikodusunu yapmaya yeltendi.
Kardeşim boşandığı için laf çakıyor sanki boşanmak ahlaksızlıkmış gibi.

Bir sürü şey anlatabilirim. Ve ben sadece seviyeli olmak istiyorum. Çok şey istemiyorum. Efendi efendi birbirimizi ziyaret edelim. Bağları koparmayalım. Çocuğum olduğunda küslük görmesin aile büyüklerini tanısınlar beraber vakit geçirsinler.

Evleneli 1.5 sene olacak azıcık yüzümü yumuşatasam tetikte olmazsam cıvıtıyor hayatımı dikte etmeye çalışıyor. Tavrımda haklıyım.

Ben bu kadına bakmak için 7/24 onunla diz dize oturmak için evlenmedim. İnan böyle olduğunu bilseydim evlenmeyi bir daha düşünürdüm. Çünkü kadın her açıdan benim zıttım.
Kadınla bir kaç saatten fazla aynı ortamda bulunduğumda illa sinirlerimi allak bullak ediyor.

Benim aile kültürümde seviyeli ilişkiler.
Biz kimseyi aramadan evine baskın basanındır gibi anlamsız şeyler söyleyip gitmeyiz.
Ne bileyim misafir olduğumuz evde hizmet ettirmeyiz her şeyi beraber yaparız. Talepkar ve beklentili değiliz.

Benim kv sürekli kp yanında, kocası ölünce bizimle yaşayacağını söyleyip duruyor. Bende aksini. İşi ileri götürüp milletin içinde soruyor insanların içinde hayır demeyeceğimi düşünüyor.
Bu kadın yüzünden eşimle bir kaç kez kavga ettim.
Evlenmeden önce anenn melek olsa beraber yaşamayacağımızı söyleyip evlendim.
Hatta annesiyle anlaşamadığım için eşim ilk başta denge kuramadığı için çocuk yokken boşanabiliriz bile dedim. Başka bir tartışmamızda ileri gittim çocuk olduktan sonra diğer türlü dikte edersen ben boşanmaktan korkmam çocuğumu alırım istanbula dönerim. Ama gitmeden önce annenin sonra senin canını okur öyle giderim dedim.

Tüm bunlar beni kötü gelin mi yapıyor varsın yapsın.
Ben kimseye kötülük etmiyorum en fazla iyilik etmiyor olacağım.

Not: yaşlanıp bakıma muhtaç olursam bakımevine gitmeyi seve seve tercih ederim.
Bu yüzden çalışıp geleceğimi garanti altına almayı, evladıma veya gelin/damadıma yük olmamayı tercih ediyorum.

Çocuklarımız dünyaya gelmeyi kendi tercih etmiyor. Hele anne babayı seçme şansı hiç yok.
Büyüyüp bir birey olduklarına hayatlarına engel olmak için yokuz.
Kendi çocuğumdan isteyemediğimi elin kızın oğlundan beklemeyi iki yüzlüce buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar.2 aylık bi bebeğim var.KV beni pek arayıp sormayan soğuk bi insandır.5 yıllık evliyim hiçbi zaman bi samimiyetimiz olmamıştır hep mesafeliyizdir.Kendisi kızı ve damadıyla yaşıyor eşinden ayrı, yıllardır kızının çocuğuna bakıyor.

Bebeğim ilk doğduğunda bi süre hastanede yattı.15 gün kadar.Hastaneden çıkardığımızın ertesi sabahı kontrole çağırmışlardı.Eşim dönüş yolunda bana haber dahi vermeden yol üstünden annesini aldı.Bi baktım elinde bavul.Bizde kalacakmış çocuğa bakmak için.Eşime kızdım ama sonradan anladım ki onun da haberi yok kalacağından, annesi bebeği görsün diye almış sadece annesini o da bavul hazırlayıp gelmiş.Neyse dedim üstünde durmadım zaten lohusaydım yardıma da ihtiyacım vardı.10-15 gün bizde kaldı toplamda (aralarda evine gidip yemek falan yaptı,zaten görümcem annesini bize göndermek konusunda gönülsüzdü çünkü kadına yıllardır hizmetçiliklerini yaptırıyolar kocasıyla).

Daha sonra kvnin bi hastane işi çıktı 10 gün kadar hastanede kaldı.Bu sürede 4-5 kez aradım, halini hatrını sordum ilgilendim kendimce.

Hastaneden çıktıktan sonra kendisi beni tek bir kez bile aramadı(hastanede de aramadı).Kızım sen de naptın,bebek iyi mi, bişeye ihtiyacın var mı demedi bi kere bile.Bize tekrar gelip kalmak için eşimi arayıp gel beni al diyip duruyor yine.Sanki ben eşek başıyım bu evde.Gelip tüm gün birlikte benle oturmayacakmış gibi lütfedip arayıp bi hal hatır sorup kızım müsait misin,şu gün gelmek istiyorum biraz kalıyım uygun mu demek yok.Kendince adam yerine mi koymuyo ora benim oğlumun evi ona mı sorcam diye düşünüyo napıyo artık.Ben de eşime “lütfedip bi kere bile arayıp sormadığı insanın evine de gelip tüm gün yüz yüze oturmasın, gelmesin istemiyorum” dedim.Ki her şeyin ötesinde, gerçekten de gelip kalmasına ihtiyacım kalmadı artık çünkü bebeğimle düzenimi kurdum.Zaten gelip bişey de yapmıyo.

Ya lütfen siz söyleyin ben mi kötü niyetliyim?yaptığı terbiyesizlik değil mi?ben mi çok şey bekliyorum anlamadım valla.

Not: arkadaşlar kvnin kendi evi var.Kızı onda kalıyo eşiyle birlikte, o kızında değil

Valla 5 yillik evliyim. Esimin ailesi gelirken esimi aralar. (Gorumcem gecen gun zaten tatilde yardima gelcem dedi direk)

Bu tarz yazilar okuyana kadar takilmak aklima gelmezdi. Aklimi çeldi kk. Ogullarinin evi gelir kalırlar onu ararlar ben sıkıntı yapmam. Beni de normalse cok aramazlar. Esimi seviyorum ve onlar onun ailesi o benim aileme boyle tepki verse ben cok kiriliridim. Bence takilmayin. Huzrunuzu bozmayın. Ömür boyu degil ya.

Aranızda samimiyet olmadığı için sorun yapıyorsunuz. Keşke daha sıcak bir ilişki kurabilmiş olsaydınız. Benim kv ve kp im haber vermeden gelirler bir kaç gün kalırlar. Ben hiç sorun etmem aksine o rahatlığı hissettirdiğim için sevinirim bile. Aileyiz sonuçta oğullarının evi. İleride ben de kızlarımın evine bu rahatlıkla gitmek isterim. Bence siz de takılmayın.

Selam kızlar.2 aylık bi bebeğim var.KV beni pek arayıp sormayan soğuk bi insandır.5 yıllık evliyim hiçbi zaman bi samimiyetimiz olmamıştır hep mesafeliyizdir.Kendisi kızı ve damadıyla yaşıyor eşinden ayrı, yıllardır kızının çocuğuna bakıyor.

Bebeğim ilk doğduğunda bi süre hastanede yattı.15 gün kadar.Hastaneden çıkardığımızın ertesi sabahı kontrole çağırmışlardı.Eşim dönüş yolunda bana haber dahi vermeden yol üstünden annesini aldı.Bi baktım elinde bavul.Bizde kalacakmış çocuğa bakmak için.Eşime kızdım ama sonradan anladım ki onun da haberi yok kalacağından, annesi bebeği görsün diye almış sadece annesini o da bavul hazırlayıp gelmiş.Neyse dedim üstünde durmadım zaten lohusaydım yardıma da ihtiyacım vardı.10-15 gün bizde kaldı toplamda (aralarda evine gidip yemek falan yaptı,zaten görümcem annesini bize göndermek konusunda gönülsüzdü çünkü kadına yıllardır hizmetçiliklerini yaptırıyolar kocasıyla).

Daha sonra kvnin bi hastane işi çıktı 10 gün kadar hastanede kaldı.Bu sürede 4-5 kez aradım, halini hatrını sordum ilgilendim kendimce.

Hastaneden çıktıktan sonra kendisi beni tek bir kez bile aramadı(hastanede de aramadı).Kızım sen de naptın,bebek iyi mi, bişeye ihtiyacın var mı demedi bi kere bile.Bize tekrar gelip kalmak için eşimi arayıp gel beni al diyip duruyor yine.Sanki ben eşek başıyım bu evde.Gelip tüm gün birlikte benle oturmayacakmış gibi lütfedip arayıp bi hal hatır sorup kızım müsait misin,şu gün gelmek istiyorum biraz kalıyım uygun mu demek yok.Kendince adam yerine mi koymuyo ora benim oğlumun evi ona mı sorcam diye düşünüyo napıyo artık.Ben de eşime “lütfedip bi kere bile arayıp sormadığı insanın evine de gelip tüm gün yüz yüze oturmasın, gelmesin istemiyorum” dedim.Ki her şeyin ötesinde, gerçekten de gelip kalmasına ihtiyacım kalmadı artık çünkü bebeğimle düzenimi kurdum.Zaten gelip bişey de yapmıyo.

Ya lütfen siz söyleyin ben mi kötü niyetliyim?yaptığı terbiyesizlik değil mi?ben mi çok şey bekliyorum anlamadım valla.

Not: arkadaşlar kvnin kendi evi var.Kızı onda kalıyo eşiyle birlikte, o kızında değil
eşler birbirlerine sormadan kimseye cevap vermsinler annesi gelmek istediği zaman eşiniz size sorup sormadığını sorsun neden ona sormuorsun desin bu kadar basit

Aranızda samimiyet olmadığı için sorun yapıyorsunuz. Keşke daha sıcak bir ilişki kurabilmiş olsaydınız. Benim kv ve kp im haber vermeden gelirler bir kaç gün kalırlar. Ben hiç sorun etmem aksine o rahatlığı hissettirdiğim için sevinirim bile. Aileyiz sonuçta oğullarının evi. İleride ben de kızlarımın evine bu rahatlıkla gitmek isterim. Bence siz de takılmayın.
Gerçekten çok takdir ettim sizi. Dediğiniz çok doğru sorun “aile” olamamaktan kaynaklanıyor. Damat kızın ailesiyle aile kurabiliyor (karşılıklı olarak elbette) ama gelin erkeğin ailesiyle bir türlü aile olamıyor (yine karşılıklı tabii). Aile olmayıp aile olmanın gereklerini yerine getirmede de zorlanıyor iki taraf. Toplumsal bilinçaltımız gelin-kaynanaya dair bunca olumsuzluklarla doluyken gerçek bir aile olmak pek mümkün görünmüyor sanırım.

Tek tek cevap veremicem.Bazı arkadaşlar sen nasıl kvye evime gelmesin diyebilirsin, ne ayıp, böyle davranamazsın vs demişler hatta senin “haddine mi” diyenler bile olmuş.Arkadaşlar siz kendinizi mi saksı olarak görüyosunuz yoksa ben mi kendimi çok yükseklerde görüyorum çözemedim.Ne demek diyemezsin?bal gibi derim ve gelemiyo da evime.Çünkü burası benim yaşadığım ev, benim düzenim, 2 aylık bebeğimle kurduğum bi rutinim var ve kimseyi de istemiyorum.Ben komşu hatice teyzenin düzenine mi müdahale ediyorum?kendi evinizin içine girip çıkacak biriyle ilgili fikrinizi söyleyemiyosanız sizin için üzüldüm açıkçası.

Bi de olay çok fazla kv üzerine döndü ama yine de söyleyim.Ben bana bu şekilde davranan, yani hiçbi zor zamanımda aramayan sormayan, ilgilenmeyen sonra da böyle çat kapı yapmaya kalkan hiçkimseyi evime almam zaten.Bu benim ailem arkadaşlarım için de geçerli.KVye özel kastım yok yani.

Ayrıca tekrar diyorum, oturmaya gelmek için beni aranası gerekmez.Kalmak için araması gerekir o da izin almak maiyetinde değil nezaket göstermek için.

Yani açıkçası kendisine bu şekilde davranılmasından rahatsız olmayan maalesef pek çok insan gördüm burda.Bence bu değersiz hissettiren bi hareket ve pek çok insanın kendini bu muameleye reva görmesi de üzücü.Ben bi gelinden önce bi insan olarak değer görmeyi, adam yerine konmayı hak ettiğimizi düşünüyodum halbuki.2 dakika sürecek nezaketen yapılan bi konuşma çok şeyi değiştirebilir ama 21.yyda onca iletişim aracı varken evine gidip yatacağın insana telefonu yokmuş muamelesi yapmak normalse ben bişey demiyorum zaten.

Dediğim gibi konuyu tartışmak için değil fikir almak için açtım.Fikrini paylaşan herkese teşekkürler...

Hep o beni aramadı sormadı diyorsunuz siz o kadını neden aramadınız hastane dönenimde 4-5 kere aramışsınız sonrasında nasılsın nasıl olsun ne yapıyorsun diye aramamışsınız büyüklerde aranmak sorulmak ister sizin istediğiniz gibi. Siz bir kere çağırsaydınız anne gel kal buyur istediğin zaman diye. Hep ben aranmalıyım tavrındasınız.

Siz de götürebilirdiniz çocuğunuzu. Ayrıca görümcen için sömürüyorlar kaynanamı demek yakışıksız bir tabir. Kadı zaten tek başına ne güzel kızı damadı aynı evde yalnız bırakmıyorlar o da onun çocuğuna bakıyor görümce de çalışıyor herhalde ne var ki bunda. Gelsin torununu görsün. Fazla kalamaz zaten.

Daha 2 aylıkmış bebeğiniz zaten çok uzun bir zaman değil aramadı sormadı demek için kısa bir zaman zaten yeni doğum yaptığında gelmiş şimdi de geliyor yani ilgisiz değil demek ki ama çağırmazsanız o da oğluyla iletişim kurar eşinizde annem gelmek istiyor demiştir zaten.

Tek tek cevap veremicem.Bazı arkadaşlar sen nasıl kvye evime gelmesin diyebilirsin, ne ayıp, böyle davranamazsın vs demişler hatta senin “haddine mi” diyenler bile olmuş.Arkadaşlar siz kendinizi mi saksı olarak görüyosunuz yoksa ben mi kendimi çok yükseklerde görüyorum çözemedim.Ne demek diyemezsin?bal gibi derim ve gelemiyo da evime.Çünkü burası benim yaşadığım ev, benim düzenim, 2 aylık bebeğimle kurduğum bi rutinim var ve kimseyi de istemiyorum.Ben komşu hatice teyzenin düzenine mi müdahale ediyorum?kendi evinizin içine girip çıkacak biriyle ilgili fikrinizi söyleyemiyosanız sizin için üzüldüm açıkçası.

Bi de olay çok fazla kv üzerine döndü ama yine de söyleyim.Ben bana bu şekilde davranan, yani hiçbi zor zamanımda aramayan sormayan, ilgilenmeyen sonra da böyle çat kapı yapmaya kalkan hiçkimseyi evime almam zaten.Bu benim ailem arkadaşlarım için de geçerli.KVye özel kastım yok yani.

Ayrıca tekrar diyorum, oturmaya gelmek için beni aranası gerekmez.Kalmak için araması gerekir o da izin almak maiyetinde değil nezaket göstermek için.

Yani açıkçası kendisine bu şekilde davranılmasından rahatsız olmayan maalesef pek çok insan gördüm burda.Bence bu değersiz hissettiren bi hareket ve pek çok insanın kendini bu muameleye reva görmesi de üzücü.Ben bi gelinden önce bi insan olarak değer görmeyi, adam yerine konmayı hak ettiğimizi düşünüyodum halbuki.2 dakika sürecek nezaketen yapılan bi konuşma çok şeyi değiştirebilir ama 21.yyda onca iletişim aracı varken evine gidip yatacağın insana telefonu yokmuş muamelesi yapmak normalse ben bişey demiyorum zaten.

Dediğim gibi konuyu tartışmak için değil fikir almak için açtım.Fikrini paylaşan herkese teşekkürler...
Fikir almak için açılan konunun başlığı benmi tuafim kv olmaz. siz soru sormussunuz herkeste kendince cvp vermiş ama sizin istediğiniz cvp gelmiyince konu tatismaya dönmüş bukadar basit.onunze gelene okuduğunuzu anlamiyormusunuz yazmışsınz bence siz ne yazdiginizi anlamamissiniz.

Hep o beni aramadı sormadı diyorsunuz siz o kadını neden aramadınız hastane dönenimde 4-5 kere aramışsınız sonrasında nasılsın nasıl olsun ne yapıyorsun diye aramamışsınız büyüklerde aranmak sorulmak ister sizin istediğiniz gibi. Siz bir kere çağırsaydınız anne gel kal buyur istediğin zaman diye. Hep ben aranmalıyım tavrındasınız.

Siz de götürebilirdiniz çocuğunuzu. Ayrıca görümcen için sömürüyorlar kaynanamı demek yakışıksız bir tabir. Kadı zaten tek başına ne güzel kızı damadı aynı evde yalnız bırakmıyorlar o da onun çocuğuna bakıyor görümce de çalışıyor herhalde ne var ki bunda. Gelsin torununu görsün. Fazla kalamaz zaten.

Daha 2 aylıkmış bebeğiniz zaten çok uzun bir zaman değil aramadı sormadı demek için kısa bir zaman zaten yeni doğum yaptığında gelmiş şimdi de geliyor yani ilgisiz değil demek ki ama çağırmazsanız o da oğluyla iletişim kurar eşinizde annem gelmek istiyor demiştir zaten.

Yoo hastaneden çıktıktan sonra da aradım.Zaten gelecekti çıkınca ben kendim davet ettim ta giderken.Ama hastaneden çıkınca gelmek istemedi, kızına bakmak istedi, sonra da bikaç hafta hiç aramadı.

Ben 2 aylık bebeği hastaneye mi götüryüm.Zaten almıyolar ayrıca değil kv, babam olsa gene götürmem bebeği oraya.Bebeğim erken doğum oldu ve zaten çok hassas kış vakti mecburi doktor ziyareti hariç hiçbi yere götürmedik.

Kv kendisi de sömürüldüğünü düşünüyor çünkü bana da gelip kızını ve damadını şikayet ediyor.Zaten onlara yetişmeye çalışmaktan hastanelik oldu.Benim tabirim değil yani.

Bazı insanların karakteri böyledir, arayıp sormazlar. Bende kayınvalidem de öyleyiz, anca hastalık vb durumlarda araşırız yoksa arayıp sormayız. Ama biz onlara gitmek isteyince onlar gelmek isterse eşimi ararlar biz de de eşim arar gelicez der. Ben o konulara girmiyorum ve sorunda görmüyorum. Sonuçta eşim de benden habersiz gelin demez, bana sorar ben ok dersem gelirler işim varsa söyleriz gelmezler. Bunlar normal şeyler. Böyle takıntı yapmanıza gerek yok, yok aramadı sormadı, neden beni aramadı. Ha siz ha oğlu ne farkeder ki.

Gerçekten çok takdir ettim sizi. Dediğiniz çok doğru sorun “aile” olamamaktan kaynaklanıyor. Damat kızın ailesiyle aile kurabiliyor (karşılıklı olarak elbette) ama gelin erkeğin ailesiyle bir türlü aile olamıyor (yine karşılıklı tabii). Aile olmayıp aile olmanın gereklerini yerine getirmede de zorlanıyor iki taraf. Toplumsal bilinçaltımız gelin-kaynanaya dair bunca olumsuzluklarla doluyken gerçek bir aile olmak pek mümkün görünmüyor sanırım.
Aslında ben çat kapı gelen misafirden nefret eden bir insanım. Ama "misafir" diyorum eşimin annesi ve babası bu kategoride değil. Yeri gelir evim dağınık kirli olur, evde yemek olmaz yemeklik malzeme bile olmaz. Kv.in durumu fark edip bana çaktırmadan markete gidip erzak aldığını bilirim aldıklarını birlikte pişirir birlikte yeriz. Elbette her iki tarafında davranışları önemli. Biraz da empati kurmak gerekiyor biz de böyle genç kalmayacağız.

esınızı araması gayet normal zaten mesafelıyız demısınız bır durum oldugunda benım eılem benı esımınkı de esımı arar, bız sadece bırbırımıze haber verırız ama her daım ıkı tarafında aıle uyelerı gelır gıder kımse sorun etmez bunu... ansızın gelen bıle olmustur saglık nedenıyel falan...

Gelse suç gitse suç. Benim kayınvalidem ve görümcem de eşimi ararlar altında hiçbir şey aramam. Benim ailem de beni arar nedir yani. Gelince kızıyorsunuz gidip sesi çıkmayınca kızıyorsunuz. Kayınvalideler hep mi öcü anlamadım ki. Aramadıysa siz arayın her şeyin altında kötü niyet yoktur biraz da böyle düşünün.

Gelse suç gitse suç. Benim kayınvalidem ve görümcem de eşimi ararlar altında hiçbir şey aramam. Benim ailem de beni arar nedir yani. Gelince kızıyorsunuz gidip sesi çıkmayınca kızıyorsunuz. Kayınvalideler hep mi öcü anlamadım ki. Aramadıysa siz arayın her şeyin altında kötü niyet yoktur biraz da böyle düşünün.

demek ki hepsi öcü :sinirli::KK70:

Ne işe yaramam gerekiyodu, kızının hizmetçi gibi kullandığı kvyi eve alıp hizmetçiliğini ben yapsam iyi bi insan olurdum sanırım :)
Ne alakasi var hanimefendi acima hissiyatini birtek sizemi soyleyeyim yada size siz supersinizmi diyeyim. Gorumceyimi kotuleyeyim. Yazmissiniz bende yorum yaptim. Birisi hizmetci gibi kullaniyor. Sizde birise yaramiyor. Ben cocuguma bakiyorum yazmissiniz.

Back