• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi tuhafım kv mi

bunlar hep aynı galiba. ben de hep eşime derim beni insan yerine koyup arayan soran yok diye. bir şey oldu mu eşim aranır. kv olsun görümce olsun beni hiç aramazlar. ben de kv nadiren arıyorum hastalık mastalık durumlarında. onun dışında zaten haftada 1 kez gidip görüyoruz.

Sizde haklısınız elbette ama şahsen ben annem babam gelip bende kalmak istediğinde eşimden ille izin almalarını istemem.o yüzden onun ailesi beni aramasada çok takılmam sonuçta misafir çıkıp gidecek elbet evine seviyeli bi şekilde ağırlar gönderirsiniz bunun için gerilmenize eşinizle sorun yaşamanıza gerek yok bence

Hani kitap kitap dediniz ya keşke biraz okumuş olsaydınız o kitaplar dan tarih bilginiz olurdu belki de :super:

Hanım efendi dikkat li okursanız yorumları kadın zaten aramış oğlunu neden beni aramadı tribi ve dönüp de kocasına gelmesin demesi sizin için normal olabilir ama benim için (anormal) bir durum dur
Sizin aileniz geldiği zaman eşiniz den yazılı izin kağıdı felan mı alıyor.? Yada evine her gelen kişi kalkıp da eşini de aramak zorunda mı.? Ki burada bir anne den bahs ediyoruz yaşlı bir kadın dan bahs ediyoruz ben eminim ki kadın art niyet olmadan oğlunu aramıştır heralde bilse gelinin bu kadar tribe bağlayacağını gelemez efendim bu eve diyeceğini :sinirli: zaten gelmez
Herkesin yaşantısı farklıdır siz kendinize bu üslup ve davranışları yakıştırıyorsanız size kalmış birşey :super: ben asla eşime gelmesin diyemem kendime yakıştırmam bunu :KK66: siz diyebiliyorsanız bravo :KK9:

Heralde eşiniz anneniz gelmesin dese eliniz de oklava :sopa: sen kim oluyorsun be adam naraları atardınız :halay: sakın demeyin ki arıyor yada gelince hizmeti ben yapıyorum beni aramak zorundalar böyle bir dünya yok bence fazla tv dizi felan izlemeyin hayat orada yaşanan gibi bir yer değil :işsiz: ve bizde osmanlı dönemin de yaşamıyoruz izin almadan şehzadeni felan göremiyor sun yani muhteşem yüzyılda izlediğiniz gibi :super:

Eşinizin annesine saygı göstermiyor saniz eminim ki eşiniz de sizin annenize göstermiyor dur ve bu yüzden size tuhaf gelmiyo bu tavır lar :KK16:

Herkesin düşüncesi kendine dir efendim hayat sizin baktığınız pencere den göründüğü gibi değil siz burada ahkam kesiyorsunuz ama eminim eşiniz ve ailesi karşısında mum gibisiniz dir :KK48:
Zorunda degiller. Marjinal ozguvenin butunlestigi celiskilerle yasayip gider omurleri ayy anacigim telefon acacak bana ben gelecegim diuecek bende kocisime telefon acacagim musayitmiyiz diyecegim dunyaya bak yaa:)) entellektuel bakis acisinin neresinden bakarsam olmuyor .esimin annesinin esimin hatta dunya gorusyle bakiyorum yine yok..yeni bir akim gumbur gumbur Mod bu efendim. Zorunda degiller onlar farklilar:)

Selam kızlar.2 aylık bi bebeğim var.KV beni pek arayıp sormayan soğuk bi insandır.5 yıllık evliyim hiçbi zaman bi samimiyetimiz olmamıştır hep mesafeliyizdir.Kendisi kızı ve damadıyla yaşıyor eşinden ayrı, yıllardır kızının çocuğuna bakıyor.

Bebeğim ilk doğduğunda bi süre hastanede yattı.15 gün kadar.Hastaneden çıkardığımızın ertesi sabahı kontrole çağırmışlardı.Eşim dönüş yolunda bana haber dahi vermeden yol üstünden annesini aldı.Bi baktım elinde bavul.Bizde kalacakmış çocuğa bakmak için.Eşime kızdım ama sonradan anladım ki onun da haberi yok kalacağından, annesi bebeği görsün diye almış sadece annesini o da bavul hazırlayıp gelmiş.Neyse dedim üstünde durmadım zaten lohusaydım yardıma da ihtiyacım vardı.10-15 gün bizde kaldı toplamda (aralarda evine gidip yemek falan yaptı,zaten görümcem annesini bize göndermek konusunda gönülsüzdü çünkü kadına yıllardır hizmetçiliklerini yaptırıyolar kocasıyla).

Daha sonra kvnin bi hastane işi çıktı 10 gün kadar hastanede kaldı.Bu sürede 4-5 kez aradım, halini hatrını sordum ilgilendim kendimce.

Hastaneden çıktıktan sonra kendisi beni tek bir kez bile aramadı(hastanede de aramadı).Kızım sen de naptın,bebek iyi mi, bişeye ihtiyacın var mı demedi bi kere bile.Bize tekrar gelip kalmak için eşimi arayıp gel beni al diyip duruyor yine.Sanki ben eşek başıyım bu evde.Gelip tüm gün birlikte benle oturmayacakmış gibi lütfedip arayıp bi hal hatır sorup kızım müsait misin,şu gün gelmek istiyorum biraz kalıyım uygun mu demek yok.Kendince adam yerine mi koymuyo ora benim oğlumun evi ona mı sorcam diye düşünüyo napıyo artık.Ben de eşime “lütfedip bi kere bile arayıp sormadığı insanın evine de gelip tüm gün yüz yüze oturmasın, gelmesin istemiyorum” dedim.Ki her şeyin ötesinde, gerçekten de gelip kalmasına ihtiyacım kalmadı artık çünkü bebeğimle düzenimi kurdum.Zaten gelip bişey de yapmıyo.

Ya lütfen siz söyleyin ben mi kötü niyetliyim?yaptığı terbiyesizlik değil mi?ben mi çok şey bekliyorum anlamadım valla.

Not: arkadaşlar kvnin kendi evi var.Kızı onda kalıyo eşiyle birlikte, o kızında değil
bence ikinizde tuhafsınız

Selam kızlar.2 aylık bi bebeğim var.KV beni pek arayıp sormayan soğuk bi insandır.5 yıllık evliyim hiçbi zaman bi samimiyetimiz olmamıştır hep mesafeliyizdir.Kendisi kızı ve damadıyla yaşıyor eşinden ayrı, yıllardır kızının çocuğuna bakıyor.

Bebeğim ilk doğduğunda bi süre hastanede yattı.15 gün kadar.Hastaneden çıkardığımızın ertesi sabahı kontrole çağırmışlardı.Eşim dönüş yolunda bana haber dahi vermeden yol üstünden annesini aldı.Bi baktım elinde bavul.Bizde kalacakmış çocuğa bakmak için.Eşime kızdım ama sonradan anladım ki onun da haberi yok kalacağından, annesi bebeği görsün diye almış sadece annesini o da bavul hazırlayıp gelmiş.Neyse dedim üstünde durmadım zaten lohusaydım yardıma da ihtiyacım vardı.10-15 gün bizde kaldı toplamda (aralarda evine gidip yemek falan yaptı,zaten görümcem annesini bize göndermek konusunda gönülsüzdü çünkü kadına yıllardır hizmetçiliklerini yaptırıyolar kocasıyla).

Daha sonra kvnin bi hastane işi çıktı 10 gün kadar hastanede kaldı.Bu sürede 4-5 kez aradım, halini hatrını sordum ilgilendim kendimce.

Hastaneden çıktıktan sonra kendisi beni tek bir kez bile aramadı(hastanede de aramadı).Kızım sen de naptın,bebek iyi mi, bişeye ihtiyacın var mı demedi bi kere bile.Bize tekrar gelip kalmak için eşimi arayıp gel beni al diyip duruyor yine.Sanki ben eşek başıyım bu evde.Gelip tüm gün birlikte benle oturmayacakmış gibi lütfedip arayıp bi hal hatır sorup kızım müsait misin,şu gün gelmek istiyorum biraz kalıyım uygun mu demek yok.Kendince adam yerine mi koymuyo ora benim oğlumun evi ona mı sorcam diye düşünüyo napıyo artık.Ben de eşime “lütfedip bi kere bile arayıp sormadığı insanın evine de gelip tüm gün yüz yüze oturmasın, gelmesin istemiyorum” dedim.Ki her şeyin ötesinde, gerçekten de gelip kalmasına ihtiyacım kalmadı artık çünkü bebeğimle düzenimi kurdum.Zaten gelip bişey de yapmıyo.

Ya lütfen siz söyleyin ben mi kötü niyetliyim?yaptığı terbiyesizlik değil mi?ben mi çok şey bekliyorum anlamadım valla.

Not: arkadaşlar kvnin kendi evi var.Kızı onda kalıyo eşiyle birlikte, o kızında değil

Kötü değilsiniz. Herşeyi geçtim, siz zaten evdesiniz ihtiyacınızda yokmuş, sabahtan akşama kadar neden kv ile oturasınız? İyi demişsiniz eşinize. Klasik olay, orası benim oğlumun evi diye düşünüyor olmalı.

Gelini neden arasın diyenler olmuş ama koca zaten akşama kadar işyerinde, evde duran konu sahibi. Akşama kadar kv ile oturacak olan o. Elbette sorulmalı. Kv aramasa bile, eşinin sorması lazım. Kaldı ki, kv bavulu hazırlayarak kimseye haber vermeden gelmiş.

Son düzenleme:
Zorunda degiller. Marjinal ozguvenin butunlestigi celiskilerle yasayip gider omurleri ayy anacigim telefon acacak bana ben gelecegim diuecek bende kocisime telefon acacagim musayitmiyiz diyecegim dunyaya bak yaa:)) entellektuel bakis acisinin neresinden bakarsam olmuyor .esimin annesinin esimin hatta dunya gorusyle bakiyorum yine yok..yeni bir akim gumbur gumbur Mod bu efendim. Zorunda degiller onlar farklilar:)

Baya farklılar ve kendince haklılar :halay::KK71:

Kocanda sen gelmesin dedin diye annesini kabul etmedi oylemi?suc sende degil kocanda,anasina karisinin alfiyla evime gelme diyen adam utansin,cok yazik

Senin gibi beni bi kere bile aramayan kaynanamı evime kabul etmek zorunda olmadığım için mi bu nefret? Evet bence de çok yazık.

Neyse konum iyice amacını aşmadan kapanırsa sevinirim Mune Mune

Back