- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
- Konu Sahibi burcubahar0635
- #21
Bana siz tuhaf geldiniz, üzgünüm.
1.si, kadın kendi evinde kalmıyorsa, yıllardır kızında kalıyorsa, bu dönüşümlü olmalı. Oğlunda da kalmalı. Kızının bir düzeni yok mu? Belkide siz soğuk olduğunuz ve 5 yıldır hir ilişki kuramadığınız için annesine gitme diyordur? Hizmetçilikle bir alakası yoktur yani. Mesela bu hizmetçi ayrıntısını vermeniz bende buz gibi bi etki yarattı.
2.si kadın 10ar 15er gün hastanede yatacak durumda ve 4 kere aradım o niye aramadı diyorsunuz. Lohusayken gidemediyseniz hergün arayın, 2 3 kere arayın hatta günde. Hasta haliyle sizi aramaması bence bi sorun değil. Siz hasta değilsiniz, bir düzen kuruyorsunuz. İnsanlar niye size arayıp bunu sorsun ki? Oğlundan bebekle ilgili bilgi alıyordur zaten.
3.sü bizde de eşimin ailesi eşimi, benim ailem beni arar. Biz kendi aramızda konuşur dönüş yaparız. Bunda da bi tuhaflık görmedim. Gayet standart bir türk annesi bence kayınvalideniz.
4.sü de eşime annen gelmesin desem, yüzüne bakamam bir daha. O bana derse oda bakmasın zaten.
Elinize sağlık