• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi tuhafım kv mi

Bana siz tuhaf geldiniz, üzgünüm.

1.si, kadın kendi evinde kalmıyorsa, yıllardır kızında kalıyorsa, bu dönüşümlü olmalı. Oğlunda da kalmalı. Kızının bir düzeni yok mu? Belkide siz soğuk olduğunuz ve 5 yıldır hir ilişki kuramadığınız için annesine gitme diyordur? Hizmetçilikle bir alakası yoktur yani. Mesela bu hizmetçi ayrıntısını vermeniz bende buz gibi bi etki yarattı.

2.si kadın 10ar 15er gün hastanede yatacak durumda ve 4 kere aradım o niye aramadı diyorsunuz. Lohusayken gidemediyseniz hergün arayın, 2 3 kere arayın hatta günde. Hasta haliyle sizi aramaması bence bi sorun değil. Siz hasta değilsiniz, bir düzen kuruyorsunuz. İnsanlar niye size arayıp bunu sorsun ki? Oğlundan bebekle ilgili bilgi alıyordur zaten.

3.sü bizde de eşimin ailesi eşimi, benim ailem beni arar. Biz kendi aramızda konuşur dönüş yaparız. Bunda da bi tuhaflık görmedim. Gayet standart bir türk annesi bence kayınvalideniz.

4.sü de eşime annen gelmesin desem, yüzüne bakamam bir daha. O bana derse oda bakmasın zaten.

Elinize sağlık

Kemdi anneniz de kaldı mı yanınızda? Bence doğumdan sonra kız annesi kalmalı daha rahat olunuyor çünkü.
Ayrıca kızına hizmetçilik yapması seni hiç ilgilendirmez .
Bak onlar açmış evini kadina siz değil. Söz hakkınız yok .

Bence ortada büyütecek birşey yok gelebilir de kalabilir de eşinizin annesi farkında iseniz ve eşinize gelmesin demeniz de çok ayıp yani en azından ben demezdim
Hangi kaynana gelinini arayıp soruyor ki.? Çok nadir bir durum kaldı ki kayınvaliden in kimsesi yok ne yani oğluna gelmek için sizden yazılı izin kağıdı mı alması gerekir.?
Acaba sizin anneniz size gelmeK istediği zaman sizi ayrı eşinizi ayrı mı arayıp izin alıyor yoksa sadece sizi aramakla mı yetiniyor.? Sizi arayıp geleceğim dediği zaman eşiniz size hayır gelmesin çünkü beni aramadı derse sizin tepkiniz ne olur.? :işsiz:

Bu yeni nesil gelinlerin hiç tahammülü yok
Unutmayın sizde birgün kaynana olacaksınız ve düşünün ki gelininiz oğlunuza gelmesin diyecek yolarım o gelini vallahi :KK4:

Ben beni arayıp sorsun demedim hiç aramasa sormasa da bence bi sorun yok ama bu kadar umursamadığı dış kapının mandalı muamelesi yaptığı birinin evine de gidip kalmasın o zaman dedim sadece.Gelmek için aramasına gerek yok zaten kalmak için aramasına gerek var çünkü bu evde yaşayan benim hazırlığını temizliğini eşim değil ben yapıyorum ayrıca gelip tüm gün birlikte oturacağı kişi de benim bu yüzden nezaketen haber vermesi gerekir.Evet ailem gelmek için beni arıyor eşimi değil çünkü evde olan benim eşim değil.Ayrıca aynı durumdaki eşim olsa eşimi de arayıp kalabilir miyiz derlerdi çünkü benim ailem öyle insanlar.Aramızda 10 dk mesafe var ve bana bile çat kapı biz geldik diye gelmezler önceden aramadan.

Bu bi sorun değil ki.O beni görmek duymak istemiyosa o zaman evimde de yatmaya gelmesin yani.Lohısa halimde kırk kat eller aradı sordu bişeye ihtiyacın var mı dedi.Bu yaşa gelmiş kadına ben mi öğreticem böyle zamanlarda napması gerektiğini.
Anneniz gelsn kalsn canım, ilk 15 gün gelmiş kalmış işte ne istiyorsunuz . Hasta haliyle hastane de sizi aramasını mi ?? Garip olan sizsiniz . Kızı açmış evini ona siz değil, onun çocuğuna bakması, yemeğini yapması sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. Belli ki kiskaniyorsunuz.

benim de oglum var , kalmaya gidecek olursam oglumu degil gelinimi ararim ki zaten kalmaya da gitmem sehir disinda degilse
bence haklisiniz ama uzatacak bir mevzu degil bdv de gordugumuz kadariyla normal bir durummus esinizi aramasi , hepsi boyle yapiyormus enteresan sekilde
bu arada bende kv yok ama halamlar sehir disinda , kalmaya geleceklerse babami degil annemi ararlar ben bildim bileli cunku evin kadini aranir :)

Bana siz tuhaf geldiniz, üzgünüm.

1.si, kadın kendi evinde kalmıyorsa, yıllardır kızında kalıyorsa, bu dönüşümlü olmalı. Oğlunda da kalmalı. Kızının bir düzeni yok mu? Belkide siz soğuk olduğunuz ve 5 yıldır hir ilişki kuramadığınız için annesine gitme diyordur? Hizmetçilikle bir alakası yoktur yani. Mesela bu hizmetçi ayrıntısını vermeniz bende buz gibi bi etki yarattı.

2.si kadın 10ar 15er gün hastanede yatacak durumda ve 4 kere aradım o niye aramadı diyorsunuz. Lohusayken gidemediyseniz hergün arayın, 2 3 kere arayın hatta günde. Hasta haliyle sizi aramaması bence bi sorun değil. Siz hasta değilsiniz, bir düzen kuruyorsunuz. İnsanlar niye size arayıp bunu sorsun ki? Oğlundan bebekle ilgili bilgi alıyordur zaten.

3.sü bizde de eşimin ailesi eşimi, benim ailem beni arar. Biz kendi aramızda konuşur dönüş yaparız. Bunda da bi tuhaflık görmedim. Gayet standart bir türk annesi bence kayınvalideniz.

4.sü de eşime annen gelmesin desem, yüzüne bakamam bir daha. O bana derse oda bakmasın zaten.

Kızında kaldığını nerden çıkardınız.Kızı ve damadı onda kalıyor evleri olduğu halde gitmiyolar neden tüm ütüsünü yemeğini temizliğini yapan biri var çünkü kadını tepe tepe kullanıyolar.

Beni nişanlandığım günden beri hamileliğimde doğumumda hiçbişeyimde aramayan bi insanı ben hastanede yattığı sırada çok bile aradım emin olun.Öyle ağır bişey yüzünden yatmadı hastanede.Hatta en son hastanede boşa yattığı anlaşıldı çünkü bişeyi çıkmadı ve taburcu oldu.

Diğerleri için de yorum yapmicam o sizin kendi düzeniniz.

Kemdi anneniz de kaldı mı yanınızda? Bence doğumdan sonra kız annesi kalmalı daha rahat olunuyor çünkü.
Ayrıca kızına hizmetçilik yapması seni hiç ilgilendirmez .
Bak onlar açmış evini kadina siz değil. Söz hakkınız yok .

Kv müsade etse gelip kalacaktı.O geldiği için kalacak yer kalmadı.kızına tabii ki istediğini yapar, zaten bize hiçbi hayrı dokunmuş değil manasında söyledim yoksa beni ilgilendirmez.

Bence anormal bir durum yok benim kayın validem gelebilirmiyim dese ne yaptık da böyle resmi diye düşünürüm geliyorum der gelir karışan fena biridir hemde hiç karışmam gelir kalır gider oğlunun evi sana bi zararı fesatlığı yoksa basit şeyleri dert etme canım güle güle büyüt yavrunu

Anneniz gelsn kalsn canım, ilk 15 gün gelmiş kalmış işte ne istiyorsunuz . Hasta haliyle hastane de sizi aramasını mi ?? Garip olan sizsiniz . Kızı açmış evini ona siz değil, onun çocuğuna bakması, yemeğini yapması sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. Belli ki kiskaniyorsunuz.

Ben kimsenin kalmasını istemiyorum çünkü dediğim gibi kendi düzenimi kurdum.Buraya gelip bebeği sahipleniyor altını değiştirmeye götürdüğümde bile suratı düşüyor hep kendi bakmak istiyor ben bebeğimden uzaklaşıyorum zaten istemiyorum.Hasta haliyle falan değil 10 gün bi operasyon geçirmek için hastanede yattı ve en sonunda bişeyi olmadığı anlaşıldı ve operasyon geçirmeden taburcu edildi zaten.Kızı ona evini falan açmadı kızı gelip evi olduğu halde rahatını bozmamak için ona yerleşti.

Ben kimsenin kalmasını istemiyorum çünkü dediğim gibi kendi düzenimi kurdum.Buraya gelip bebeği sahipleniyor altını değiştirmeye götürdüğümde bile suratı düşüyor hep kendi bakmak istiyor ben bebeğimden uzaklaşıyorum zaten istemiyorum.Hasta haliyle falan değil 10 gün bi operasyon geçirmek için hastanede yattı ve en sonunda bişeyi olmadığı anlaşıldı ve operasyon geçirmeden taburcu edildi zaten.Kızı ona evini falan açmadı kızı gelip evi olduğu halde rahatını bozmamak için ona yerleşti.
Onu bunu bilmem de orası izin olduğu kadar eşinizin de evi . Gelmesin , kalmasın demeniz çok çok ayıp .

Kızında kaldığını nerden çıkardınız.Kızı ve damadı onda kalıyor evleri olduğu halde gitmiyolar neden tüm ütüsünü yemeğini temizliğini yapan biri var çünkü kadını tepe tepe kullanıyolar.

Beni nişanlandığım günden beri hamileliğimde doğumumda hiçbişeyimde aramayan bi insanı ben hastanede yattığı sırada çok bile aradım emin olun.Öyle ağır bişey yüzünden yatmadı hastanede.Hatta en son hastanede boşa yattığı anlaşıldı çünkü bişeyi çıkmadı ve taburcu oldu.

Diğerleri için de yorum yapmicam o sizin kendi düzeniniz.
Hala kadını tepe tepe kullanmışlar diyorsunuz. Annesi evinde olmak istemiştir, kızı gelmiştir yanına o zaman. Hayırlı evlatmış derim ben ona ancak. Herkes kalbinin ekmeğini yer derler. O yüzden biraz daha az hesap, biraz daha içtenlik lazım bence.

Tabi ki de sizi aramalı. Ayrıca aynı şehirde yatıya gitmek çok çok abes.

Konudan bağımsız olacak ama insanımız ne kadar da okuduğunu anlamıyor. Ya da okumadan bilgi sahibi olmadan yorum yapmaya meraklıyız diyeyim. Uzun uzun Kızı ve damadıyla yaşıyor hatta onlar kadını hizmetçi gibi kullanıyorlar yazmasına rağmen hala kimsesi yokmuş demeler :KK70: sırf bu konu için değil, her konuda oluyor böyle birkaç kişi.
Keşke daha çok kitap okusak ya da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamayı denesek.

Hala kadını tepe tepe kullanmışlar diyorsunuz. Annesi evinde olmak istemiştir, kızı gelmiştir yanına o zaman. Hayırlı evlatmış derim ben ona ancak. Herkes kalbinin ekmeğini yer derler. O yüzden biraz daha az hesap, biraz daha içtenlik lazım bence.
Evet ya dedim zaten kıskanıyor, hazmedemiyor belli.

Tabi ki de sizi aramalı. Ayrıca aynı şehirde yatıya gitmek çok çok abes.

Konudan bağımsız olacak ama insanımız ne kadar da okuduğunu anlamıyor. Ya da okumadan bilgi sahibi olmadan yorum yapmaya meraklıyız diyeyim. Uzun uzun Kızı ve damadıyla yaşıyor hatta onlar kadını hizmetçi gibi kullanıyorlar yazmasına rağmen hala kimsesi yokmuş demeler :KK70: sırf bu konu için değil, her konuda oluyor böyle birkaç kişi.
Keşke daha çok kitap okusak ya da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamayı denesek.
Yoo herkes okuduğunu gayet anlamış . Keşke siz biraz daha kitap okusanız da Sizd e okuduğunuzu anlasanız!! Insanlar niye öyle niye böyle demiyor. Diyorlar ki , hizmetçilik yapması sizi ilgilendirmez . Bunda okuduğunu anlamayacak ne var?

Kötü niyetli değilsin ama hepsi aynı çok şaapma yani :KK48: bizde de hep eşimi ararlar benim için daha iyi eşim müsait değiliz diyebilen bir adam :KK53: hatta eşime sorarlar o da bibiyle bi konuşalım der seninkide öyleyse ne güzel senle muhattap olmasınlar boşver mesafe iyidir iyi :KK53:
Canım bişey içiriyosan eşine bize de söyle Allah aşkına. :KK51:

Öyle çünkü kadın bize devamlı evde ne kadar çok yorulduğunu tüm işleri kendisinin yaptığını ve ne kadar bıktığını anlatıp duruyor.Evin tüm işi üstünde kendisi de bıkmış onları orda istemiyo kendisi de.Zaten bavulunu toplayıp geldiğinde de asıl neden onlara o kadar sinirlenmiş olmasıydı yoksa gene bizi düşündüğünden değil.Aman neyse konu bu değil zaten.

Gelmesin kabul etmeyin, kızının hizmetçiliğini yaparlar bize geldiler mi de evinin prensesi olurlar .

Yalnız yaşamıyor kızı ve damadıyla yaşıyor.Ben ona fazlasıyla insanlık gösterdim ama karşılığı bu oldu maalesef.Beni aramıyo olması umrumda değil ebediyen aramasa da olur da, sorun tek bi kez aramadığı insanın evine gelip kalmak istemesi.
O evi sizin değil oğlunun evi olarak görüyor
Damadı ve Kızı ile yaşadığını söylemiştiniz bende bunaldı demekki diyorum bir kere bile aramadığı gelinin evine gelmek isteyecek kadar bunaldı demekki diyorum
O annesi bunu hiç birşey değiştiremeyecek sizde beğenmesenizde öyle de böyle de olsa gerçei kabullenip gelince hürmetinizi gösterin gidince de naparsa yapsın

Yoo herkes okuduğunu gayet anlamış . Keşke siz biraz daha kitap okusanız da Sizd e okuduğunuzu anlasanız!! Insanlar niye öyle niye böyle demiyor. Diyorlar ki , hizmetçilik yapması sizi ilgilendirmez . Bunda okuduğunu anlamayacak ne var?

Neden ısrarla konumu sabote edip yorum yazanlara falan saldırıyosunuz.Evet kıskanıyorum o yüzden evime gelmesini istemiyorum.Kıskanç olsam onu ordan koparıp az da burda bana yardım etsin yıllarca onlara baktı derdim.Neyse size laf anlatamicam.

Back