- 3 Nisan 2019
- 20
- 10
- 32
- Konu Sahibi Tarihidepresiff
Merhaba ablalarim ben 21 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. Eşimle aramız gayet iyi ufak tefek tartışmalar didişmeler var sadece sorun eşimle ilgili değil ama şöyle ki bir görümcem var ve kaynanamdan bile çok can sıkıcı davranışları oluyor sürekli bana laf etme derdinde sanki benim yerime geçmeye çalışır gibi mesela düğün alışverişinde bana ne alındıysa iç çamaşırıma kadar aynısını oda istedi ona da alındı üstelik beraber gideceğimiz yerlerde ben o kıyafetlerimden birini giymeyi planlarken görümcem onu giyme ben giyicem sen şu kiyfetini giy şu ayakkabıyı giy diye bana ne giymem gerektiğinide söylüyor ben onları giymeyince de bana surat yapıyor şayet onun dediğini giyip gittiğim bir günde kaynanam bana ne biçim giyinmişsin demişti bende demiştim görümcemin söylediğini ama görümcem hala söylüyor şunu giyin diye eşim bile dedi ne giyerse giyer karişma diye ama bunaltir derecede karışiyor. Her akşam eşime mesaj atıyor veya ariyor sürekli saatlerce konuşurlar bi defa konuşurken telefon kapandı görümcemin şarjı bitmiş eşim deliye döndü meraktan sürekli arka arkaya arıyordu bende sakin ol o telefonu açınca geri dönüş yapar sana dedim sadece bunu dedim diye ben kıskançmışım onun ailesini merak etmiyormuşum istemiyormuşum bir sürü şey dedi bende hayır sakin ol diye demiştim dedim sus konuşma kes sesini sanane karışma bir sürü şey daha dedi kalbim kırıldı yani mesela şuan eşim 2 gündür dışarıda ama beni bi defa merak edip aramadı ben aradım dün onu bugünde bu saat oldu hiç aramadı ama kayınvalidemi aramış beni de araması Gerekmez mi. Görümcem her gün abisini arayıp mesaj yazacağına bende onun yengesiyim bi defa da bana yazsın beni arasın dün kandil diye bana bi mesaj bari atsaydı ben tek tek aradım kayınvalidemi kayinpederimi. Eşimle konuşurken de eşimin işi olsa telefonu kapatacak olsa sen evlisin ya şimdi kapatırsın eşinle mi konuşucan falan diyor alınganlık mi yapıyorum bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Eşimde tabi yediremiyor kendine yokya ne eşi deyip konuşmaya devam ediyor. Bizim kınamiz olacağı gün biz dans edicektik görümcemde eşimi doldurmuş sürekli rezil Olcan falan demiş eşim çıktı geldi etmiycem dans falan dedi etmedi böyle dolduruşa getiriyor eşimi haddi değilken. Ne yapmam gerek bilmiyorum ben evimin hanımı değilmişim giyinmeyi bilmezmişim dolma doldurmayı bile bilmezmişim bir sürü şeyler diyor. Haftanın 4 günü beraberiz zaten gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorum. Eşim aylardır işsiz kaldığı oldu şimdi bile tam yoluna girmedi bi dönem kayinpederimden borç para istedi eşim kayınvalidem de durup durup bana onu söyledi biz veriyoruz paranızı biz para verdik bizim verdiğimiz para böyle deyip durdu bi şey demedim ama eşime dedim ben yük gibi hissediyorum böyle denilince diyorum eşimde bana kızdı alingansin bi şey yok bunda diyebilir falan diye. Eşimi seviyorum evet ama bazen keşke evlenmeseydim dediğimde çok oluyor. Görümcem eşime çok fazla samimi sımsıkı sarılirlar mesela ama biz eşimle sarılsak görümcem öksürük ha eşinle mi sariliyosun falan der sanki yabancı gibiyim içlerinde onun yüzünden. Bi yere gitmek istesek bensiz mi gidiyorsunuz der e biz karı kocayız ne yaparsak yapalım yani karışması gereken bi sey değil ki. Durduk yere eşimin yanına oturur elini eşimin bacağının köküne kadar götürür oralarda gezdirir elini tutar öper birbirlerine masaj yaparlar ben bi şey demem eşim bana elma soyup verse bak eşine nasıl veriyor eşi var artık bize vermez falan dedi bende elimdeki elmayı görümceme verdim sen ye buyur ben istemem dedim aldı yedi sonrada eşim bi daha soyuyordu kıyamam sana ya ay ne tatlı nasıl tatlı elma soyuyor falan diyor bilmiyorum bana garip geliyor çok uzun oldu evet ama anlatacak kimse yoktu içim dolmuş gibi hissetmiştim buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz bana fikirlerinizi bekliyorum