Ben mi fazla sabırlıyım?

Sen ve senin gibilerin fikirlerini önemsemiyorum. Kaç tane mesaj yazan oldu niye senin gibi uzatan konuşan yok.
Ya kadın cool takılıp ağzına geleni sayıyor ve kendini tatmin ediyor. Yaşı büyük ama küçük gördüğü tatlım canım dediği kişilere satir satir yazı yazıyor sinirden deliye donuyor bir de ben sizi onemsemiyorum diyor üzerine benim konuma da nedendir bilmem garip garip sert suçlayıcı yorumlar yapmış üslubu boyle demek bu ablamizi hoş görelim ben tamam deyip geçtim

Fotoğraf olmayınca kişler karışıyor.. Konu sahibi benim.. Bi tane profil fotoğrafı gerekli..

Sen yorum yapanları karıştırdın herhalde. Her ne ise sen gerçek hayatta tepki görtermeyip buraya gelip güya klavye delikanlılığı yapan birisin. Hadi canım senin gibilere bu kadar cevap bile fazla.
SANANE YORUMUMDAN SANANE SANANE Ha? BENİM BOYUMDAN SANANE ahahahahh ne guldum ya nazlı hanimin yorumuna

1 sabır 2 sabır 3.cüde vur yatır demişler ben olsam karşılık verirdim herşekilde

cok sabırlısınz

Konu amacını tamamladı sanırım arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.

güvenlik falan yokmuydu hemen çağırsaydınız

SANANE YORUMUMDAN SANANE SANANE Ha? BENİM BOYUMDAN SANANE ahahahahh ne guldum ya nazlı hanimin yorumuna

Allah Allah kadın ne yazmış bu kadar dalga gececek mudahale edecek ne buldunuz?

Herkes kendine göre yorumlar yapıyor. İlla sizlerin duymak istediklerimi yazılmalı??
nazlıdeniz de ''çingene mahalle karısı gibi seyler söylemişsin cok sabırlı oldugun söylenemez aslında'' demiş.

Ne var bunda ? ona göre tam sabırlı insan hiçbirini yapmazmış demek ki?
İlla sabırlı insan tanımı sizinle aynı mı olması gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…