Olmana diyecektim pardonDD sürmedi ilelebet her şeye muhalefet olmama bi sebep vaaaar mi. Demis ünlü türk dusunuru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmana diyecektim pardonDD sürmedi ilelebet her şeye muhalefet olmama bi sebep vaaaar mi. Demis ünlü türk dusunuru
Daha büyük düşünür demiş ki,DD sürmedi ilelebet her şeye muhalefet olmama bi sebep vaaaar mi. Demis ünlü türk dusunuru
Ah canım benim hazımsızlığa bak.Beni mi dert ettin sen.Beni mi takip ediyorsun.Ben nickini bile ilk defa farkettim.Bak başardın seni farkettim.Senin gibi zihniyettekilere muhalefet olmamdan daha doğal ne olabilir.En azından muhalefetim.Bi fikrim var.Olmana diyecektim pardon
DD sürmedi ilelebet her şeye muhalefet olmama bi sebep vaaaar mi. Demis ünlü türk dusunuru
Peki saygılarAh canım benim hazımsızlığa bak.Beni mi dert ettin sen.Beni mi takip ediyorsun.Ben nickini bile ilk defa farkettim.Bak başardın seni farkettim.Senin gibi zihniyettekilere muhalefet olmamdan daha doğal ne olabilir.En azından muhalefetim.Bi fikrim var.
Ya bu ne ozguvendir boyle yemin ediyorum ayakta alkislanasi, fakat içi bos ancak lafta kalıyor. Bundan dolayı ben boyle konuşan ama insanlara kendini fark ettirmek için hep muhalefet olan sert yapan agrasif kişilere gulerim. Nazlideniz hanım benim sizi takip ettiğim yok kimse kimsenin nickine bakıp da yorum yapmıyor. Beni önemsemediğinizi soylemisiniz onu anlarim da bir önceki konuma bir suru yorum yazmissiniz onu napicaz ;D mutevazi olun bence aksi komik oluyor bu kadar sinirli olmaya da luzum gormuyorumDaha büyük düşünür demiş ki,
Büyük insanlar fikirlerle,küçük insanlar insanlarla uğraşır.
Hadi canım git kumda kale yap sen.Daha da muhattap olamam bu kadarı sana jestti.
Şimdi bir üye kalkıyor diyor ki böyle böyle bir olaydı ben de böyle yaptım sabırlı mıyım diye soruyor.Ben de kendimce KENDİME GÖRE,KENDİ FİKRİME GÖRE yorumumu gerekli çerçevede yapıyorum.Ve bir başkası kalkıyor bana SALDIRACAK NE BULUYORSUN diye hesap sorma haddini kendinde bularak saldırıyor.Sanane ya.Sen saçını başını yolabilrisin.Sen başkasının düşünce yapısına saldırıda bulunabilirsin.
Bir insan çirkef diye ona saçını başını yomamak sabır değildir.Ya da saçını başını yolan sabırsız değildir.
Bu yaşam biçimi,tarzı savunma yönttemiyle alakalıdır.Hayatımın hiçbir evresinde hiçbir kimseye karşı şiddet eğiliminde bulunmadım.Karşımdaki manyağa sokak kavgasıyla cevap verecek bir tarzım kişiliğim yok.Kanun var nizam var.Haklıyken kendimi haksız durumuna düşürüp,millete mahalle tiyatrosu seyrettiremem.Hee hiçte sabırlı bir insan da değilimdir.
Ve yine söylüyorum bu benim yorumum.Bi de yazmış banlansamda diycem.Çcuk gibi ya.Noldu dedin de,ssen kendi yaşam biçimini mi bana kabul ettireceksin.İşine bak.
OOOO bir önce ki konuna mı.İnan farkında değilim tatlım.Ben çünkü kimin konusu,nedir bakmam.Konuya varsa bi fikrim yorumumu yaparım.Bak beli ki küçüksün kendi çevren kendi aklın doğrultusunda kendi bildiklerinin veya anne babanın sana öğrettiklerini doğru kabul edip kimsenin yorumuna terbiyesizce yaklaşımda bulunup,böyle ereksiz özgüvencik gösterip,sonra da karşındaki insandan haliyle tepki gelince böyle yukardaki gibi sırf konuşmak olsun cümle kurmak olsun diye yazma tamam mı tatlım.Ya bu ne ozguvendir boyle yemin ediyorum ayakta alkislanasi, fakat içi bos ancak lafta kalıyor. Bundan dolayı ben boyle konuşan ama insanlara kendini fark ettirmek için hep muhalefet olan sert yapan agrasif kişilere gulerim. Nazlideniz hanım benim sizi takip ettiğim yok kimse kimsenin nickine bakıp da yorum yapmıyor. Beni önemsemediğinizi soylemisiniz onu anlarim da bir önceki konuma bir suru yorum yazmissiniz onu napicaz ;D mutevazi olun bence aksi komik oluyor bu kadar sinirli olmaya da luzum gormuyorum
OOOO bir önce ki konuna mı.İnan farkında değilim tatlım.Ben çünkü kimin konusu,nedir bakmam.Konuya varsa bi fikrim yorumumu yaparım.Bak beli ki küçüksün kendi çevren kendi aklın doğrultusunda kendi bildiklerinin veya anne babanın sana öğrettiklerini doğru kabul edip kimsenin yorumuna terbiyesizce yaklaşımda bulunup,böyle ereksiz özgüvencik gösterip,sonra da karşındaki insandan haliyle tepki gelince böyle yukardaki gibi sırf konuşmak olsun cümle kurmak olsun diye yazma tamam mı tatlım.
Bak ben sen bi konu açmışsın ben de sana kendi fikrimi yazmışım.Ama bu senin veya senin gibi düşünüpte benim yorumuma atlayıp kendi beynince fikir telaki edenin terbiyesizlik yapmasını gerektirmez.Kendi istediğin gibi yorum gelmiyorsa konu açman ters oluyor biraz.Sana dikkat etsene bee diyen kadına pardon diye bişey demeyen söylediğin gibi kavgaci değilsen burada söylenmiş bir söze niye bu kadar yorum yapıp uzatıyosun onu anlamadık. Normalde kavgacı değilsen burada da bu kadar yazma gereği duymazsın.
Bak ben sen bi konu açmışsın ben de sana kendi fikrimi yazmışım.Ama bu senin veya senin gibi düşünüpte benim yorumuma atlayıp kendi beynince fikir telaki edenin terbiyesizlik yapmasını gerektirmez.Kendi istediğin gibi yorum gelmiyorsa konu açman ters oluyor biraz.
İkincisi ben ben kavgacı değilim demek farklı birşey ben birine şiddet uygulamam,kafa göz saç baş girmem demek farklı birşey.Kusura bakma küçük hanım patavatsızlık yapıp sadece bilgisayar üzerinden esırf dikkat çekmek olsun diye boşca yazıp saldırıda bulunan insana elbet verecek cevabım var.Kız bir debaşka yerden dolmuş onun sağlamasını yapıyor burdan.
Amacın adil olmaksa,çok ama çok ama çokta SABIRLIYSAN ban uzatma deme hakkını kendidne bulana dek,git diğerine benim konuma yorum yapanları eleştirme de .Ayy neyse uğraşamıycam. daha.
30 yaşındaki kız.Büyü biraz büyü.SANANE BENİM YAPTIĞIM YORUMDAN FİKRİMDEN SANANENBAK BU KADAR BASİT SANANE.Sen hangi kanaldasın.Git dön bidaha oku oku.Hadi canım beni takip et sen.Hakaret bilmem ne saldırı....o hoooooo uçuşta bu.bENİ TALKİP ET 30 YAŞINDAKİ KIZCIKBence sen küçüksün canım.. 30 yaşındayım.. Üstelik sen ben kavgacı değilim diyip o zaman tamam diyip uzatmadım diyorsun şimdi burda birinin söylediği bişeyi uzatıp duruyorsun. Bence sen o zaman öyle bir tepki göstermedim diyip bilgisayar karşısında insanlara saldırıyorsun.. Yorum yapan kişi sana hakaret etmedi bişey demedi. Sen olayı uzatttın. Biz de madem kavgacı değilsin niye burada olayı uzatıyosun diyoruz.. alakasız şeyler yazıyorsun. Sanırım sen gerçek hayatta tepkini göstermeyip sonradan başka yerlerde tepkini gösteren birisin.
30 yaşındaki kız.Büyü biraz büyü.SANANE BENİM YAPTIĞIM YORUMDAN FİKRİMDEN SANANENBAK BU KADAR BASİT SANANE.Sen hangi kanaldasın.Git dön bidaha oku oku.Hadi canım beni takip et sen.Hakaret bilmem ne saldırı....o hoooooo uçuşta bu.bENİ TALKİP ET 30 YAŞINDAKİ KIZCIK
Hiiiç farketmez,nasılsa ona yazsam sen atlıyorsunçKusura bakma nhayatım boyunca kimseyle saç baş vbirbirine girmedim.Kimseyi ÇİNGENE gibi bir tabirle küçümsemedim.Ama karşıma geçip mantıklı cümle kuramayıp sırf laf sokmak için çaba sarfedenlere de elbet verecek cevabım olmuşturçBne sana insanca yorumumu yazdım.Belki hayatta bir ders edinmiş olursun.Sen yorum yapanları karıştırdın herhalde. Her ne ise sen gerçek hayatta tepki görtermeyip buraya gelip güya klavye delikanlılığı yapan birisin. Hadi canım senin gibilere bu kadar cevap bile fazla.
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce sürekli gittiğim bi markette bir tane kız üzerime saldırdı.. Olay şu, benim market arabası kıza değmiş.. Bana benim üstüme sürüyosun gibi bişeyler dedi ama anormal şekilde Sanki ben bilerek yapmışım gibi.. Ben de normalde öyle şeylere cevap vermem. O gün cevaplacağım oldu. Benim sana garezim mi var niye süreyim gibi bişey dedim.. Kötü beşeyler daha dedi ben de kötü süz sahibinindir dedim kız iyice sinirlendi.. Ben onu sallamadıkça kız iyice sinirlendi.. Market çıkışında hala çıkarken bana laf yetiştirmeye çalışıyodu.. defol git dedim... kız sinirini hiç alamadı.. Orada çalışan market çalışanları kızı zaptetmeye çalıştı.. Üstüme saldırmaya çalıştı.. Şimdi ben bu kızın sorunları olduğunu anladığımdan kızı açıkçası önemsemeyeyip hareketlerine cevap vermedim.. Yakama yapışmaya filan çalıştı.. Senin seviyene inemem mahalle kadınları gibi çingene dedim. Yolun ortasında kızla saç saça baş başa mı dalaşacaktık?. Marketten arabasındaki torbaları alıp yere filan fırlattı..
Şimdi böyle bir durumda sizce ben çok mu sabırlıyım? Kız normal konuşulacka biri olsa anlıycam da bence sorunları vardı sanırım. Sorunları olsa bile siz napardınız böyle bir durumda?
Şİmd ben kötü sözün sahibinin söyleyen kişi olduğunu düşünürüm hep, bir de öyle bir durumda kendini rezil eden kişinin saldıran kavga eden kişi olduğunu düşünüyorum.. Yolun ortasında kavgayı yakıştıramadım..
Sanırım ben bu ara biraz boş olduğumdan eski önemli ya da önemsiz şeyler aklıma geliyor.. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kavga bazen gerekir
Hayatımda hiç ilk vuran olmadım
Ama bırak vurmayı o el ilk uzandığı anda kırıveririm
Gereksiz bir sabır göstermişsin
O tipler tırsaktır, ağzının üstüne yumruğu yerleştirecektin
Sen insanca davranmışsın ama o seni korktu sanmış
O markette dayılanmalar falan palavra, kal teke tek gıkını çıkaramaz
İnsanların müdahale edeceğini biliyor, o yüzden artislik yapıyor
Hiç çekmem elin delisinin kabadayılığını, deliyse sahip çıkacaklar, bana denk gelirse aklını geri gelmemek üzere alırım
Tamam bebeğimOOOO bir önce ki konuna mı.İnan farkında değilim tatlım.Ben çünkü kimin konusu,nedir bakmam.Konuya varsa bi fikrim yorumumu yaparım.Bak beli ki küçüksün kendi çevren kendi aklın doğrultusunda kendi bildiklerinin veya anne babanın sana öğrettiklerini doğru kabul edip kimsenin yorumuna terbiyesizce yaklaşımda bulunup,böyle ereksiz özgüvencik gösterip,sonra da karşındaki insandan haliyle tepki gelince böyle yukardaki gibi sırf konuşmak olsun cümle kurmak olsun diye yazma tamam mı tatlım.
Tamam bebeğim