ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 29
-
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
9 ay cinsel yaşamı rafa kaldıran çok fazla çift var ne yazıkki. Bazı kaıdn ya da erkekler çok korkuyor bebeğe bir şey olacak diye. Bazıları da sanki çocuk onları görüyormışçasına utanabiliyor. Gebelik döneminde açık konuş, hatta bununla ilgili çok fazla video ve yazılar var nette. Onları göster ona. Gebelik döneminde arzumuzun arttığını erkekler anlayamıyor çünkü. Bizim ilk 3 ay yasaktı, ikimiz de ne zaman bitecek yasak diye gün sayıyorduk. He bu arada her gün ilişkisi olan bir çiftte sayılmayız ama gebelik döneminde haftada en az 1 kere olmazsa adam rüyama giriyorSelam kizlar. Biz esimle 5 yil cikarak ve severek evlendik. Sevgililik ve nisanlilik doneminde aktif bir cinsel hayatimiz vardi fakat askeri personeldi geldiginde 1 hafta eve kapanirdik ben de yalniz yasadigim icin cok guzel geciyordu. Şöyle ama ben hic iliskide orgazm olmadim zevkli oluyor ama boyle orgazm olmadim.
Evlendik esim askerlikten istifa etti geldi 9 ay issiz kaldi istedigi isi bulamadi daha doğrusu morali cok bozuktu nisanliyken de oylee aman aman sürmezdi ama evlenince arrik haftada 2 ye dustu o da benim istememle ben de artik patladim yani yeni evliyim benim de istenmeye arzulanmaya ihtiyacim var en fazla 3 dakika suruyor diye cok guzel ve yumusak bir dille anlattim. Esim birsey soylemeden benden gizlice geciktirici aldi benim haberim yok saniyor ama buldum :)
2 hafta boyle devam etti ve ben hamile kaldim... Kimyasal gebelikle sonuclandi ve dusuk yaptim esim de bende cok uzulduk bu arada esim ise girdi calismaya basladi sonraki ay dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kaldim.
Su an 17 haftalik hamileyim cinsellik yasamamizda bir sikinti olmayacagini soyledi doktorum ama benden cok uzak ben istemedigim surece cinsellik yasamiyoruz. Bu arada ben de pcos var yasim da var cocuk isteyerek yaptik. Ben de artik kendi anlasin istiyorum bir kere konustum ama anlamiyor sanirim.. Hormonal olarak canim istiyor yani..Korkuyorum diyor anlatiyorum sorun yok diyorum ama cekiniyor.
Napmaliyim ? Bir de ben isteklerimi acikca soyleyemiyorum biraz daha renklensin iliskimiz daha da fantazi istiyorum aslinda ama cekiniyorum soylemeye bunu.
Napmaliyimm?? Sanki tek calisan o taş taşımıs gibi yoruluyor.
inan bana bi ara kocam beni arzulamıyor mu moduna girmiştimIstedigimi biliyor ben de işveli ve cilveli bir kadinim gelir yemek yaparken oper sarilir arkamdan mesela yani heyecanliyiz aslinda oper koklar ama moduna göre. Iste en can sikici bu
Bu arada kocam gebelik öncesi sen hamileyken ben senle birlikte olamam demişti, sonrasında da şimdi karnın belli olmadığı için böyle rahatım demişti. Sonuç şu an karnımda gayet var ama çaktırmadan alttan alta iyi işlemişim adamıIstedigimi biliyor ben de işveli ve cilveli bir kadinim gelir yemek yaparken oper sarilir arkamdan mesela yani heyecanliyiz aslinda oper koklar ama moduna göre. Iste en can sikici bu
Tesekkurler oyle deneyeyim. Vibrator almak istiyorum bunu esime nasil soyleyebilirim ? Iliskimize renk katmak istiyorumBu arada kocam gebelik öncesi sen hamileyken ben senle birlikte olamam demişti, sonrasında da şimdi karnın belli olmadığı için böyle rahatım demişti. Sonuç şu an karnımda gayet var ama çaktırmadan alttan alta iyi işlemişim adamı
Vibratör bana göre cesur bi istek. Eşin bunu yanlış anlayabilir. Adamın geciktirici kullandığını söylüyorsun, olan özgüvenini de yıkabilirsin ama her ilişkinin dinamiği farkıdır tabi. Mesela benim ilişkim için şu an olacak bir şey değil en azındanTesekkurler oyle deneyeyim. Vibrator almak istiyorum bunu esime nasil soyleyebilirim ? Iliskimize renk katmak istiyorum
İşte benim de çok çamaşırım vardı ama adamın alması seni beklemesi daha heyecanlı oluyor. Zaten 2 aydır da olan çamaşırlarıma sığamıyordumBu arada o kadar geceligim fantazi ic camasirim var ki ama karsimda odun bi koca gorunce icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Ben iliskinin yasak oldugu donemde bile banyoda o dus alirken onu rahatlatirdim ki hala ara ara giderim. Bu bana reva mi ?
Benzer bişey yaşıyorum. 1 aylık evliyim eşimle evlenmeden beraber olmadık ama sevişiyorduk. Asla isteği yok ve erken boşalıyor. 3 gün önce konuştum beni beğenmiyor musundan girdim zevk almıyor musun ilişki istemiyor musundan bahsettim haftada 1 normal cinselliği abartıyorsun dedi. Ev arkadaşı mıyız cinsellik önemli dedikçe hayır değil dedi terapiye gidelim diyince kalktı başka odaya geçti. 3 gündür konuşmuyoruz. Dün konuşmamasının sebebi benim konuşmam mı diye sordum bu konuyu konuşmak istemiyorum dedi ben de cinnet geçirdim artık bir kadın olarak cinsellik hakkım gözlem yapıcam çaresine bak üroloğa git dedim ama asla diblemedi bile. Küs şuan bana. Asla alttan almak istemiyorum. Sürekli benim başlatmamla başlayan bir cinsellik vardı kendinden soğutuyor haberi yok9 ay cinsel yaşamı rafa kaldıran çok fazla çift var ne yazıkki. Bazı kaıdn ya da erkekler çok korkuyor bebeğe bir şey olacak diye. Bazıları da sanki çocuk onları görüyormışçasına utanabiliyor. Gebelik döneminde açık konuş, hatta bununla ilgili çok fazla video ve yazılar var nette. Onları göster ona. Gebelik döneminde arzumuzun arttığını erkekler anlayamıyor çünkü. Bizim ilk 3 ay yasaktı, ikimiz de ne zaman bitecek yasak diye gün sayıyorduk. He bu arada her gün ilişkisi olan bir çiftte sayılmayız ama gebelik döneminde haftada en az 1 kere olmazsa adam rüyama giriyoren sonunda bunu da söyledim ve daha da düzenli bir cinsel ilişkimiz oldu.
Renklendirmek için iç çamaşırınla karşılayabilirsin yatakta kocanı ya da beklemediği anda salona vs yanına sokulabilirsin. Bazı erkekler için hamilelikte kdın fazla kutsal(!) olup, cinsellikten uzaklşabilşyorlsr. E tabi bir de bunun lohusalık kısmı da var, nerdeyse en az 2 ay zaten olmayacak ilişki. Bunları uygun bir dille anlat. Çünkü erkekler bunları düşünemiyor.
Ya daha çok yeni evlisinizBenzer bişey yaşıyorum. 1 aylık evliyim eşimle evlenmeden beraber olmadık ama sevişiyorduk. Asla isteği yok ve erken boşalıyor. 3 gün önce konuştum beni beğenmiyor musundan girdim zevk almıyor musun ilişki istemiyor musundan bahsettim haftada 1 normal cinselliği abartıyorsun dedi. Ev arkadaşı mıyız cinsellik önemli dedikçe hayır değil dedi terapiye gidelim diyince kalktı başka odaya geçti. 3 gündür konuşmuyoruz. Dün konuşmamasının sebebi benim konuşmam mı diye sordum bu konuyu konuşmak istemiyorum dedi ben de cinnet geçirdim artık bir kadın olarak cinsellik hakkım gözlem yapıcam çaresine bak üroloğa git dedim ama asla diblemedi bile. Küs şuan bana. Asla alttan almak istemiyorum. Sürekli benim başlatmamla başlayan bir cinsellik vardı kendinden soğutuyor haberi yok
Valla ben de bekliyorum şöyle bi üstüme atlasa diye cııkkk. Küslüğü oluyordu arada çocuk gibi somrasında bişey olmamış gibi konuşuyor sonra ben de uzamasın diye aa bizim bebek konuşması vs diyip geçiştirdim ama artık hayır. Ben de konuşmayacağım. Baktım hala olmuyor arkadaşıma kalmaya gideceğim hafta sonu için. Konuşmamızda ne aşağıladım ne bişey yaptım ama bana az kaldı ne azgın diyecekti libidom yüksekmiş çünkü. Daha 1 aylık evliyim ya 1.Ya daha çok yeni evlisinizama cinsellik gerçekten evlilikte çok önemli. Ya yeri geliyor deli gibi kavga edip sonrasında sevişip tüm problemler çözüme kavuşuyor yani. Ben hamile halimle adamla bir hafta ilişkim olmayınca rüyalarıma giriyor, Allahtan kocam da istekli. Kiii olmadığında da diyorum rüyama girdiğine göre demek ki yeterli sevişmiyoruz diye kavgayla çözüm bulunur mı bilmiyorum ama eşini en iyi sen tanıyacaksın. Kavgayla mı işlerini yola sokar yoksa tatlı dille mi? Ama baktın ki olmuyor, sonrasına sen karar vereceksin.
Yani cinsellik önemli değilse ev arkadaşı olsaymışsınız ne gerek var evliliğe. Acaba mastürbasyon falan mı yapıyor ki? Yeni evlilik olunca direkt aklıma o geldi
Ben evi terketmeni önermem. Uzun vadede evlilikte sorunlara yol açan bir hareket bu. Gerekirse odaya kendini kitle ama evini terletme naçizane tavsiyem.Valla ben de bekliyorum şöyle bi üstüme atlasa diye cııkkk. Küslüğü oluyordu arada çocuk gibi somrasında bişey olmamış gibi konuşuyor sonra ben de uzamasın diye aa bizim bebek konuşması vs diyip geçiştirdim ama artık hayır. Ben de konuşmayacağım. Baktım hala olmuyor arkadaşıma kalmaya gideceğim hafta sonu için. Konuşmamızda ne aşağıladım ne bişey yaptım ama bana az kaldı ne azgın diyecekti libidom yüksekmiş çünkü. Daha 1 aylık evliyim ya 1.
Mastürbasyon yapmıyor bence hep yanımda
Bu hikayeden çok var bu forumda, hiç iyi sonlusunu görmedim maalesefBenzer bişey yaşıyorum. 1 aylık evliyim eşimle evlenmeden beraber olmadık ama sevişiyorduk. Asla isteği yok ve erken boşalıyor. 3 gün önce konuştum beni beğenmiyor musundan girdim zevk almıyor musun ilişki istemiyor musundan bahsettim haftada 1 normal cinselliği abartıyorsun dedi. Ev arkadaşı mıyız cinsellik önemli dedikçe hayır değil dedi terapiye gidelim diyince kalktı başka odaya geçti. 3 gündür konuşmuyoruz. Dün konuşmamasının sebebi benim konuşmam mı diye sordum bu konuyu konuşmak istemiyorum dedi ben de cinnet geçirdim artık bir kadın olarak cinsellik hakkım gözlem yapıcam çaresine bak üroloğa git dedim ama asla diblemedi bile. Küs şuan bana. Asla alttan almak istemiyorum. Sürekli benim başlatmamla başlayan bir cinsellik vardı kendinden soğutuyor haberi yok
Libidosuz turk erkegi ya hic sekmiyor bir patates cuvalina donusuyorlar evlenince
Bu hikayeden çok var bu forumda, hiç iyi sonlusunu görmedim maalesef
Bizim de öyle başladı arkadaşım ben hamile kaldım ve bütün cinsel hayatımız bitti. İlk başlarda çocuğa birşey olur diyordu ki hak veriyordum çünkü iki kere düşük yapmıştım ama doğumdan sonrada durum değişmedi. İlk başlarda kendimi çirkin buluyordum o yüzden mi acaba dedim ama zamanla eski kilolarımı verdim ama yine olmadı. Oturdum güzel güzel konuştum yok olmadı. Cinnet geçirdim kavga ettim yine olmadı. Sessizce bekledim yine olmadı. Sapık gibi peşine takıldım yine olmadı. Anlayacağın ben ümidimi kestim evladıma yazık olmasın diye sabır sınırlarımı zorluyorum ama bizim sonumuz hayır değil inşallah siz umduğunuzu bulursunuz. Bir güzel söz söylese bir sarılsa belki o bile yetecek ama bizde o bile yok.Selam kizlar. Biz esimle 5 yil cikarak ve severek evlendik. Sevgililik ve nisanlilik doneminde aktif bir cinsel hayatimiz vardi fakat askeri personeldi geldiginde 1 hafta eve kapanirdik ben de yalniz yasadigim icin cok guzel geciyordu. Şöyle ama ben hic iliskide orgazm olmadim zevkli oluyor ama boyle orgazm olmadim.
Evlendik esim askerlikten istifa etti geldi 9 ay issiz kaldi istedigi isi bulamadi daha doğrusu morali cok bozuktu nisanliyken de oylee aman aman sürmezdi ama evlenince arrik haftada 2 ye dustu o da benim istememle ben de artik patladim yani yeni evliyim benim de istenmeye arzulanmaya ihtiyacim var en fazla 3 dakika suruyor diye cok guzel ve yumusak bir dille anlattim. Esim birsey soylemeden benden gizlice geciktirici aldi benim haberim yok saniyor ama buldum :)
2 hafta boyle devam etti ve ben hamile kaldim... Kimyasal gebelikle sonuclandi ve dusuk yaptim esim de bende cok uzulduk bu arada esim ise girdi calismaya basladi sonraki ay dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kaldim.
Su an 17 haftalik hamileyim cinsellik yasamamizda bir sikinti olmayacagini soyledi doktorum ama benden cok uzak ben istemedigim surece cinsellik yasamiyoruz. Bu arada ben de pcos var yasim da var cocuk isteyerek yaptik. Ben de artik kendi anlasin istiyorum bir kere konustum ama anlamiyor sanirim.. Hormonal olarak canim istiyor yani..Korkuyorum diyor anlatiyorum sorun yok diyorum ama cekiniyor.
Napmaliyim ? Bir de ben isteklerimi acikca soyleyemiyorum biraz daha renklensin iliskimiz daha da fantazi istiyorum aslinda ama cekiniyorum soylemeye bunu.
Napmaliyimm?? Sanki tek calisan o taş taşımıs gibi yoruluyor.
Valla haftada bir yapiyoruz programli gibi. Bir de simdi doktorum bana korun dedi hamile oldugum icin prezervatif hic sevmiyor ondan yanasmiyor biliyorum. Artik umrumda da degil zaten 5 dk suruyo surmuyo :)))Bizim de öyle başladı arkadaşım ben hamile kaldım ve bütün cinsel hayatımız bitti. İlk başlarda çocuğa birşey olur diyordu ki hak veriyordum çünkü iki kere düşük yapmıştım ama doğumdan sonrada durum değişmedi. İlk başlarda kendimi çirkin buluyordum o yüzden mi acaba dedim ama zamanla eski kilolarımı verdim ama yine olmadı. Oturdum güzel güzel konuştum yok olmadı. Cinnet geçirdim kavga ettim yine olmadı. Sessizce bekledim yine olmadı. Sapık gibi peşine takıldım yine olmadı. Anlayacağın ben ümidimi kestim evladıma yazık olmasın diye sabır sınırlarımı zorluyorum ama bizim sonumuz hayır değil inşallah siz umduğunuzu bulursunuz. Bir güzel söz söylese bir sarılsa belki o bile yetecek ama bizde o bile yok.
Hamileyken neden korunuyorsun onu anlamadım. Doktorun miye böyle bir şey söyledi, açıklaması var mıValla haftada bir yapiyoruz programli gibi. Bir de simdi doktorum bana korun dedi hamile oldugum icin prezervatif hic sevmiyor ondan yanasmiyor biliyorum. Artik umrumda da degil zaten 5 dk suruyo surmuyo :)))