• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok hassasım da abartıyorum hatunlar?

Soru bana gelmedi ama ben de tek gelinim. Görümce var. Hepsi bu kadar. Her kaynana gibi. Yardim etmeyi sevmez, hep kacmaya calisir. Ama sürekli drama yaratir evde, oglu elinden gitti diye. Cok kavga etti baslarda hergün onun ayagina gidip cay icmiyorum diye. Millete beni gösterip, cay doldurtmak icin. Her gün, en sonunda patladim benim de kendime göre isim gücüm var buraya gelince konusulmuyor bile benle diye.. Esim gerci beni savundu hep. Ben yokken söyle demis:
Kaynana: Hic mi benim istegim olmayacak ama ?
Esim: Olmayacak, gelin falan degil o, kizin senin.
Bundan sonra büyük capli bir kavga yapmadi cok sükür. Herkes sinirini bilince güzel oluyor.
Burdan şunu anlıyorum; koca çok önemli. O sahip çıkarsa kimsenin gıkı çıkmıyor, çıkamıyor.

Acaba benim irkek arkadaşım bu konuda nasıl davranacak o_O
Valla bu KK yüzünden aklıma takılmayan konular aklıma takılmaya başladı :-)
İşte aşk,sevgi diye bir gazla evleniliyor sonra gerçekler su yüzeyine çıkınca işler sarpa sarıyor. Şimdiden gözlemleyebilirsin ne güzel farkındasın olabileceklerin :KK19:

İşte aşk,sevgi diye bir gazla evleniliyor sonra gerçekler su yüzeyine çıkınca işler sarpa sarıyor. Şimdiden gözlemleyebilirsin ne güzel farkındasın olabileceklerin :KK19:
Nasıl gözlemleyeceğim ki? Ailesi ile görüşmüyorum. Yüzük takılana kadar da görüşmeyeceğimi ilişkinin başında söylemiştim. Korumacı tavırları var ama söz konusu ailesi olunca ne yapar bilemiyorum.

Nasıl gözlemleyeceğim ki? Ailesi ile görüşmüyorum. Yüzük takılana kadar da görüşmeyeceğimi ilişkinin başında söylemiştim. Korumacı tavırları var ama söz konusu ailesi olunca ne yapar bilemiyorum.
Küçük sorularla öğrenebilirsin, örnek verip yorumunu söyleyip sence? diye sorunca gerçek niyetleri ortaya çıkıyor çoğunlukla. Yüzük takılınca nikahlanmış olmayacaksın, o zaman daha bir gözlemleyeceksin, sonrası sana kalmış.

tek gelin olacaksan o çay bardakları doldurulmak için heyecanla seni bekilyor demektir
:-):-) Üstüme gelirlerse patlarım ben. Her şeyi alttan alamam.
Hizmette kusur etmem evime gelenlere ama her yerde de hizmetçi gibi kullandırtmam kendimi :KK14:

Burdan şunu anlıyorum; koca çok önemli. O sahip çıkarsa kimsenin gıkı çıkmıyor, çıkamıyor.
Kocamiz da sahip ciksin bir zahmet. Mesela onun icin memleketime ne kadar uzak kaldim, kimim kimsem yok. yuvam icin fedekarlik yapiyorum, hepimiz yapiyoruz. Erkek beyfendiler de savunmasinlar bakalim! Nasil sinirlendim. Hem getir hem unut. Yok böyle birsey efendi olsun onlar da!
Eslerimiz bizi dinliyor diye mahallede onun beyi de hic adam degil karisina laf etmiyor diye laf cikmis birinden..
Tövbee.. evet dövmeli dimi beni, höt demeli! Böyle istiyorlar gercekten. Ezilsek nasil da hosuna gider teyzelerin büyüklerin, tadindan yenmez!

Küçük sorularla öğrenebilirsin, örnek verip yorumunu söyleyip sence? diye sorunca gerçek niyetleri ortaya çıkıyor çoğunlukla. Yüzük takılınca nikahlanmış olmayacaksın, o zaman daha bir gözlemleyeceksin, sonrası sana kalmış.
Allahtan ne düşündüğünü açık açık söyleyen biri var hayatımda.
Yeri geldikçe öğrenmeye çalışıyorum. Daha çok soru sormam gerekecek demekki :KK8:

Yeri geldikçe öğrenmeye çalışıyorum. Daha çok soru sormam gerekecek demekki :KK8:
Farazi hikaye gibi değil de çevrende olmuş bir olay gibi anlat, yaşanmış olunca ciddiye alıyorlar. Pat diye cevaplıyorlar :))

Kocamiz da sahip ciksin bir zahmet. Mesela onun icin memleketime ne kadar uzak kaldim, kimim kimsem yok. yuvam icin fedekarlik yapiyorum, hepimiz yapiyoruz. Erkek beyfendiler de savunmasinlar bakalim! Nasil sinirlendim. Hem getir hem unut. Yok böyle birsey efendi olsun onlar da!
Eslerimiz bizi dinliyor diye mahallede onun beyi de hic adam degil karisina laf etmiyor diye laf cikmis birinden..
Tövbee.. evet dövmeli dimi beni, höt demeli! Böyle istiyorlar gercekten. Ezilsek nasil da hosuna gider teyzelerin büyüklerin, tadindan yenmez!
Ben bu şekilde konuşan herkesi tersliyorum.
İşyerimde erkekler çoğunlukta ve bu tip konuşmalara sık sık şahit oluyorum.
Neden kılıbıkmış? Eşine saygı duyduğu için mi? Ona yardımcı olduğu için mi? diye çıkışınca susuyorlar.

Kesinlikle sor ama cevapları hayatın içinde çek et direk soru sorarsan kimse kendine kötü demez baksan herkes anlayışlı naif saygılı vs dir

Nasıl bir duygu?
Kayınvalidenin tavırları nasıl?
Görümce var mı?
Bu üç sorunun cevabını alayım cadıcığım :KK48:
Annemle aram çok iyidir gerçekten allah bozmasın,görümcemde var 1 tane o benden bikaç yaş ufak ama onunlada arkadaş gibiyiz bende art niyet hiç olmadı belki o yüzdendir kaynana görümce gibi görmedim hiç suana kadar :KK9:
tek gelin olmak ve böyle kalmak süper

Kesinlikle sor ama cevapları hayatın içinde çek et direk soru sorarsan kimse kendine kötü demez baksan herkes anlayışlı naif saygılı vs dir
Valla kendimi kadınlar gününde gibi hissettim :KK48: uygulayacağım bunları, teşekkürler. :KK68:

Annemle aram çok iyidir gerçekten allah bozmasın,görümcemde var 1 tane o benden bikaç yaş ufak ama onunlada arkadaş gibiyiz bende art niyet hiç olmadı belki o yüzdendir kaynana görümce gibi görmedim hiç suana kadar :KK9:
tek gelin olmak ve böyle kalmak süper
Kayınvalide adayım iyi bir kadın. Yıllardır uzaktan tanıyorum. Ama görümce adayımdan sevgilim dahi kimse iyi bahsetmiyor. Çok geçimsiz ve patavatsızmış. Allah yardımcım olsun. o_O

Valla kendimi kadınlar gününde gibi hissettim :KK48: uygulayacağım bunları, teşekkürler. :KK68:

Kayınvalide adayım iyi bir kadın. Yıllardır uzaktan tanıyorum. Ama görümce adayımdan sevgilim dahi kimse iyi bahsetmiyor. Çok geçimsiz ve patavatsızmış. Allah yardımcım olsun. o_O
amin inş. Ters bir insan ama sevgilinde biliyomuş çok sorun yaşayacağını sanmıyorum çok sık görüşüp kaynaşmaya çalışmazsan mesafa korunur sanırım

Ben bu şekilde konuşan herkesi tersliyorum.
İşyerimde erkekler çoğunlukta ve bu tip konuşmalara sık sık şahit oluyorum.
Neden kılıbıkmış? Eşine saygı duyduğu için mi? Ona yardımcı olduğu için mi? diye çıkışınca susuyorlar.
Gercekten hemcinslerimiz asil bu duruma düsmemizi istiyor, erkekleri gaza getiriyor. Buna sasiriyorum. Cektim diye ceksin diyenler, eziyete sesini cikarmayanlar. Böyle birsey kabul edilemez gercekten. Erkek dedigin karisini el üstünde tutar, buna adam denir. Ötekiler ana kuzusudur, birakin evlenmesinler..

gerizekalıyız, net. prenses muamelesi gördüğümüz baba evinden çıkıp, adam tarafının yedi sülalesinin ayağının altına serilmek için evleniyoruz çünkü. evlilik bu çünkü.

çok sinirliyim.

Heyy canini seveyimm çek ayaqinii tam üzerine bastin gelin deqil hizmetçi aliyolar sanki evlerine amann yeni gelin eski gelin diye bisey yok ben büyük gelin olmama rağmen KV demin evine. Gittiğimde coqu şeyi ben yapmaliymis çünkü ben ondan önce gelmişim KV demin düzenini ben biliyormusum yeni gelin benim gibi iyi yapamiyormus daha nelere nelerrrrr nelerrr

Back