- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.550
-
- Konu Sahibi heceyarisi
tabiki canım aynen katılıyorum dediklerine. ben bunları zaten biliyorum ama insan eşini az da olsa şımartmak istemez mi? pat diye öyle yapılır mı? ben zaten tamam dedim bir kere gidicem oraya ona bugün illada sen geliceksin ben vazgeçtim demedim. misal olarak başladık konuya ama işte odunluğu tutunca
Bazen diyorum ne zamana kadar yontmak zorundayım diye ama yok bildiğin kütük yontsanda olmuyor.Ama canimcim, adam odunYani nazdan, cilveden, gonul almadan bihaber yasayip gidiyor iste
Adama gore normal bu odunluk degil, ne dusunuyorsa soylemis ama bence de odunluk
misal üzerinden konuşulsa bilemi ? yani gerçeklik payı olmasa sadece eşini birazcık şımartman gerekse bile mi? benim mi özür dilemem gerekiyor bu durumdaBen o şartlarda olsam ben de aynı cevabı verirdim.
misal üzerinden konuşulsa bilemi ? yani gerçeklik payı olmasa sadece eşini birazcık şımartman gerekse bile mi? benim mi özür dilemem gerekiyor bu durumda
misal üzerinden konuşulsa bilemi ? yani gerçeklik payı olmasa sadece eşini birazcık şımartman gerekse bile mi? benim mi özür dilemem gerekiyor bu durumda
güceneceği olmadığından ne yazıyor ne çiziyor :) hatta trip bile atıyo desem olur :)Cevap veriyorum: Hanslarin cogu dumduz adamlardir, kinayeden, simartmadan, cilveden vs anlamazlar. Ne dusunuyorlarsa onu soylerler.
Ozur dilemelik bir durum yok ortada, adamin gucenecegi bir sey olmamis.
çok haklısın ama zaman geçtikçe insan mantıklı düşünüyor sanırım. nu saatten sonra değer mi diye bakmak için geç kaldım. aşk cidden gözü kör ediyor..Sen sildin,sen biraktin,sen yaptin. Zorla mi yaptin ? Hayır.
Sen adamin pesine gidecegim diye butun hayatini degistirip aileni silmis olabilirsin oda yapacak diye birsey yok
Cunku bu kadar emek verip bu kadar fedakarlıgi yapmadan önce insan bir bakar deger mi ? O olsa oda yapar miydi yada baska fedakarliklar yapar mi ? Diye cunku az buz seylerde degil ,ufak seyler degil dediklerin
Bu saatten sonra yaptim ettim muhabbeti birseye yaramaz gibi duruyor
ahhh ahh hemde nasıl özledim. 16 gün tatil yaptık uçağa giderken ne o beni bırakabildi ne ben şimdi hala daha kapıdan içeri gircekmiş gibi bakıyorum eveAnlaşılan sen kocani özlemişsin şu şarkı sana gelsin
Ben özledim galiba seni
Bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme acıdan bu sözlerim
Karşımda görsem dolar gözlerim
eşim yapı gereği (belki almanların yapısı bilemicem :)) eğer bir tarafı suçlu görüyosa ki eşim hep kendini haklı görür mutlaka özür bekler. özür dileyince naza çeker falan bilmiyorum ya bugün böyle soğuk bir şekilde bitecek anlaşılanBen eşimi şımartırken de gerçeklerden bahsediyorum sanırım ( :
Eşim de aynı şekilde.
Yapmayacağını bildiğiniz şeylerde yoklamayın eşinizi, bence normal davranmış.
İki taraflı olarak özür dilenecek bir şey de yok.
çok zor oluyor canım inan çok zor. önceden daha beterdi hatta. şimdi yavaş yavaş tanıyoruz neye sinirlendiğini ben anlıyorum ama o benim nelere kırıldığımı hala daha anlayamamış. yan yanayken her şey çok güzel ama uzaklaşınca ne kafandaki kurguların bitiyor ne alınmaların kısacası çok çook zoroff böyle evlilik zor olmuyor mu???
haklısında işte huyum kurusun. ne anlıyorum ufak tefek şeylerin gerçek olamıcağını bildiğim halde hayaliyle mutlu olmaktan bilmiyorumBenim esim Rus ve Turkiye' de yasiyoruz. Sevgiliyken, Rusya' da kesinlikle yasamayacagimi ama onu da gelmesi icin zorlamayacagimi soylemistim. Gercekten de hic zorlamadim tamamen kendi istegiyle dedigin gibi tum ailesini, arkadaslarini, isini birakip geldi ve kendine burada guzel bir hayat kurdu. Simdi esim bana gelip boyle sorular sorsa, 'misal' olarak bile evet demezdim, hatta niye boyle seyler soyluyorsun diye uste cikardim. Gitmeyecegim belli, konu kapanmis, duzenimizi kurmusuz bunlari konusmanin anlami yok.
Allah tez zamanda kavustursun ne diyimahhh ahh hemde nasıl özledim. 16 gün tatil yaptık uçağa giderken ne o beni bırakabildi ne ben şimdi hala daha kapıdan içeri gircekmiş gibi bakıyorum eve
inşallah canım her ayrı kalanı kavuştursun. ayrıca yazdığın şarkı sözlerini ingilizceye çevirip attım eşimeAllah tez zamanda kavustursun ne diyim