Ben mi büyütüyorum

Çalışıyorum
Mecbur öyle yapacagım ama esimi affedemiyorum

Bencede abartmışsın. Eşin senin gibi duşenememiştir.. Maçtan gelince güzel bi yemek hazırla çay demleyin için al sana vakit geçirmek

bazı erkekler böyledircnm maalesef sen isteyeceksin o yapacak. bebek gibi düşün ağlamadan doyurmazlar erkekler
deseydin ruh halini arz etseydin plan yapmazdı
Kaç gündür zaten farkında Herşeyin ne kadar stres yaptığımın
Ne kadar korktuğumun
Buna rağmen böyle olması
Cok kırıldım iste

Bencede abartmışsın. Eşin senin gibi duşenememiştir.. Maçtan gelince güzel bi yemek hazırla çay demleyin için al sana vakit geçirmek

Bugüne kadar onun maçtan dönüşünü hep öyle bekledim ama artık yeter su aşamada böyle olmaması lazımdı

Hamilesiniz hasta değilsiniz neden daha şimdiden bu psikolojiye girdiniz?
Bence bu kadar kafaya takmayın siz ne kadar rahat olursanız hamileliğiniz o kadar rahat geçer.
Stres yapmanızın nedeni ne? Kaybetmekten mi korkuyorsunuz?

Beklemediğim bir gebelikti hazır Değilim
Ilk bebeğim olacak inşallah
Hasta psikolojisinde de Değilim
Sadece alışmaya çalışıyorum biliyorum zamanla geçecek bunlar ama pat diye uyum saglayamiyorum

Suan sadece birilerinin beni sakinleştirmesine ihtiyacım var ailem Yanımda değil tek yakınım o
Canım benim ailem de uzak da ben hamileligim boyunca unları hiç görmedim kendi basımaydımdışarı bile çıkamazdık eşimin işleri çok kötüydü ozamanlar bir sürü sıkıntı yasadık diyemiyordumbile çıkıp gezelim diye evde oturmekdan sıkılmıştım sonraları kursa gitmeye basladım kafam dagıldı biraz sende kendini böyle kafanı dagıt bence hem senin için hemde bebegin için iyi gelir. bu kadar sıkıntı yapma.

Inan hic içimden gelmiyor kendimi kötü hissediyorum
Doktora gideceğim ama cok korkuyorum
Ben bu duruma alışana kadar destek Olmasını bekliyorum

daha çok yeni bebeğin..bu olaya bir kaç ay içinde alışır..senin hislerin çok daha farklı..kötü olarak düşünme..hep iyi yönden bak..daha şimdiden başla iyiyi kendeine çekmeye..

Sadece alışmaya çalışıyorum biliyorum zamanla geçecek bunlar ama pat diye uyum saglayamiyorum
Ama şuan senin hissettiklerini eşinin hissetmesine imkan yok.
Sen konuştun mu eşinle?
Hissettiklerini anlatmalısın ona.
Eğer konuşmadıysan al karşına bir konuş.
Kendiliğinden düşünmesini beklersen daha çok üzülürsün.

Tavır aldım suan
Zaten her hafta macı var
Yarin gidecekti
Bi de bugüne ne gerek vardı
Hemde ilgiye en cok ihtiyacım olduğu Günler'de
erkekler bizim gibi düşünemez ve bizim gibi doğurmadan hissedemezler hatta bazıları doğum olduktan sonra bile baba rolüne bürünemez bi türlü...kucağına almadan sizi anlamasını pek beklemeyin ...isteklerinizi net bir şekilde ifade edin.örn:başbaşa kalmak istiyorum ,bu gece film izleyelim,biraz saçımı okşa vs.gibi

abartı

evet

iyi de canım erkekler bizim gibi düşünemiyor malesef
hemde daa ilk günlerden ilgi manyağı olmazsan daha iyi olur
eşin de sen de yorulursun
ağır günlerinde ilgiye daha ihtiyaç var..

Beklentinizi açıkça söyleyin yoksa 9 ay çok şey bekler ama elde edemezsiniz

Erkekler düşünemiyor senin hassas ve ilgiye ihtiyacın olduğunu açıkça söyle

Klasik erkek böyle şeyleri akıl edemiyorlar ama siz de abartmışsınız
aynı dönemdeyiz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet ağrım var sürekli adet Sancısı gibi

ilk zamanlar olduğu için çok normal böyşe gereksiz şeylere takılıpta kendinizide tutunmaya çalışan bebeğinizede zarar vermeyin ben çok büyük sorunlar yaşayarak bebeğimi kaybettim size tavsiyemdir herşeye bu kadar takılmayın

Sanırım hormonlarım beni böyle cok alıngan yapıyor inşallah çabuk geçer yoksa bu hal hem bana hem bebeğime zarar verecek

Tavır aldım suan
Zaten her hafta macı var
Yarin gidecekti
Bi de bugüne ne gerek vardı
Hemde ilgiye en cok ihtiyacım olduğu Günler'de
planınızı bilmiyormuş ki kafandan yapma planını ben mesela 1 hafta önceden söylerim su gün suraya gitcez diye o da ayarlar sen abartmışsın ayrıca hamileleik ilk etapta onları cok baglamıyor asıl göbek büyüsün başlıyorlar sevmeye doğunca da tabi ki çok sevicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…