Ben mi büyütüyorum

bu kadar takma kafana erkekler bizler kadar ince düşünemiyor içinde kötülük olduğunu sanmıyorum biz ikiz bebek bekliyoruz 15 gün önce doktor erken doğum riskin var evde yalnız kalma ve sürekli yat dinlen dedi akşam üzeri eşim mesaj atmış bu akşam arkadaşlarımla içmeye gidiyimmi diye :) ki doktordan çıkınca aryıp olan biteni söylememe rağmen :)))) bende ona tamam babamız o zaman sen git ama çok içme belki dünyaya gelmeye karar veririz bizi içkili içkili öpme yazdım bin kere özür diledi öküzlük ettim kusura bakma diye :)))) bazen düşünemiyorlar sen çok dert etme

arkadaşlar hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa doktora gideceğim zaten cok stresliyim hastane sonrası belki biraz vakit geçiririz diye düşünmüştüm ama sevgili eşim apar topar geldi futbol esyalarını hazırladı neymiş hastaneden sonra Mac yapacakmış
Tabi ben buna cok bozuldum
Son zamanlarda zaten hassasım Bide bu üstüne tuz biber oldu Ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
Allah askına söyleyin ben mi abartıyorum ???

sen abartıyorsun evet canım..
ama içine atma..söyle mutlaka..

Tavır aldım suan
Zaten her hafta macı var
Yarin gidecekti
Bi de bugüne ne gerek vardı
Hemde ilgiye en cok ihtiyacım olduğu Günler'de

:)) İlgiye en çok ihtiyaciniz olan günlerin toplami 9 ay farkindasiniz diğ miğ:)) Ki hormonlar coştukça, bu ilgi arsizliği daha da artacak. Bi an önce kendinizi frenleyin, katlanarak artar yoksa bu:)

Ben ilk olduğu icin biraz da özensin istedim tabi ki 9 ay böyle devam etsin istemeyeceğim

arkadaşlar hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa doktora gideceğim zaten cok stresliyim hastane sonrası belki biraz vakit geçiririz diye düşünmüştüm ama sevgili eşim apar topar geldi futbol esyalarını hazırladı neymiş hastaneden sonra Mac yapacakmış
Tabi ben buna cok bozuldum
Son zamanlarda zaten hassasım Bide bu üstüne tuz biber oldu Ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
Allah askına söyleyin ben mi abartıyorum ???
Düşünmüştüm demek yerine,bu düşünceni onunla paylaşmalısın.

X