Kızlar merhaba.
Benimde derdim eşimle. 11 haftalık hamileyim. Ya gebelikten ya eşimden dolayı çok hassas olduğumu düşünüyorum. Sorun ettiğim şeylere gelince. Benim eşşim futbolcu. 2 yıllık evliyiz ve başka şehirlerde yaşıyoruz haftada 2 gün maç sonraları evimize geliyor. Şimdi ise lig pazar günü bitiyor. Pazar gününden sonra hep evimizde olacak. Ama ben eşimin benimle yeterince ilgilenmediğini ve sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünüyorum. Şöyle ki antremandan geldiğinde haber verirdi merak etmiyim diye giderken haber verirdi. Antreman saatleri her gün değiştiğinden aradığımda ulaşabilmem için. Yani 7 yıllık ilişkimiz boyunca bu hep böyleydi. Şimdi geçen hafta adam maça çıkıyor ve beni aramayı bile unutuyor. Antremandan geliyor. Whatsapdan görüyorum gelmiş son görülmesini ama hayatım ben geldim bile demiyor. Geçen pazar benim sınavlarım vardı o beni aramayınca bende İnat ettim onu aramadım. Adam beni saat 11.00-17.00 kadar nasılsın nerdesin eve geldin mi yada sınavın nasıl geçti demek için bile aramadı. E tabi hamileliğinde verdiği sulu gözlülükle hıçkıra hıçkıra ağladım. Ya diyorum ki sıkılıyorsan konuşmaktan artık konuşmayalım. Görüşmeyelim gelene kadar birbirimize zaman verelim özleyelim diyorum. Adam onada razı değil. Yok ya diyor hemen. Ben ondan artı birşey istemiyorum sadece yaptıklaırnın devamını getirsin. İyi geceler demeden uyumazdık birbirimize şimdi gece 2 de mesaj atıyor yaa aşkım uyumuşum ya iyi geceler diyor. Ama hemen akabinde face giriyorum bakıyorum adam online. Bu aralar sürekli vhatsapda online. kiminle konuşuyosun diyorum bu seferde kendime kızıyorum. Ablamla kardeşimle diyor. Ben çok sıkıntıdayım. Az önce yine aynı şeyleri yaptı ya diyorum seninle konuşmak ne yaptığını bilmek konuşmak istemiyorum diyorum. Hemen bi karşı tepki. Ne yardan ne serden vaz geçiyor ve bu deli ediyor. Bende annemin evine geldim normalde o eve gelmeden hep dönerdim yemek yapardım ütüsünü yapardım ama şimdi o eve gittikten 2-3 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Onu çok seviyorum. Ama o kadarda nefret ediyorum bu aralar.