canım anladığım kadarı ile eşin tam bir temizlik ve düzen hastası.sen onu mutlu etmek için bu kadar kendini paralama derim. çünkü sen ne kadar temizlesen hoşnut olmayacak. hergün ev silinip süpürülmezki. tamam mutfak falan düzenli olsun tezgah hergün silinsin ama koltuk çekilip hergün ev mi süpürülür. arkadaşların yorumlarına da şaşırdım. sana erken kalk ev işi yap falan demişler. ama sen bu eşle evi 24 saat temizlesen yine yetmez eşine.
kendine bir düzen oturt onu uygula. ben çalışıyorum haftada birayrıntılı ev temizlerim.onun dışında hafta içi etrafta toz vb görürsem hemen silerim. lavao banya falan fırçalarım. ama evim hiçte kirli değil. kullandığın odayı hızlıca hergün süpürebilirsin ama tüm evi hergün temizlemek seni bitirir.
eşini ailesini mutlu edeceğim diye kendini bu kadar paralama. inan değmez.çünkü yetmeyecek onlara. kendi hayat düzenini kur ve onlar sana uysun. eşin düzen hastası diye hasta halinle halı falanda yıkama. sen sağlığını kaybedince ne olacak. boynum rahatsız diyorsun zorlama kendini bu kadar.
vajınısmus için hergün egzersizleri yap. benimde bu sorunum vardı ama kimseden yardım almadım. kendi kendime 2-3 ay içinde çözdüm. egzersiz falanda yapmadım. üstüste birkaç gün zorladım ee sonunda oldu. çokta korkulacak yanı olmadığını anladım. iş biraz da eşte bitiyor . hadi olacak diye yatağa girmeyin.bırak herşey kendiliğinden olsun. cinselliği aranızda farklı şekillerde yaşayın. cinsellikten zevk alın sonra işi o noktaya getirin![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
kendine bir düzen oturt onu uygula. ben çalışıyorum haftada birayrıntılı ev temizlerim.onun dışında hafta içi etrafta toz vb görürsem hemen silerim. lavao banya falan fırçalarım. ama evim hiçte kirli değil. kullandığın odayı hızlıca hergün süpürebilirsin ama tüm evi hergün temizlemek seni bitirir.
eşini ailesini mutlu edeceğim diye kendini bu kadar paralama. inan değmez.çünkü yetmeyecek onlara. kendi hayat düzenini kur ve onlar sana uysun. eşin düzen hastası diye hasta halinle halı falanda yıkama. sen sağlığını kaybedince ne olacak. boynum rahatsız diyorsun zorlama kendini bu kadar.
vajınısmus için hergün egzersizleri yap. benimde bu sorunum vardı ama kimseden yardım almadım. kendi kendime 2-3 ay içinde çözdüm. egzersiz falanda yapmadım. üstüste birkaç gün zorladım ee sonunda oldu. çokta korkulacak yanı olmadığını anladım. iş biraz da eşte bitiyor . hadi olacak diye yatağa girmeyin.bırak herşey kendiliğinden olsun. cinselliği aranızda farklı şekillerde yaşayın. cinsellikten zevk alın sonra işi o noktaya getirin
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)