Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla cok sanslisiniz imrendim iyi esiniz sizi kapi disi etmemis bugune dek..hem vajinismus hem ev isi yok.iyi adam size seni napmaya aldim ben dememis sevgide bir yere kadar bence bu durumda mecnun olsa isyan eder valla
yapmaniz gerekenler cok basit tum benliginizle es olmaya calisin kadin..onun esi sizsiniz artik evi siz dondureceksiniz her anlamda biraz gucunuzu gostermeniz lazim ona
valla cok sanslisiniz imrendim iyi esiniz sizi kapi disi etmemis bugune dek..hem vajinismus hem ev isi yok.iyi adam size seni napmaya aldim ben dememis sevgide bir yere kadar bence bu durumda mecnun olsa isyan eder valla
yapmaniz gerekenler cok basit tum benliginizle es olmaya calisin kadin..onun esi sizsiniz artik evi siz dondureceksiniz her anlamda biraz gucunuzu gostermeniz lazim ona
Vajinismusu çözmeye çalışıyorum. Psikolojik tedavi almam gerekliydi ama maddi anlamda sıkıntıdayız o yüzden kendi kendime egzersiz yapıyorum bu sitedeki vajinismus topiğindekileri uygulamaya çalışıyorum. Eşim fazlasıyla titiz. Kaynana gibi. Hergün çamaşır yıkar, kirli sepetinde çamaşır görmeye katlanamaz. Onun isteğine göre mutfak hergün tezgahtaki her şey aşağı indirilerek temizlenmeli. Hergün koltuk çekerek ev temizlenmeli. İşte sorunum erken kalkıp iş yapmakta. Ev işi için erken kalkıp iş yapmak da hayattan çalmak bana göre ama dediğinizi yapmaktan başka çarem de yok. Yoksa kimseye yetişemiyorum. Vallaha hem evinin işini ev dışarı işini çekip çeviren kadınlara hayranım.
Şimdi ben sabahın körü kalkıp ev işi yaparsam , herkese yetebilir miyim? Yetiştirebilir miyim? O zaman kendimi yetersiz hissetmem mi? Tek çare bu zaten. Bir de bunu deneyeceğim. O zaman belki her iki tarafa da yeterim. Ama eşimin ailesine yeter miyim onu bilmiyorum. Her cuma ararım bir cuma aramasam ağlıyor beni aramıyor diye. Sonra da iki - üç gün soğuk konuşuyor.