sen evlisin sorumluluğun var önce bunun bilincinde ol
en önce kendi evinin işlerini hallet sonra annene kız kardeşine yardımda bulun
kocan annene yardıma gitme dememiş ev işini bitir öyle git demiş burda haklı
uyku düzenini ayarlamaya çalış
Kardeşinle ve annenlerle bence konuşmayı denemelisin
çünkü senin artık bir evin var ve kendi sorumlulukların var. Eşin yine iyi sabırlıymış benim eşim olsa ooooooo
ev işleri konusundada
geç kalkınca daha iş yapasım gelmiyor seninde öyledir eminim benim takip ettiğim bir topik var istersen oraya sende takılabilirsin baya gayret veriyor insana
Eşinle hala beraber olamamanın sıkıntısı olabilir.
Ama yinede evinizden çok etrafa yetmeye çalışıyor gibisiniz.
Ablanız 5 sene çalışsa siz mi getirip götüreceksiniz.
Biraz alışkanlıklarınızı da değiştirmelisiniz.
Daha erken kalkın, evinizin işini bitirin önce.
Zaten hergün eliniz evin üstünde oldu mu pek dağılmıyor bile.
Eşiniz fazla titiz anladığım kadarıyla.
Çok titiz adamla işin zor valla.
Eşim hergün çamaşır yıkıyor???????
Siz en iyisi çalışmaya başlayın.
Arada yardımcı alırsınız.
Hemde etrafınızın size yüklediklerinden kurtulursunuz.
Ama en önemlisi vajinismus olayını çözmeye bakın.
sana sımdı herkes aynı seyı yazacak bı de ben yazıyım dedım.esınle ılgılı problemlerının neden aranızdakı vajınısmus sorunu.en once onu cozun ınan kı ne temızlıgı dert edecek ne de camasırları.
Bu ara hırs yaptım zaten ne kadar işim olursa olsun uykum olursa olsun hergün vajinismus egzersizi yapıyorum. İnşallah onu çözünce de düzelir ama eşim bekarken sabah 5 te yoldan gelse o valizi boşaltır, kirlilerle temizleri ayırır, gömleklerin düğmesini tek tek ilikleyerek kaldırırmış. Bekarken de böyleymiş ben bu huyunu bilmiyordum. Ben mesala yoldan gelsem sabahın o saatinde hayatta uğraşmam valizle çamaşırla...
Eşiniz haklı öncelikle kendi evin neden ablanı sen götürüp getiriyorsun ayrıca eşinde de temizlik takınsı var aşırı derece titiz biriyle yaşamak çok zor olur geceleri geçmi yatıyorsun erken kalkamıyorsun geç yatıyorsan erken yatmayı dene istersen.
Ablamı hergün şehir dışına ben götürmüyorum. Bugün gideceği yerleri yetiştiremeyeceği için benden yardım istedi yoksa otobüsle gidecek. Otobüse yetişemeyeceği için yardım istedi. Eşim de geç yatar. Ben ondan önce yatmak istesem bozulur. Genelde salonda uyuyakalır o. 12 den önce yatmayız hiç. Benim bünyem uykuyu oldum olası severdi zaten. Ben erken de yatsam geç kalkan bir tiptim. Çalışırken erken kalkabilmek için 3 tane alarm kurardım ayrı odalara. Anca kalkardım.
O zaman bu topikten anladığım şudur ki aslında ben yetersiz bir tip değilim. Her şeyi saati saatine düzenli yaparsam en azından kendi aileme yeteceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?