Ben mi abartıyorum

Daha evlenmedin etmedin senin söz hakkın yok diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba… konu sahibi bu anlayış evlenince de böyle devam edecek mi onu anlamaya çalışıyor doğal olarak. Ben böyle işler sevmem. Böyle büyük ortaklıklardan da hoşlanmam. Ailesine araba parası verecek erkeğin çok zengin olması gerekir ki bu durum hanımı etkilemesin. (Bu arada paranın tamamını erke arkadaşın mı vermiş ondan emin misin?)

Dediğim gibi ben böyle bir şeyi kabul etmem. Kardeşinin bir sağlık sorunu falan yoksa her şeyini kendisi yapabilir, hepimiz çalışıp mal mülk ediniyoruz. Çocuk muamelesi yapmaya gerek yok. Çocuksa da anne babası baksın ben sevgilim eşim falan baksın istemem. Bu kafa yapısı toplam bir paket olarak gelir, şimdi bekarken yapsın evlenince karışırsın diye bir durum yok. Sırf yorum yapanlar içinde bile eşi ailesine para yedirip bundan dolayı sürekli şikayet edenler var ve gelip karışmaya hakkin yok yazmışlar. Çok da dikkate alma buraları yani.

Bence çok normal çok haklısın

eğer hala ailesinden tam kopamamışssa ve o düşünceyle arabayı kardeş üzeri yaptırıldıysa çok üzücü bi durum tabi ki. Ama ben olsam evlendikten sonra hayatım artık düzeni kurduk birikimimizi yaptık bence araba alacak kıvama geldik bütçemize uygun bir araba bakalım alalım diye söylerdim. Anne baba kardeş üçlüsünden bi beklentin olmasın.. onun bi beklentisi varsa eğer kendi ailesiyle onun arasına hiç girme .. ama başta belirtiğim konular varsa da acele etme iyice gözlemle annen baban hayattaysa veya bir büyüğün varsa aklı selim biri sana eğer kızım bak ben böyle görüyorum şuanki durumları tehlike geliyor diyorsa değil on kere yüz kere düşünmeni öneririm. Büyüklerimiz çevremiz herzaman gördüğünü söyler özellikle de bizim görmediğimiz farketmediğimiz durumları görürler çünkü onlar dışardan bakarak yorumluyor dış etken olarak ama biz işin içinde olunca gözümüz kör de olabiliyor öyle bir şey ki insan burnunun ucunu göremiyor bazen konduramıyor mesela bazı şeyleri … mutlaka zaman ver acele işe şeytan karışır derler ben bu söze çok inanıyorum

Niyetinin o olduğunu sanmıyorum çünkü evlilikte de sizin soz hakkınız doğmuyor evlilik öncesi alınmış mallarda

İyi de evli değilsiniz daha da ötesi ilişkinin başındaymışsıniz. He ilerde olurda eğer evlenirseniz hakkınız olur tabii

Evli olurken de boyunu aşan paralar hibe ederse konu sahibini haklı bulurum. Tabii bu aşamada amacı bunu anlamaksa eğer gene de hak veririm..Ama -yapamazsin- deme hakkı yok diye düşünüyorum

Nikahı kıyınca zaten anlarsın şimdi boşver diyorsunuz
Ya tam olarak öyle de demiyorum aslında, "bu adam hep böyleyse" sorusu tabii ki konu sahibini irrite eder, tanımaya çalışıyor haklı olarak ama evlenmeden önce karışmak da ne kadar doğru, birşey kacirmadiysam veya konunun başını unutmadiysam daha nişan vb. ciddi bir birşey yoktu diye hatırlıyorum..Yoksa evlendikten sonra geçmiş ola, ne kadar erken tanısa o kadar iyi. Ancak evlilik öncesi kimse kendini belli etmiyor, genelde çok ustalar bu konuda

Biraz derin düşüncelere dalmışsınız,boşverin,önemli olan evlendikten sonrası
Şu da var araba kimin üzerine ise vergisi,kaskosu,cezası ona gidiyor
Kardeşi zararlı çıkabilir bu durumdan

Çocugun aklının ucundan gecıyordur insanlar sımdı bılerek mal sahıbı olmuyolar. Ama geçmeye de bılır

Yo çok istese işten ızın alabılırdı. Yani böle şeylerde sorun etmıolar

Abartmıyorsun. Çok saçma bi gerekçe sunmuş.

Düşündüğün gibi degildir diye düşünüyorum senin neyini gördü ki yapmış olabilir saçmalık başka bir şey olabilir belki senin bilmeni istemiyordur yani düşündüğün gibi olsa adam boşanmayı da hesaba katmıştır saçmalık aklına öyle şeyler getirme derim seninle ilgisi yoktur bence

Bir insan araba sahibi olacak da işten izin alamayacak arabayı kardesinin üzerine yapacak kardeşlerimi çok severim ama üzerime bir şey yapacaksam niye kardeşimin üzerine yapayım bu işte bir şey var size diyeyim

İşten izin alamadım değil araba aslında ortak kız kardeşinin üzerine yapmış

İşten izin alamadım değil araba aslında ortak kız kardeşinin üzerine yapmış
Bu banada mantıklı geldi aslında.zaten bu konular açıldığında bazı bilmediğim durumlar olduğunu ima etmişti.eger böyleyse de bana neden bunu açıkça demiyor da başka gerekçeler sunuyor anlayamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…