hakkım olmadığını biliyorum oda biliyor bunu
Fragmanı görüyorsun evlenince de tapuya gidemeyip evi kardeşinin üzerine yapıp ne var canım kardeşim o benim der üstelik bir şey derseniz paragöz olursunuz.Merhaba sevgilimin bir kardeşi var 2 kardeşler. Sevgilim ikinci el bir araba aldı ve arabayı kardeşinin üzerine aldılar. Gerekçe olarak işten izin alması zor olduğu için kardeşinin notere giderek işlemleri hallettiğini söylüyor. isyerinden izin alması evet zor ama imkansiz da değil. ileride evlilik niyetimiz var,gelecek konuşuluyor yani. Evlilik öncesi alınan malda hakkım olmadığını biliyorum oda biliyor bunu ama yinede her ihtimale karşı kardeşimin üzerine olsun diye düşünerek mi yaptı diye düşünüyorum ve böyle düşünme ihtimaline üzülüyorum ayrıca gelecek planımız olmasına rağmen ailesinden hala tam kopamamış gibi geliyor insan yeri geliyor kardeşinden bile neler görüyor bunu yapmasına takılmam normal mi abartıyor muyum
Evlendikten sonra yüreği varsa yapsın bakalım, evli olmadığım hatta nişanlı olmadığım adamın maddi olarak ne yaptığını sorgulamak haddim mi?Abartıyorsun diyenler sonra gelip kocalarının evi arabayı ailesinin üzerine yapmasından ötürü ağlıyor
Benimki satıp arabasının paraısnıa bisine düğün masrafı ypamıştı valla dedim banane ya . Valla bu erkekelr eksik anlatıyor deidm kesin abisinin payıda vardır ondan vermiştir yalandna artistlik yapacaklar ya keisn arabanın parasıda kardşeine aittirde o yüzdne onun üstüne alıyorlardır. Biz kızlar tırnağımızın kırıldıgını bile gizli tutamayız.Merhaba sevgilimin bir kardeşi var 2 kardeşler. Sevgilim ikinci el bir araba aldı ve arabayı kardeşinin üzerine aldılar. Gerekçe olarak işten izin alması zor olduğu için kardeşinin notere giderek işlemleri hallettiğini söylüyor. isyerinden izin alması evet zor ama imkansiz da değil. ileride evlilik niyetimiz var,gelecek konuşuluyor yani. Evlilik öncesi alınan malda hakkım olmadığını biliyorum oda biliyor bunu ama yinede her ihtimale karşı kardeşimin üzerine olsun diye düşünerek mi yaptı diye düşünüyorum ve böyle düşünme ihtimaline üzülüyorum ayrıca gelecek planımız olmasına rağmen ailesinden hala tam kopamamış gibi geliyor insan yeri geliyor kardeşinden bile neler görüyor bunu yapmasına takılmam normal mi abartıyor muyum
Valla sevgiliyken kafanızda soru işaretleri varsa evlenince o dağ olurm evlenmeyinMerhaba sevgilimin bir kardeşi var 2 kardeşler. Sevgilim ikinci el bir araba aldı ve arabayı kardeşinin üzerine aldılar. Gerekçe olarak işten izin alması zor olduğu için kardeşinin notere giderek işlemleri hallettiğini söylüyor. isyerinden izin alması evet zor ama imkansiz da değil. ileride evlilik niyetimiz var,gelecek konuşuluyor yani. Evlilik öncesi alınan malda hakkım olmadığını biliyorum oda biliyor bunu ama yinede her ihtimale karşı kardeşimin üzerine olsun diye düşünerek mi yaptı diye düşünüyorum ve böyle düşünme ihtimaline üzülüyorum ayrıca gelecek planımız olmasına rağmen ailesinden hala tam kopamamış gibi geliyor insan yeri geliyor kardeşinden bile neler görüyor bunu yapmasına takılmam normal mi abartıyor muyum
Ben zaten suratına sorgulasin demedim hoş sorgulasa ne olacak sanane der çocuk zaten ama bu normal bir şey değil bunu bilsin ve bilerek yoluna devam etsin ya da etmesin. Evlendikten sonra da yapar ne olacak bu o çocuk için çok normal çünkü belki de aile ilişkileri öyledirEvlendikten sonra yüreği varsa yapsın bakalım, evli olmadığım hatta nişanlı olmadığım adamın maddi olarak ne yaptığını sorgulamak haddim mi?
Benim de aklımdan geçti kesin öyledirBenimki satıp arabasının paraısnıa bisine düğün masrafı ypamıştı valla dedim banane ya . Valla bu erkekelr eksik anlatıyor deidm kesin abisinin payıda vardır ondan vermiştir yalandna artistlik yapacaklar ya keisn arabanın parasıda kardşeine aittirde o yüzdne onun üstüne alıyorlardır. Biz kızlar tırnağımızın kırıldıgını bile gizli tutamayız.
Bu niyetle yapıp yapmadığını bilemezsin ki ama sorsan kesin inkar ederkendimi tam ifade edememiş olabilirim benim demek istediğim gerçekten bu şekilde bir niyetle yaptıysa evlilik noktasında ona güvenemeyeceğimi evlenince de böyle şeyler yapabileceğini düşündüm o yüzden kafama takıldı.birisi yazmış belki kardeşinin de hakkı vardır diye bu şekilde bir şey evet söylemişti ama buna pek inanmıyorum ben. hakkı varsa da azdır gibi geliyor yani tamamının onun üzerine olmasını sağlayacak bir hakkı olmadığına eminim