Ben mi abartıyorum?

ben kendi görümcemde kardeşimin evi diye konu ettiğinde
sadece kardeşinin değil benim de evim dedim
görümce yüzsüz olunca
aa sen de benim kardeşim sayılırsın dedi

Son düzenleme:
Kayinvalidenin verdiği mesajdan rahatsız oldum.

Eşiniz geç kalmış değiştirme kararı vermekte.

Anca gözüne sokmak gerekiyor çünkü kimse güzellikle söyleyince kaale almıyor kimseyi.

İyi de hangi yüzle bal almaya giriyor

Hani acil olur çocuk var bir yumurta aldık vs dese yine anlayacağım da sizde bal olduğunu bilecek bir de gelip alacak

Yok daha neler

Tatile vs giderken bırakırız biz görümcemle karşılıklı da öyle birşey almaya gezmeye kimse kimsenin evine gitmesin

Bravo ya amaç sadece biz de varız sadece sen yoksun mesajı vermek ama daha çok gümlücekler bu kadar anlayışsızlıkla.

Ben işteyken girip çıkıyorlar işte zaten. Çocukla giriyorlar bi gün baktım priz yolunmuş, dün baktım aynada çocuğun el izleri. Artık psikolojimi bozdular.

Gayet haklısın
Orası sizin eviniz sizin özeliniz
Bide haberiniz olmadan kendi evi gibi zırt pırt girmemeli
Odaların anahtarı varsa kitleyin derim
Birde eve kücük kameralardan alın hole falan koyun
Bu ne alaka derlerse arkadasa gecen hırsız girmiş cok korktum eve arada bakıcam vs diyin girmez belki o kadar sık

Veya bi gün anahtarları düşürmüş gibi davranın tüm anahtarları değiştirtin ve yenisinden ona vermeyin

Veya bi gün anahtarları düşürmüş gibi davranın tüm anahtarları değiştirtin ve yenisinden ona vermeyin
:))) haftaya değişecek eşim kırıldı diyip. Ama bu sefer bize de yedeğini yaptırın demeye başlıcaklar dedim i.

Anahtarları değiştirin.
Değiştiremezseniz de kapının arkasına zincir gibi bir şey takın en azından siz evdeyken habersiz giremez.

:))) haftaya değişecek eşim kırıldı diyip. Ama bu sefer bize de yedeğini yaptırın demeye başlıcaklar dedim i.
Cift varsa eger bi tanesini verin bi tanesini de baska benzer anahtar verin
Aa adamlar yapamamıs biz size yaptırırız bi ara diyip bi süre atlatın
Ne diyeyim :)

canları sıkıldıkça eve giriolar demekki ne kadar sinir bozucu. anahtar değiştrmek çare olur gibi görünmüyo yedeğini çıkarın diye beyninizi yer bu yüzsüzler. eşin sert ve net bi dille konuşmalı

Anahtarları değiştirin.
Değiştiremezseniz de kapının arkasına zincir gibi bir şey takın en azından siz evdeyken habersiz giremez.
Evdeyken girmiyor onu hallettik çok şükür, dişer konu için de anahtarı değiştiricez inşallah

Dedim kimseye yedek falan vermek yok, güvendiğim komşuma veririm onlara vermem öyle gözüm korktu davranışlarında.

Saçmalığa bak kardeşimin evine girerken izin mi alıcam diyor ya. Anahtarı değiştirmek doğru karar. Sonuna kadar haklısın
sinir oluyorum böyle laflara allah cezalarını versin ya kendi çocuklarının başına daha beteri gelsin böylelerinin
yok o evde sadece kardeşi yaşıyor ya konu sahibi besleme o evde sanki

Eşimin anahtarı var
Ona ragmen ben ewdeyken mutlaka zile basar
Aniden girince gercekten korkuyorum
Ancak gece biz uyurken gelirse anahtarıyla acar
Sizde tawrınızı net bi şekilde belirtin ve geri adım atmayın
Annem bile olsa girmesini istemem ewe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…