Ben mi abartıyorum?

Artık üzülsem de onu kırdığım için kırıyorum çünkü yoruldum.

Abartmıyorsunuz sonuna kadar haklısınız.Evi almış olmaları istedikleri gibi girip çıkmayı gerektirmez. Kendi evlerine girer gibi bir ailenin yaşadığı mahremiyete istediklerinde dalamazlar.Evi kiraladıklarını düşünsünler yabancı bir aileye aaa ev bizim istediğimiz gibi girip çıkabiliriz diyebileceklermi?Kapı çalıp müşaitmisin demek ne kadar zor ve anlayışsızca. Bizim evimizide kayınpederim aldı, bi kere bile ev bizim ben aldım şöyle böyle diye duymadım ağızlarından.Dışarda kalırsak felan diye yedek anahtarımızda var kendilerinde ama hiç izinsiz gelmezlerse girip çıkmazlarda.Eşiniz çok kesin bir dil ile söylesin inşallah çözüme ulaşırsınız.

Karrdesimin evi derken derim saka yollu?Ben diyecektim kilidi değiştirin.Bi mazeretle vermeyin anahtarı.
Ne münasebet ben yokken evde gezinsinler.Sabah makinayı boşalttım.Kuruları yerleştiremedim tezgaha yaydım geldim.Sinir olrum.Ev bu herzman mum gibi bırakamıyorz çalışırken

Ö

Valla benim ablam da 5 yıllık evli annemde anahtarı yok annem istemez. Verseler de girmez. Ama bu düşünce yapısında değiller işte.

Aynen ben yabancı miyim annenim diyor ama kusur ararken hiç annelik duygusu yok.

O odayı tahsis etmeseydin kilit değiştirmek çözüm olabilirdi o gelip gitmeler oda durduğu sürece bitmez her türlü bahane var ellerinde anahtar vermeyince de akşam bir şey alacağım diye gelip çay kahveye bağlarlar

Oturmaya gelmiyor akşamları hep bizim gitmemizi beklerler ya da benim çağırmamı. E bende çalışıyorum zaten ve gel yemek yap ye yıka saat 8 i geçiyor ne ara ne hazırlayıp onları
çağırıcam henüz bu tempoya alışamadım. Ev-iş. Odada öyle zart zurt alınacak şeyler yok 2. Halıları var, davlumbaz var ve ıvır zıvır bunları normalde ayda yılda bir değiştirir. Fırını da öyle 3-5 ayda bir alır. Ama dediğim gibi sırf sebep yaratmak amacı.

Çok rahatsız edici kendi evlerine de o şekilde girip çıkıyorlar mı peki görümcene de gider mi mesela

Çok rahatsız edici kendi evlerine de o şekilde girip çıkıyorlar mı peki görümcene de gider mi mesela

Görümcemin evi uzak o yüzden yapamıyor. Onun anahtarı var mı annesinde bilmiyorum. Ama eminim bana yapıldığı gibi sürekli yapılsa sabredemez.

Görümcemin evi uzak o yüzden yapamıyor. Onun anahtarı var mı annesinde bilmiyorum. Ama eminim bana yapıldığı gibi sürekli yapılsa sabredemez.

Haber vermeden girmesi çok korkutucu ya deli olur insan hırsız sanardım ben.

Tez zamanda çözülür inşallah

anahtarı değiştirin kv ile de konuşun. açık açık ama kırmadan tatlı dille hoşunuza gitmediğini mutlaka söyleyin eşinizle kavga edip aranızı bozmayın. görümcenin ve kv nin tutumları gerçekten sinir bozucu ben kendi annem bile gelse rahatsız olurum yani.

Konuşma faslını çoktan geçtim. Artık her şey eşime havale. İnşallah haftaya değişicez o evde olmucak.

Değiştirdim anahtarı 2 hafta oldu ses y8k. Çok şükür rahatım.

Çok haklisiniz. Siz bu kadar dikkatli davranip onlarin ziline basarken onlarin bu yaptığı düşüncesizlik. Eşinize cok lanse etmeyin de aranız bozulmasin. Caz yaparlarsa direkt söylemenizi tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…