Ben mi abartıyorum?

Aynen öyle ama ben son dk Acaba ortalıkta bi şey kaldı mı derdine düşüyorum. Yatak odama kadar girebilen birisi. Geçen yıl da çalıştım bi ara bi geldim bi akşam baktım yatak odamın camından dışarıyı izliyor düğün varmış da.

Oyle sacmalik mi olurmus? Kirada otursan ev sahibin nasil olsa ev benjm deyip iceriye mi dalacak pat küt. Cahil cahil insanlar ya. Allah sana sabir versin

Ay okurken güldüm ama sinirden.
Siz anahtarı değiştirme işini onlar evde yokken yapın, kv niz iyi bı şok olsun.
Ben şu an hamileyim ve çok ciddi rahatsızlarım var, çok ağır geçiyor bu süreç.
Evime sadece annemi alıyorum.
Anneme geçen gün teyzemi getirme lütfen dedim. Tamam kızım dedi.
Annem yemeklerimi yapıyor, eşim de evi temizliyor. Ama ev kendi yaptığım gibi düzenli değil. Anneme de iş yaptırıyorum asla. Hal böyle olunca evime kimseyi almak istemiyorum.

Aynen öyle 1 hafta içinde gidecek şehir dışına o ara değişecek anahtar içinde kırıldı biz de değiştik dicek. Yedeğini yaptır dediklerinde de bi şey lazım olursa akşam alırsın dicek.

Eşiniz kilidi degistirmeyi kabul ettiyse ne mutlu size. Bu işlemi onlar yokken yapın çünkü çilingir çift anahtarla veriyor , belli mi olur bir şekilde o ortamda isterler vermek zorunda kalırsınız yada eşiniz hayır diyemez verir falan .

Benim eşim kilidi değiştirmeye yanaşmadı . KV falan girip çıkıyor birşeyler alıyor ve söylemiyordu ben farkediyordum.
Bende onlar evde değilken gittim çaldım (!) kendi anahtarımı.

Farkedince tepkileri noldu, bizim bi tek kayınvalidede yok ki kayınpederde de var maşallah aile boyu anahtar çıkartmışlar.

insanların bu genişliği , bencilliği ...

saygısızlık bunun adı. eşiniz annesinden göbek bağını koparamamış daha..

evladını malı gibi gören anneler vardır . üzerinde ve hayatında her hakkı olduğunu zanneden , sınır bilmeyen türden..

Aynen tam da böyle resmen tapulu malım gözüyle bakıyorlar, her şeylerine katılmanın en doğal hakları olduğunu düşünüyorlar.

Farkedince tepkileri noldu, bizim bi tek kayınvalidede yok ki kayınpederde de var maşallah aile boyu anahtar çıkartmışlar.

Bana sen mi aldın anahtarı dediler . Yok almadim niye soruyosunuz dedim. Kayboldu dediler.
Nasıl kaybedersiniz çocukların eline veriyosunuz ondan kayboluyor yada parayı çöpe attığıniz gibi kesin anahtari da çöpe attınız falan diye çıkıştım birde . Bir daha soran olmadı

Ben Hiç lafı çeviremem belli ederim bana kalsa direk söyle diyorum eşime ama ne çare.

Geç bile kalmışsınız biz üç aylık evliyken ben bi cinnetle çözmüştüm olayı şimdi haftada bir zil çalarak zor geliyorlar ,niye bu kadar idare ettiniz ki ?

Kardeşimin evi, oğlumun evi, istediğim gibi girer çıkarım gibi bir durum olamaz. Orası sizin de eviniz ve iki yetişkin insanın mahremiyet alanı. Saygı göstermeleri gerekiyor. Hayati bir durum da değil girip çıkmalarını gerektirecek konular, tamamen keyfi ve çok terbiyesizce. Ben sizden çok daha fazla delirirdim, büyük olaylar kopardı yani. Eşinizle bunu istemediğinizi, eğer engellemezse, anahtarı değiştireceğinizi konuşun. Gerçi artık girmeyeceğiz deseler de ben olsam güvenemez, o anahtarı kesinlikle değiştirirdim.

Geç bile kalmışsınız biz üç aylık evliyken ben bi cinnetle çözmüştüm olayı şimdi haftada bir zil çalarak zor geliyorlar ,niye bu kadar idare ettiniz ki ?

Daha çok başka olaylar oldu çözülmesi gereken öncelikli sırayla halletmeye çalışıyorum eşimi seviyorum onu üzmeden olsun istiyorum.

Yok değiştiricek haftaya inşallah artık sabrımın son demindeyim.

Çok ayıp etmişler ve hepsinde var diyorsunuz. Kpde falanda var yani çok saçma geldi.Orası sizin özeliniz bir an önce kilidi değiştirin inşallah rahatlayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…